Gigi Becali e istorie! Dans epocal al lui Liviu Dragnea! Salam i-a cântat „Lasă lumea să vorbească”, iar liderul PSD a „bătut-o mărunțel”

Publicat: 27/08/2018 | 14:06

Duminică (27 august) a fost o zi încărcată de emoții pentru Liviu Dragnea. Fiul liderului PSD, Valentin Ștefan Dragnea, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Gina Alexandra Tătulescu. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, iar invitații au fost pe măsură. Au fost în jur de 1.000 de nuntași, care s-au distrat până la răsărit. Socrul mare a fost sufletul petrecerii, iar Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are imaginile!

Liviu Dragnea a dansat până în zori la nunta fiului său. Acesta i-a invitat pe toţi liderii Partidului Social Democrat la nunta fiului său. Printre aceștia s-au numărat și nume mari din politica românească, dintre care îi amintim pe prim-ministrul Viorica Dăncilă, Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu, iar atmosfera a fost întreținută până în zori de către manelistul Florin Salam. Într-o înregistrare obținută de Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, se pare că Liviu Dragnea vrea să îl detroneze pe Gigi Becali la dans. (Nu rata Cât a costat meniul la nunta fiului lui Liviu Dragnea)

Până acum, latifundiarul din Pipera era unul dintre personajele din showbiz cu dansul cel mai…atipic. Acum, Liviu Dragnea s-a înscris să-l detroneze pe patronul de la FCSB, pe melodiile cântate de Florin Salam. Liderul PSD a „bătut-o mărunțel” în mijlocul ringului de dans și al celorlalți petrecăreți, făcând senzație cu mișcările sale inedite. El și-a etalat stilul de dans pe versurile cântecului „Eu las lumea să vorbească”. Se vede cum Dragnea „simte” versurile în timp ce danseasă cu pași mărunți, dar și ceilalți nuntași se distrează de minune în jurul lui. (Citește aici Soacra mare, celebra Bombonica, nu a fost invitată la nuntă! Cine a tăiat-o de pe listă)

Măsuri sporite de securitate la Palatul Snagov, în ziua nunții lui Valentin Dragnea

Mai multe filtre de siguranță au fost coordonate în zona Palatului Snagov, unde a avut loc marele eveniment din viața liderului PSD. Primul, filtrul de pază care a verificat mașinile ce intrau pe drumul care duce spre Palat. Totul s-a făcut după o citire pe loc a listelor de invitați. Astfel, chiar premierul Dăncilă nu a putut scăpa de o primă ”percheziție”. Al doilea filtru, în apropiere de Palatul Snagov, unde invitații la nuntă au fost dați jos din mașini și preluați de alte autoturisme, puse la dispoziție de organizatorii evenimentului, dar sub supravegherea trupelor SWAT, cu ochii în patru. Și un ultim filtru, exact la intrarea în cortul unde a avut loc petrecerea. Fiecare invitat a fost verificat pentru ultima oară în acea seară, de oameni angajați de către firma care a organizat evenimentul anului. (Nu rata Codrin Ștefănescu a fost sufletul petrecerii la nunta anului! Florin Salam le-a cântat mirilor până la răsărit)

 

 

Citește și...