Bianca Drăgușanu, mărturii exclusive despre admiratorul secret: ”În fiecare zi, primesc…”

Publicat: 14/09/2018 | 22:57

Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de admiratori, iar, de când s-a despărțit de ”frumușelul” englez Tristan Tate, fosta prezentatoare de la Kanal D a început să fie asaltată cu zeci de buchete de flori, care mai de care mai frumoase și mai scumpe. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, declarații și imagini de senzație(CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI REALIZATE ÎN ROMÂNIA CU SOLISTUL CARLA’S DREAMS FĂRĂ MASCĂ + NOUA IUBITĂ!)

Bianca Drăgușanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate vedete din România. Fosta prezentatoare TV are o mulțime de fani, care o apreciază atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională. În ultima perioadă, după ce a devenit o femeie liberă, Bianca a început să fie asaltată cu multe-multe buchete superbe de flori. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Se pare că, după despărțirea de milionarul englez, blondina a devenit „ținta” unui admirator secret, care nu se sfiește să cheltuie, aproape zi de zi, sume fabuloase pe buchete de flori pe care i le trimite superbei blondine. (NU RATA, AICI: E DEFINITIV! BIANCA I-A SPUS ADIO “FRUMUȘELULUI” ENGLEZ, IAR EL S-A CUPLAT DEJA CU O BRUNETĂ)

”De sâmbătă încoace, tot primesc flori. În fiecare zi primesc câte un alt model. Nu sunt semnate, tot am căutat bilețelele, dar nu le-am găsit”, a mărturisit, recent, Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

De altfel, aproape de fiecare dată când a primit câte un superb buchet de trandafiri, Bianca Drăgușanu a ținut să-și anunțe și prietenii din mediul virtual. (Super oferta de angajare) Fosta vedetă de la Kanal D a postat pe unul dintre conturile ei de pe o rețea de socializare mai multe fotografii în care apare ținând în brațe superbele cadouri. (NU RATA, AICI: ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA DINTRE BIANCA ȘI ”BINEFĂCĂTORUL” EI)

Bianca Drăgușanu, asediată cu buchete de trandafiri

A primit un imens buchet de trandafiri la LOFT

Oriunde merge, Bianca Drăgușanu este primită și tratată ca o adevărată prințesă. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a primit un superb buchet de trandafiri roșii imediat după ce și-a făcut apariția în LOFT Mamaia. Iar imaginile obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, sunt dovada clară a acestui lucru. La scurt timp după ce a primit florile, cei care o însoțeau s-au asigurat că imensul buchetul va sta în siguranță pe masa la care aceasta petrecea.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Bianca Drăgușanu a primit un Bentley de 200 000 de euro

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Victor Slav în urmă cu câteva luni, dar nu a rămas prea multă vreme singură. A avut o relație cu milionarul englez Tristan Tate, de care s-a separat însă recent. Iar acum a anunțat că va lucra pentru un businessman croat, din partea căruia a primit un extravagant și costisitor Bentley Continental GT în valoare de 200 000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)