Primele imagini realizate în România cu solistul Carla’s Dreams fără mască + noua iubită!

Publicat: 01/12/2018 | 12:08

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii spumoase despre cel mai nou cuplu din showbiz.  (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Dacă AICI v-am dezvăluit că frumoasa Andra Mirona Axentoi s-a combinat, în secret, cu cel mai râvnit și misterios bărbat de pe plaiurile mioritice, acum vă anunțăm și cine este acesta. Reporterii DAS (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro) au aflat că apreciatul model s-a cuplat cu nimeni altul decât solistul de la Carla’s Dreams, poate cel mai dorit bărbat din țara noastră. Vă arătăm, în premieră, inclusiv imagini cu Andrei Țăruș și Andra Mirona Axentoi! (CITEȘTE ȘI: NOUA IUBITĂ A PUS STĂPÂNIRE PE ILIE NĂSTASE! IMAGINILE CARE VORBESC DE LA SINE)

De ceva vreme, în lumea mondenă s-a înfiripat o poveste de dragoste, după ce o mega-bunăciune a reușit să-l cucerească pe cel mai râvnit bărbat din România. Andra Mirona Axentoi a dat, pur și simplu, lovitura după ce s-a combinat cu Andrei Țăruș, solistul de la Carla’s Dreams, care a divorțat în urmă cu zece luni, după șapte ani de căsnicie cu Nelea Motricala, o afaceristă de succes din Republica Moldova. Andra a reușit să-l prindă definitiv în mrejele iubirii pe celebrul artist, iar acum cei doi au o relație perfectă, ca-n filme. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Andrei Țăruș și Andra Miruna Axentoi în Capitală, într-o zonă selectă. Andra a fost prima care a coborât din mașină, urmată, la scurt timp, de solistul de la Carla’s Dreams. Ambii erau îmbrăcați lejer și nu păreau deloc stingheri. La un moment dat, artistul și-a aprins o țigară, din care a tras cu poftă. Cuplul nu a ieșit cu nimic în evidență. Cei doi s-au plimbat relaxat pe stradă și s-au dus acolo unde aveau treabă. (Super oferta de angajare)

Solistul de la Carla’s Dreams s-a oprit și la un magazin, de unde și-a cumpărat strictul necesar. După care el și iubita și-au continuat drumul. În concluzie, aceasta este cea mai nouă și mai surprinzătoare pereche din showbiz. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea poveștii de dragoste dintre Andrei Țăruș și Andra Mirona Axentoi. (NU RATA, AICI: ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA DINTRE BIANCA ȘI ”BINEFĂCĂTORUL” EI)

Cine este Andra Mirona Axentoi

Andra Mirona Axentoi se poate considera una dintre cele mai norocoase femei. Și nu doar pentru că a fost înzestrată de mama natură cu o frumusețe ieșită din comun, ci și pentru că a reușit ”să pună mâna” pe cel mai râvnit bărbat din România.

Tânăra s-a remarcat pe scena mondenă de la noi din țară după ce a făcut senzație pe catwalk și a fost protagonista mai multor pictoriale în revistele din domeniul modei. Datorită formelor bine definite și a frumuseții pe care o emană prin toți porii, Andreea a reușit, într-un timp destul de scurt, să se impună în lumea fashion-ului și nu numai. (CITEȘTE ȘI: COLEGUL CELEBRU DE LA KANAL D L-A SCOS LA AGĂȚAT PE VICTOR SLAV)

La scurt timp după ce a devenit cunoscută, Andreea a fost remarcată și de unul dintre cei mai renumiți vlogări de la noi din țară. Superba tânără a colaborat în mai multe proiecte cu celebrul Bromania.

Carla’s Dreams, în continuă ascensiune

Carla’s Dreams sunt artiști în continuă ascensiune, care bucură fani din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive și sound-ul divers. În 2015 si 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptămâni întregi “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Carla’s Dreams sunt câștigătorii incontestabili ai ediției din 2016 a Media Music Awards, cu opt premii adjudecate la cele mai importante categorii: “best group”, “best song” și “best video”. Au avut colaborări cu artiști de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea”. (NU RATA, AICI: BIZONUL LUI GIGI BECALI A AVUT ”MECI” DE POMINĂ LA NUBA)

Carla’s Dreams a cucerit și alte țări, în afara de România și Moldova: Ucraina, Rusia, Kazahstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franța, Croația, Turcia, Finlanda, Austria. În 2016, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu mască din lume.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...