Ilie Năstase e îndrăgostit până peste cap de iubita lui tinerică. Ioana Simion a primit cadouri de mii de euro

Publicat: 25/08/2018 | 13:40

Nu mai e un secret pentru nimeni că Ilie Năstase este un adevărat gentleman când vine vorba de femeile importante din viața lui. De câteva săptămâni el trăiește o poveste de dragoste alături de Ioana Simion, o brunetă cunoscută în lumea mondenă. Azi-noapte, ei au fost surprinși în aeroport, la scurt timp după aterizare, încărcați cu bagaje.

Citește și: Reacția lui Ilie Năstase, după ce a fost prins sărutându-se cu noua iubită: „Soția mea e prin Turcia cu un iubit. Eu să stau ca prostul, să mă uit?”

Ilie Năstase și-a dus noua iubită în vacanță în Italia

După câteva zile petrecute în “bella” Italie, Ilie Năstase și iubita lui tinerică s-au întors în România. Ei au plecat din Roma cu o cursă low cost, potrivit click.ro, însă, când a venit vorba de Ioana Simion, fostul tenismen nu s-a uitat la bani. Și asta pentru că, la sosire în aeroport, cei doi aveau mâinile pline cu trolere și pungi cu cadouri scumpe, pe care bruneta le-a primit. Acesta e un semn clar că Ilie Năstase își răsfață partenera nu doar cu vacanțe, ci și cu daruri de mii de euro.

Conform sursei citate mai sus, Ioana Simion l-a lăsat pe bodyguardul care i-a aşteptat la aeroport să se ocupe de bagaje, care abia au încăput în portbagajul bolidului lui Ilie Năstase.

Citește și...