Acasă » Vedete » Balamuc între ex-anteniștii Victor Ciutacu și Mihai Morar. Vedeta Radio ZU îi dă o replică usturătoare fostului său amic: „Furăciunea rămâne furăciune” EXCLUSIV

Balamuc între ex-anteniștii Victor Ciutacu și Mihai Morar. Vedeta Radio ZU îi dă o replică usturătoare fostului său amic: „Furăciunea rămâne furăciune” EXCLUSIV

De: Ana Maria PasatAndreea Voicu 10/06/2023 | 15:49
Balamuc între ex-anteniștii Victor Ciutacu și Mihai Morar. Vedeta Radio ZU îi dă o replică usturătoare fostului său amic: Furăciunea rămâne furăciune EXCLUSIV
Victor Ciutacu și Mihai Morar, în „război”!

A pornit un război declarativ între ex-anteniștii Victor Ciutacu și Mihai Morar! Obiectul „balamucului”: difuzarea unei părți din interviul cu Părintele Vasile Ioana pe care vedeta Radio ZU l-a moderat. Însă, nu difuzarea în sine a fost problema, ci faptul că ar fi existat un impediment tehnic în urma căruia nu a fost afișat numele podcastului. După schimbul de dialoguri acide între cei doi, Mihai Morar a dat „decisiva”, într-o declarație pentru CANCAN.RO! Iată detaliile mai jos, în articol.

Între Victor Ciutacu și Mihai Morar pare să fie, cel puțin în momentul de față, o linie conversațională încordată, totul pornind de la un material care a fost difuzat pe micile ecrane. „Mărul discordiei” este, de fapt, modul în care o parte din podcastul moderat de vedeta Radio ZU a fost rulat la RTV. În timpul rulării materialului la televizor, apăreau Mihai Morar și Părintele Vasile Ioana, însă fără să fie vizibil locul de unde a fost preluată partea respectivă a interviului. Fiind vorba, de altfel, despre podcastul vedetei radio, Fain&Simplu.

Mihai Morar a replicat: „Furăciunea rămâne furăciune!”

Victor Ciutacu i-a răspuns lui Mihai Morar, după ce vedeta Radio ZU a spus despre postul TV că este „unul dintre canalele din care miroase zilnic a putrezire umană și a descompunere morală”. Jurnalistul nu s-a lăsat mai prejos și a replicat. Însă, „războiul” între ex-anteniști pare să fie domolit, cel puțin pentru moment, chiar de omul de radio. CANCAN.RO a obținut, în exclusivitate, o reacție din partea lui Mihai Morar!

„Furăciunea rămâne furăciune, chiar dacă arunci cu noroi ca să o acoperi. Nu vreau să întru în alte polemici, este sub nivelul meu”, a declarat Mihai Morar, pentru CANCAN.RO.

Vezi și VICTOR CIUTACU, UMILINȚĂ MAXIMĂ PENTRU MIHAI MORAR. „AI ZGÂRMAT PRIN RAHAT ȘI LENJERII”. CUM S-AU „CURENTAT” CEI DOI

Părintele Vasile Ioana a vorbit la podcastul moderat de Mihai Morar, Fain&Simplu

Victor Ciutacu a reacționat, la scurt timp după ce vedeta Radio ZU a spus despre postul TV că „miroase zilnic a putrezire umană”

Victor Ciutacu nu s-a abținut și a ținut să transmită un mesaj, la scurt timp după ce Mihai Morar și-a expus opinia despre postul TV la care jurnalistul activează. Jurnalistul susține că trebuie să fie o onoare pentru el că a apărut „în prime time, pe postul de știri cu cea mai mare audiență”.

„Mihăiță, hai s-o lămurim și s-o reglăm bărbătește.
– Podcastul tău a fost inițial citat. Din nefericire, din cauză că fragmentul a fost difuzat în fereastră, nu în full, cum ar fi trebuit, nu s-a mai văzut. Ceea ce nu ne scuză neatenția și superficialitatea. În plus, dacă voia cineva să te ascundă și să-ți dea jos laurii de pe frunte, te tăia la montaj. Dar n-a făcut-o nimeni. Ai apărut, așadar, în prime time, pe postul de știri cu cea mai mare audiență. Ar trebui, dacă ai avea conștiința adevăratei tale poziții în ierarhia valorilor, să fie o onoare pentru tine. Să faci capturi, să le printezi și să le înrămezi.

– Am ales să difuzez bucata aia de podcast din două motive. Unu la mână, faptul în sine că un popă umple, cu bilete tăiate la intrare, Ateneul Român e o știre în sine. Doi la mână, Vasile Ioana, pe care-l cunosc de pe vremea când tu săreai liniile de tramvai la oraș, să nu te curenteze, chiar a spus lucruri mișto. Cum a făcut-o și când cu referendumul pentru familie, dar nu-mi amintesc ca atunci să-ți fi stârnit vreun interes, mie da. Dacă nu doreai să fii preluat, ceea ce mă îndoiesc, având în vedere cât de ahtiat după popularitate ieftină ești, puneai restricții de copyright”, a spus jurnalistul.

Victor Ciutacu activează, în prezent, la RTV

Ciutacu: „Dacă te țin bretelele și ai ceva de reproșat sau de demonstrat, răfuiește-te cu mine”

De altfel, Victor Ciutacu a continuat să își expună opinia. Jurnalistul susține că întreaga situație de acest tip ar fi putut fi evitată, dacă omul de radio i-ar fi dat un mesaj prin care să îi explice că nu este de acord cu modul de difuzare. Cei doi se cunosc de ani buni și au fost colegi la Antena 1.

„- Dacă chiar urla revolta-n tine, în timp ce materialul era difuzat pe post în prime time, în cea mai vizionată emisiune a postului care îți pute, îmi dădeai mesaj și o rezolvam instant. Ai numărul meu, e același. Am fost colegi într-un post tv în care tu făceai emisiuni de înaltă ținută cu Adelina Pestrițu lângă tine și cu eminente intelectuale gen Bianca Drăgușanu invitate.

– Dacă te țin bretelele și ai ceva de reproșat sau de demonstrat, răfuiește-te cu mine, sunt băiat mare. Nu-mi jigni colegii. Oricare dintre ei e, profesional, la ani lumină distanță de tine, nu în favoarea ta.

– Scrii mult, siropos și inconsistent. Iar faptul că, după ce ani de zile ai zgârmat la propriu prin rahat și lenjerii, te-ai rebranduit în PR financiar al doctorilor și popilor celebri. Și bei pe bani suc de aronia pe Facebook, nu te face automat ziarist. Păstrează-ți statutul de saltimbanc, te prinde mai bine”, este mesajul transmis de Victor Ciutacu, arată ziare.com.

Vezi și ABIA ACUM S-A AFLAT! MOTIVUL PENTRU CARE MIHAI MORAR S-A RETRAS DIN TELEVIZIUNE: „AȚA ASTA S-A RUPT EXACT CÂND…”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...