Noua iubită a pus stăpânire pe Ilie Năstase! Imaginile care vorbesc de la sine

Publicat: 11/09/2018 | 22:43

Ilie Năstase trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ioana Simion, o brunetă destul de cunoscută în lumea mondenă. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)  La mai puțin de o lună de când și-au „oficializat” relația, se pare că noua iubită a pus stăpânire pe legenda vie a tenisului românesc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini savuroase cu fostul număr 1 mondial și bruneta care pare că l-a prins definitiv în mrejele iubirii. (CITEȘTE ȘI: AVEM DOVADA! ILIE NĂSTASE & NOUA IUBITĂ ȘI-AU ”OFICIALIZAT” RELAȚIA!)

De mai bine de o lună, Ilie Năstase trăiește o poveste de dragoste ca-n filme alături de Ioana Simion, o senzuală brunetă relativ cunoscută în showbiz-ul autohton. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Din câte se pare, la scurt timp după ce Nasty a prezentat-o prietenilor pe noua sa cucerire, aceasta l-ar fi acaparat complet. Ioana Simion a pus stăpânire pe Ilie Năstase. (NU RATA, AICI: ILIE NĂSTASE E ÎNDRĂGOSTIT PÂNĂ PESTE CAP DE IUBITA LUI)

Cum, la începutul verii, poliția l-a lăsat fără permis pe fostul lider mondial în clasamentul ATP, se pare că acesta a dat dovadă de ingeniozitate și a găsit destul de repede o soluție salvatoare. Așa se face că noua sa iubită, Ioana Simion a devenit… șoferul de lux al lui Ilie Năstase. De ceva vreme, bruneta a început să conducă bolidul de lux pe care-l deține fostul mare jucător de tenis. (Super oferta de angajare)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi îndrăgostiți în zona de nord a Capitalei, acolo unde Nasty se pare că a avut o întâlnire de afaceri. Ca un bărbat care se respectă, Ilie Năstase a fost adus la întâlnirea cu pricina de noua sa iubită.

Îmbrăcat elegant, așa cum ne-a obișnuit, celebrul câștigător de la US Open și Roland Garros a coborât destul de grăbit din mașină și s-a îndreptat glonț spre clădirea de birouri în fața căreia Ioana a parcat. Nasty nici nu s-a uitat înapoi și, fără să-și dea seama, a lăsat-o mult în urmă pe noua sa iubită, care a întârziat în mașină, în căutarea poșetei sale de firmă.(CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ FEMEIA DUPĂ CARE I S-AU APRINS CĂLCÂIELE FOSTULUI TENISMEN)

Nasty are șofer de lux

Ilie Năstase și-a dus noua iubită în vacanță în Italia

După câteva zile petrecute în “bella” Italia, Ilie Năstase și iubita lui tinerică s-au întors în România. Ei au plecat din Roma cu o cursă low cost, însă, când a venit vorba de Ioana Simion, fostul tenismen nu s-a uitat la bani. (CITEȘTE ȘI: ADRIAN MLĂDINOIU, EX-ȘOFERUL LUI LIVIU DRAGNEA, A STAT ”LIPIT” DE O BLONDINĂ PE PLAJA MILIONARILOR!)

Și asta pentru că, la sosire în aeroport, cei doi aveau mâinile pline cu trollere și pungi voluminoase cu cadouri scumpe, pe care bruneta le-a primit. Un semn clar că Ilie Năstase își răsfață partenera nu doar cu vacanțe, ci și cu daruri de mii de euro. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Noua iubită a pus stăpânire pe Ilie Năstase

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)