”Baciul” a refuzat să spună adevărul, dar noi am aflat totul! Care e motivul scandalului dintre Gică Popescu şi ”Tata Puiu”: ”L-a înfundat…”

Publicat: 12/10/2017 | 00:00

Gică Popescu a rupt orice legătură cu Anghel Iordănescu, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate motivul pentru care “Baciul” nu vrea să mai audă de “Tata Puiu”. Conform unor surse din apropierea "Baciului", fostul căpitan al “tricolorilor” a aflat că antrenorul nu ar fi intervenit în favoarea sa pentru a nu fi condamnat în “Dosarul Transferurilor”, deşi ar fi avut pârghiile necesare. (VEZI ŞI: Gică Popescu, mărturisiri surprinzătoare despre Hagi: "Niciodată nu am suportat că era numărul 1")

Gică Popescu şi Anghel Iordănescu s-au certat în perioada în care “Baciul” se afla în închisoare, iar foarte mulţi au susţinut că principalul motiv al rupturii îl reprezintă faptul că “Tata Puiu” a acceptat oferta lui Răzvan Burleanu de a prelua echipa naţională. Scenariu negat, însă, cu vehemenţă de fostul căpitan al “tricolorilor”. (VEZI AICI: Povestea nespusă despre Gică Popescu. L-au votat ”şeful” închisorii: ”Era cel mai…”)

„E o chestie personală, absolut nimic cu fotbalul! Că s-a dus să lucreze cu ei… Ce dacă? Şi Belo lucrează cu Federaţia şi am rămas tovarăşi. Dacă mâine aş ajunge eu la FRF, doar nu l-aş da afară pe Belodedici! Şi lucrează cu ei acum, deci nu mă supără asta. Cu Iordănescu e ceva personal, ceva mai urât. Nici nu ne-am mai întâlnit şi nu ţin neapărat să-l văd”, a spus Gică Popescu, care a refuzat să ofere mai multe amănunte.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat motivul pentru care “Baciul” nu vrea să mai audă de “Tata Puiu” şi vi-l prezintă în exclusivitate. Potrivit surselor citate, Gică Popescu s-a simţit trădat de Anghel Iordănescu, care nu ar fi intervenit în favoarea sa pentru a nu fi condamnat cu executare în “Dosarul Transferurilor”, deşi ar fi avut această oportunitate.

“Lucrurile sunt foarte simple. Gică Popescu a aflat că Anghel Iordănescu l-a trădat. Selecţionerul este bun prieten cu un politician care tăia şi spânzura în momentul în care fostul jucător a fost condamnat, care avea o influenţă foarte mare peste tot. Gică s-ar fi aşteptat ca Puiu să intervină, să pună o vorbă bună pentru el şi, astfel, să scape de închisoare. Lucru care nu s-a întâmplat, deşi Iordănescu ar fi putut face acest lucru.

Avea această posibilitate. Dar nu l-a interesat, a mers pe burtă cum se spune, nu s-a băgat. Iar Gică a aflat totul şi de atunci nu-l mai suportă. Consideră că Iordănescu l-a înfundat. Şi nu-l va ierta niciodată. În plus, Gică ştie că a fost condamnat din ordin politic. Iar Puiu, deşi ştia asta, nu a intervenit pe lângă amicul său din politică”, a spus, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o persoană din anturajul lui Gică Popescu.

În urmă cu trei ani şi jumătate, Constantin Popescu, tatăl fostului internaţional, decedat între timp din cauza unui infarct, susţinea că fiul a ajuns după gratii pe nedrept: „Băiatul meu a fost băgat în închisoare din ordin politic”.

Gică Popescu a stat 611 zile în închisoare

Gică Popescu ar fi trebuit să candideze la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF) de pe 5 martie 2014. Condamnarea în „Dosarul Transferurilor”, primită chiar cu o zi înainte de alegeri, l-a împiedicat pe fostul căpitan al naţionalei şi al Barcelonei să candideze pentru a conduce fotbalul românesc. Răzvan Burleanu a câştigat atunci alegerile şi a devenit şeful FRF. Pentru următoarele alegeri care vor avea loc în toamna anului viitor pentru funcţia de preşedinte al FRF, Gică Popescu a anunţat că nu se gândeşte să candideze. (CITEŞTE ŞI: În fiecare săptămână face asta! Ce ritual urmează Gică Popescu după ce a trecut prin ”iadul” închisorii)

Imediat după eliberarea din arest, Gică Popescu povestea calvarul petrecut în închisoare. „Acum voi merge să aprind o lumânare la mormântul tatălui, apoi voi sta cu familia, pentru că mi-a lipsit. A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine în această perioadă. Anul trecut l-am pierdut pe tatăl meu şi nu pot spune că am trecut cu bine peste această perioadă. Faptul că am fost sportiv de performanţă m-a făcut să trec mai uşor peste această perioadă. Am multe planuri pentru viitor. Mi-a lipsit foarte mult familia”, declara Gică Popescu imediat după ce a fost eliberat, pe 4 noiembrie 2015. Nu mai puţin de 611 zile a stat “Baciul” după gratii. (NU RATA: „Marea fereală” – Generalul şi „nepoata” camuflaţi prin oraş de zici că cine ştie ce fac! ”Tata Puiu”, peripeţii prin oraş cu o tinerică agitată!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO