Bianca Drăgușanu, lovitură sub centură pentru fostul iubit: “Pregătindu-mă pentru cea mai bună parte din viața mea”

Publicat: 15/09/2018 | 11:04

Bianca Drăgușanu a făcut public un mesaj subliminal pentru fostul iubit, Tristan Tate. Gestul blondei cu trup de zeiță vine la câteva zile după ce excentricul milionar britanic a petrecut într-un local alături de o brunetă focoasă, plină de tatuaje.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mărturii exclusive despre admiratorul secret: ”În fiecare zi, primesc…”

Bianca Drăgușanu, lovitură sub centură pentru fostul iubit

Deși a ajuns la 36 de ani, iar pe plan sentimental nu-i merge atât de bine precum în afaceri, Bianca Drăgușanu nu și-a pierdut speranța. Ea zâmbește, își onorează proiectele în care e implicată, se ocupă și de atelierul de croitorie, dar și de fiica ei cu Victor Slav. În urmă cu câteva ore, ea și-a făcut un selfie, în dreptul căruia a așternut un mesaj în limba engleză despre unii cred că este îndreptat către Tristan Tate, fostul partener de viață cu care s-a iubit vara aceasta.

Citește și: Victor Slav, mesaj pentru Bianca Drăgușanu după ce s-a pozat complet dezbrăcată?

“Eyes are mirror of the soul 💎❤️ preparing for the best part of my life ✅😉 (n.r.: Ochii sunt oglinda sufletului. Pregătindu-mă pentru cea mai bună parte din viața mea)” este mesajul pe care l-a scris fosta prezentatoare TV în dreptul imaginii de mai jos, urcată pe contul ei de Instagram.

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima apariție publică, după ce a fost fotografiată azi-noapte cu un alt bărbat

View this post on Instagram

eyes are mirror of the soul 💎❤️ preparing for the best part of my life ✅😉 @extensiideparoskar

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18) on

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.