Mega-bunăciunea Andra Mirona Axentoi s-a combinat în secret cu cel mai râvnit și misterios bărbat din România! Oficial, el este divorțat de 10 luni, dar…

Publicat: 12/09/2018 | 22:43

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, detalii spumoase despre cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Reporterii DAS (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro) au aflat cine este mega-bunăciunea care s-a combinat, în secret, cu cel mai râvnit și mai misterios bărbat din România. (CITEȘTE ȘI: NOUA IUBITĂ A PUS STĂPÂNIRE PE ILIE NĂSTASE! IMAGINILE CARE VORBESC DE LA SINE)

De ceva vreme, în showbiz-ul românesc s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste. O mega-bunăciune a reușit să-l cucerească iremediabil pe cel mai râvnit bărbat de la noi din țară. Sursele DAS ne-au dezvăluit detalii picante despre povestea de dragoste a momentului, care, până acum, a fost ținută departe de ochii curioșilor. Mai mult decât atât, am aflat cine este frumusețea care s-a combinat cu râvnitul bărbat. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Cine este norocoasa

Andra Mirona Axentoi se poate considera una dintre cele mai norocoase femei. (Super oferta de angajare) Și nu doar pentru că a fost înzestrată de mama natură cu o frumusețe ieșită din comun, ci și pentru că a reușit ”să pună mâna” pe cel mai râvnit bărbat din România.(NU RATA, AICI: ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA DINTRE BIANCA ȘI ”BINEFĂCĂTORUL” EI)

Andra Mirona Axentoi, unul dintre cele mai apreciate modele din țara noastră

Tânăra s-a remarcat pe scena mondenă de la noi din țară după ce a făcut senzație pe catwalk și a fost protagonista mai multor pictoriale în revistele din domeniul modei. Datorită formelor bine definite și a frumuseții pure, pe care o emană prin toți porii, Andreea a reușit, într-un timp destul de scurt, să se impună în lumea fashion-ului și nu numai.

La scurt timp după ce a devenit cunoscută, Andreea a fost remarcată și de unul dintre cei mai renumiți vlogări de la noi din țară. Superba tânără a colaborat în mai multe proiecte cu celebrul Bromania. (CITEȘTE ȘI: COLEGUL CELEBRU DE LA KANAL D L-A SCOS LA AGĂȚAT PE VICTOR SLAV)

De ceva vreme, însă, tânăra Andra Mirona Axentoi se iubește cu unul dintre cei mai apreciați și mai râvniți bărbați de la noi din țară.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) După ce acesta a divorțat, în urmă cu 10 luni, Andreea a reușit să-l prindă definitiv în mrejele iubirii, iar acum cei doi trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. (NU RATA, AICI: BIZONUL LUI GIGI BECALI A AVUT ”MECI” DE POMINĂ LA NUBA)

Rămâi pe Cancan.ro pentru a vedea primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc