Adrian Mlădinoiu, ex-șoferul lui Liviu Dragnea, a stat ”lipit” de o blondină pe plaja milionarilor!

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 10/09/2018 | 23:02

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, super-imagini cu Adrian Mlădinoiu, omul de încredere al lui Liviu Dragnea. Aflat pe plaja milionarilor, la Caelia, ex-șoferul liderului PSD a stat ”lipit” de o blondină, însă nu și-a neglijat nici telefonul mobil, pe care l-a butonat de zor. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

Adrian Mlădinoiu a fost șoferul și consilierul liderului PSD, Liviu Dragnea. A lucrat inclusiv în SPP, după care a fost numit secretar de stat în Guvernul României, funcție pe care o ocupă și în prezent. De semnalat că, de-a lungul carierei, s-a aflat chiar și în fruntea Companiei de Autostrăzi și Drumuri. (VEZI AICI: GIGI BECALI E ISTORIE! DANS EPOCAL AL LUI LIVIU DRAGNEA! SALAM I-A CÂNTAT „LASĂ LUMEA SĂ VORBEASCĂ”, IAR LIDERUL PSD A „BĂTUT-O MĂRUNȚEL”)

Astfel că, la 37 de ani, pe care îi va împlini luna viitoare, pe 17 octombrie, putem spune, fără nicio exagerare, că Adrian Mlădinoiu este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Are o situație financiară OK, care îi permite să meargă pe plaja milionarilor, pentru câteva clipe de relaxare binemeritate. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Adrian Mlădinoiu în stațiunea Mamaia, alături de frumoasa lui soție, alături de care a stat “lipit” mare parte din timp.

Pe plajă, ex-șoferul lui Liviu Dragnea i-a acordat o atenție deosebită partenerei de viață, cu care s-a ținut în brațe atât pe șezlong, cât și pe malul Mării Negre. Totuși, omul de încredere al liderului PSD și-a verificat, constant, și telefonul mobil. (Super oferta de angajare)

A dovedit că este un adevărat profesionist pentru că, deși se afla în vacanță, a fost atent, tot timpul în alertă, în așa fel încât să răspundă în timp util dacă datoria i-o cerea. (CITEȘTE ȘI: PROBABIL E CEA MAI “BUNĂ” SOȚIE DE POLITICIAN! BUNĂCIUNEA ȘEFULEȚULUI PSD A MAI FĂCUT PLAJĂ ȘI FĂRĂ SUTIEN!)

Chiar dacă nu a renunțat, definitiv, la responsabilități și a fost permanent în contact cu șefii din Capitală, Adrian Mlădinoiu a petrecut clipe minunate alături de soția sa, o blondină frumoasă, la Caelia. Au existat și momente în care ex-șoferul lui Liviu Dragnea a preferat să stea singur, să tragă dintr-o țigară și să privească marea. Iar soția sa i-a oferit tot spațiul de care a avut nevoie. (NU RATA: A BĂTUT RECORDUL DE… VÂRSTĂ LA LOFT! MILIONARUL DE 61 DE ANI A DANSAT PE MESE DE MÂNĂ CU DOAMNA DOCTOR! BOGĂTAŞUL VIOREL CATARAMĂ A FĂCUT SENZAŢIE ÎN WEEKEND, LA MARE, CU „SCHEME“ DE DANS NEMAIVĂZUTE PÂNĂ ACUM)

Adrian Mlădinoiu, partener de afaceri cu fiul lui Liviu Dragnea!

Cât despre CV-ul și relațiile lui Adrian Mlădinoiu, trebuie să amintim faptul că omul de încredere al liderului PSD este și partener de afaceri cu Valentin Ștefan, fiul lui Liviu Dragnea. Cei doi sunt asociați în două firme cunoscute care își derulează activitatea pe teritoriul României. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...