Avem dovada! Ilie Năstase & noua iubită și-au ”oficializat” relația!

Publicat: 27/08/2018 | 23:22

Nu mai e un secret pentru nimeni că fostul număr unu modial este un adevărat gentleman când vine vorba de femeile din viața lui.(Console si accesorii gaming) Ilie Năstase trăiește, acum, o frumoasă poveste de dragoste alături de Ioana Simion, o brunetă destul de cunoscută în lumea mondenă de la noi din țară, cu care pare să împărtă aceleași pasiuni. Cei doi au fost suporteri de lux la partida dintre F.C. Viitorul și FCSB ce s-a disputat pe arena din Ovidiu și unde echipa roș-albastă s-a impus cu scorul de 4-1. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini fabuloase.(CITEȘTE ȘI: ILIE NĂSTASE E ÎNDRĂGOSTIT PÂNĂ PESTE CAP DE IUBITA LUI TINERICĂ. IOANA SIMION A PRIMIT CADOURI DE MII DE EURO)

Pasiunea pentru fotbal a fostului mare jucător de tenis Ilie Năstase este una de notorietate, iar faptul că este un suporter înfocat al echipei patronate de latifundiarul din Pipera nu mai este un secret.(Super oferte la accesorii gaming) Duminică seara, pe arena din Ovidiu, acolo unde echipa ”Regelui Hagi” a întâlnit FCSB-UL, în loja stadionului și-au făcut apariția doi suporteri de seamă a formației roș-albastre, Nasty și noua sa iubită.(NU RATA, AICI: BRIGITTE, DEZVĂLUIRI ȘOC DESPRE ILIE NĂSTASE: „NU AM PUTUT SĂ ÎMI MÂNTUIESC BĂRBATUL”)

Ilie Năstase a prezentat-o apropiaților pe noua sa iubită

Imbrăcat elegant, așa cum ne-a obișnuit, legenda vie a tenisiului românesc, părea să fie mai îndrăgostit ca niciodată. Cu toate că s-a întălnit cu mai mulți cunoscuți cu care s-a întreținut pe holurile stadionului, Ilie Năstase nu a scăpat-o nici un moment din ochi pe bruneta ce pare că ia pus inima pe jar. Ca un veritabil gentleman, Nasty i-a făcut acesteia toate poftele. Mai mult decât atât, în timp ce urmăreau partida de fotbal, între două pahare de licoare bahică, Nasty și-a găsit timp să-i dea acestea câteva explicații legate de meciul pe care-l disputau, la intensitate maximă cele două formații.(CITEȘTE ȘI: NOUA IUBITĂ A LUI ILIE NĂSTASE ESTE DE FAPT VECHEA IUBITĂ A LUI NICK RĂDOI!)

Ilie Năstase și noua iubită în loja stadionului de la Ovidiu

Ilie Năstase și-a dus noua iubită în vacanță în Italia

După câteva zile petrecute în “bella” Italie, Ilie Năstase și iubita lui tinerică s-au întors în România. Ei au plecat din Roma cu o cursă low cost, însă, când a venit vorba de Ioana Simion, fostul tenismen nu s-a uitat la bani. Și asta pentru că, la sosire în aeroport, cei doi aveau mâinile pline cu trolere și pungi cu cadouri scumpe, pe care bruneta le-a primit. Acesta e un semn clar că Ilie Năstase își răsfață partenera nu doar cu vacanțe, ci și cu daruri de mii de euro. Conform sursei citate mai sus, Ioana Simion l-a lăsat pe bodyguardul care i-a aşteptat la aeroport să se ocupe de bagaje, care abia au încăput în portbagajul bolidului lui Ilie Năstase.(NU RATA, AICI: BRIGITTE SFĂT A SPUS TOTUL DESPRE IUBITĂ A LUI ILIE NĂSTASE! „ŞTIAM DE RELAȚIA ASTA!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)