Acasă » Știri » Băiatul măcelărit în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă! Cere să-și vadă prietena, despre care nu știe că a murit! EXCLUSIV

Băiatul măcelărit în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă! Cere să-și vadă prietena, despre care nu știe că a murit! EXCLUSIV

De: Cristina Cruceru 29/06/2023 | 16:35
Băiatul măcelărit în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă! Cere să-și vadă prietena, despre care nu știe că a murit! EXCLUSIV
Meliss, fata ucisă, și Alexandru, criminalul ei și atacatorul lui Emanuel / Foto: Facebook

Emanuel (20 de ani) s-a trezit din comă, după ce a fost atacat cu bestialitate de Alexandru (17 ani), acum două zile, în Grădina Botanică din Craiova. Tânărul și Melis (14 ani) se plimbau prin parc când au dat nas în nas cu adolescentul care avea să se transforme în călău. Scandalul ar fi pornit după ce minorul i-ar fi aruncat priviri indiscrete fetei. 

O zi obișnuită avea să se transforme într-o adevărată tragedie. Emanuel (20 de ani) și Melis (14 ani) se plimbau prin Grădina Botanică din Craiova, când, la un moment dat, s-au întâlnit cu Alexandru-Mario (17 ani), cel care avea să devină călău. Minorul s-ar fi uitat insistent la fată, fapt care l-a deranjat pe Emanuel. Între cei doi ar fi pornit un conflict de zile mari, potrivit primelor informații oferite de autorități. Nimeni nu se aștepta ca Alexandru să scoată din rucsac un cuțit de vânătoare și să-i atace cu o mare cruzime pe cei doi tineri. Băiatul de 17 ani a ucis-o cu sălbăticie pe Melis, iar pe Emanuel l-a băgat în spital, în stare critică. Ore în șir s-a luptat băiatul să trăiască. Și, într-un final, a reușit!

CITEȘTE ȘI: MESAJUL SFÂȘIETOR TRANSMIS DE MAMA FETEI UCISE ÎNTR-UN PARC DIN CRAIOVA: „MELIS, AI FOST UN ÎNGER CARE NE-A ADUS BUCURIE”

Emanuel s-a trezit din comă

Tânărul rănit în Grădina Botanică a ieșit din comă. Conform surselor CANCAN.RO, el reușește să articuleze câteva cuvinte, dar nu vorbește cursiv. Își recunoaște familia și știe de ce se află acolo. Întreabă prin semne de iubita lui, însă nu știe, încă, faptul că Melis a decedat. Astăzi, craiovenii au făcut cozi interminabile la Centrul de Transfuzii, pentru a-i dona sânge tânărului.

Detalii cutremurătoare ies la iveală și despre adolescentul criminal. Avea des accese de furie, fusese sancționat disciplinar la școala militară și se certa mereu cu tatăl său. În urmă cu câțiva ani fugise de acasă, fiind găsit de poliție în șoc hipotermic.

CITEȘTE ȘI: TÂNĂRUL DE 17 ANI CARE A UCIS-O PE MELIS ÎN GRĂDINA BOTANICĂ DIN CRAIOVA A FOST ARESTAT. AVOCATUL SUSȚINE CĂ-ȘI REGRETĂ CRIMA

Mama fetei ucise, mesaj sfâșietor

Melis urmează să fie condusă pe ultimul drum, vestea tristă fiind dată chiar de mama ei. Femeia este împietrită de durere, însă a ținut să transmită public un mesaj, pentru toți cei care vor să-și ia rămas bun de la adolescentă.

„Cu sufletele îndurerate, vă aducem la cunoștință că ne vom aduna la ultimul omagiu adus iubitei și curajoasei noastre Melis. Serviciul religios se va desfășura la Biserica Sfântul Spiridon, la ora 11.00, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sineasca. Melis a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul sau pur. În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstrăm vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră. Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire și recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi uram drum lin și pace veșnică”, se arată în ultimul mesaj postat de Ana, mama Melisei.

Ce spune primarul Craiovei despre tragedie

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a ținut o conferință de presă în care a dat detalii importante despre întâlnirea unor polițiști locali cu Alexandru, în Grădina Botanică. Oamenii legii îl opriseră pe băiatul de 17 ani, pentru că părea suspect. Acesta le-a spus că este elev la liceul militar din oraș, a fost felicitat, iar echipajul și-a continuat drumul. Mai târziu, aveau să descopere oroarea comisă.

„Aș vrea să îmi exprim condoleanțele pentru familia îndoliată și speranța că tânărul care se află în spital va fi bine. De dimineață, din discuțiile pe care le-am avut cu medicii care-l tratează, am înțeles că starea este mult îmbunătățită față de ieri, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

Aș vrea să încep prin a vă spune ceea ce cunosc eu în calitate de primar. Am fost tot timpul întrebată zilele acestea despre detalii din anchetă: nu am de unde să le cunosc, instituția noastră nu este implicată în niciun fel. Aceste detalii nu le poate da decât parchetul sau poliția, noi nu le cunoaștem, nici nu am vrut să fac niciun fel de speculații asupra acestei tragedii. M-am ferit să fie și transformată, tragedia respectivă, într-un circ politic așa cum, din păcate, văd că și în această ședință de consiliu local s-a încercat a se transforma.

Povestea pe care eu o cunosc de la poliția locală este următoarea: acest individ a intrat în Grădina Botanică, s-a întâlnit cu echipajul de la poliția locală, echipajului i s-a părut suspect individul și l-a oprit ca să poarte discuții. A părut suspect, în primul rând, pentru că era singur la o oră când erau 40 de grade afară și se uita foarte insistent la una dintre statuile din Gradina Botanică.

L-au oprit și identificat, era frumos îmbrăcat, a vorbit frumos, a zâmbit, a spus că este elev la Liceul Militar și, bineînțeles, că a fost lăsat să meargă mai departe. Nu cred că vreunul dintre dumneavoastră ați fi acceptat, de exemplu, dacă ar fi vorba despre copilul dumneavoastră, un copil oarecare nu un criminal, ca poliția locală să-l oprească fără să aibă niciun fel de indicii și să-l caute în geantă”, a declarat edilul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Bobonete a văzut imaginile ASTEA prea fierbinți cu Mădălina Ghenea și n-a mai rezistat! I-a dat instant mesaj: "Și eu mă chinui, dar merge greu"
Bobonete a văzut imaginile ASTEA prea fierbinți cu Mădălina Ghenea și n-a mai rezistat! I-a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se calculează salariul minim european
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația acestui gest
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația...
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de ea
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de...
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Ritualul pe care îl are Loredana Groza înainte de a urca pe scenă. Obiceiul la care diva nu renunță niciodată
Ritualul pe care îl are Loredana Groza înainte de a urca pe scenă. Obiceiul la...
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și singura faleză stâncoasă de pe litoralul românesc
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și...
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar