Au fost amendați pentru sex în mașină, dar au câștigat procesul cu Poliția Locală… Motivul e fabulos!

Autor: I.D.
Publicat: 14/07/2018 | 23:02

Acțiune fără precedent depusă la Judecătorie de doi colegi de muncă din București. (Reduceri mari la jocuri PC) Au fost amendați pentru sex în mașină, dar au câștigat procesul cu Poliția Locală. Motivul este fabulos, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

O partidă de sex între doi tineri din București a fost întreruptă de un echipaj al Poliției Locale, care patrula prin zonă. Amorezii se aflau într-o mașină, în zona Lacului Ciurel, într-un loc ferit de ochii curioșilor. Oamenii legii au văzut geamurile autoturismului aburite și s-au apropiat pentru a se asigura că totul este în regulă. (Promotiile zilei la monitoare

Moment în care cei doi au fost surprinși în autoturism în ipostaze intime. Pentru acest gest, cei doi s-au ales cu o amendă de câte 500 lei. Omul legii ar fi făcut, însă, o greșeală. A încadrat-o pe tânără la un articol care prevedea că ea ar fi obținut foloase materiale în urma partidei de amor. Astfel, a fost ca și cum polițistul a susținut că femeia s-a prostituat. Lucru total fals. (VEZI AICI: O CÂNTĂREAȚĂ DE LA NOI A FĂCUT SEX ÎN MAȘINĂ, PE CÂMP)

Motiv pentru care cei doi tineri au contestat amenda în instanță, la Judecătoria Sectorului 6. Și au câștigat! Sancțiunile au fost anulate, după ce tânăra a precizat în fața magistraților că nu și-a vândut trupul și că se afla în mașină alături de colegul ei. Și că actul intim a fost făcut din dragoste. Și, astfel, au obținut anularea amenzilor, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Tânăra a arătat în instanță că procesul verbal de contravenție este nelegal și netemeinic, întrucât, la data de 2 august 2016, după terminarea programului de muncă, a fost condusă cu autoturismul de către colegul său, spre casă. Pe drum, s-au abătut de la traseu și au oprit în zona lacul Ciurel, un teren retras și inaccesibil publicului, moment în care au fost opriți de către agentul de poliție pentru a se legitima. (CITEȘTE ȘI: VIDEO! DOI POLIȚIȘTI AU FOST PRINȘI FĂCÂND SEX ÎN MAȘINA DE PATRULĂ)

Acesta i-a comunicat faptul că va fi sancționată contravențional pentru “întreținerea de raporturi sexuale în locuri publice”. A fost amendată în temeiul art. 2 alin. 6 din Legea nr. 61/1991, însă această normă legală prevede sancționarea persoanei care atrage persoane, în vederea practicării de raporturi sexuale pe spațiul public, cu scopul de a obține foloase materiale.

Tânăra a demonstrat că nu s-a prostituat

Tânăra a arătat că nu a săvârșit o astfel de faptă și nu poate fi sancționată conform articolului menționat în procesul verbal. Și asta deoarece nu a atras nicio persoană în vederea practicării de raporturi sexuale. În plus, cel cu care se afla în autovehicul era colegul ei. Și nu a obținut foloase materiale. Toate aceste lucruri i-au determinat pe magistrați să anuleze amenda.

Fapta descrisă în cuprinsul procesului verbal nu se încadrează însă în textul de lege avut în vedere de către agentul constatator, art. 2 pct. 6 din Legea nr. 61/1991 presupunând atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale, precum și îndemnul sau determinarea, în același scop, a unei persoane la săvârșirea unor astfel de fapte.

Procesul verbal nu cuprinde nicio mențiune din care să reiasă că fapta constatată de către agentul de poliție personal, respectiv întreținerea de raporturi sexuale, a fost efectuată în vederea obținerii de foloase materiale, absența acestui scop conducând la concluzia greșitei încadrări în drept. Astfel, prezumția de legalitate a procesului verbal a fost răsturnată în cauză, datorită faptului că temeiul legal, respectiv art. 2 pct. 6 din Legea nr. 61/1991, nu este corect, în speță nefiind întrunite elementele constitutive ale contravenției prevăzute de acest text. Prin aceasta, petentei i s-a adus o vătămare care nu poate fi înlăturată decât prin anularea actului sancționator. Așa fiind, în temeiul art. 34 alin. 1 din OG nr. 2/2001, instanța apreciază că plângerea contravențională formulată de petentă este întemeiată, urmând să o admită și să anuleze procesul verbal contestat”, se arată în motivarea judecătorilor. (NU RATA: ACEASTĂ TÂNĂRĂ DE 15 ANI A VRUT SENZAȚII TARI ȘI A FĂCUT SEX ÎN MAȘINĂ CU IUBITUL EI. LA SCURT TIMP, A DECEDAT!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...