Codrin Ștefănescu a fost sufletul petrecerii la nunta anului! Salam le-a cântat mirilor până la răsărit

Publicat: 27/08/2018 | 11:01

Duminică (26 august), a avut loc nunta fiului lui Liviu Dragnea, un eveniment la care au participat aproape 1.000 de oameni. Ștefan Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu au spus un „DA” hotărât în fața lui Dumnezeu, apoi au petrecut alături de prieteni, de familie la Palatul Snagov, dar și de oameni importanți din politică.  Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are toate detaliile despre nunta anului! Petrecerea a ținut până în zori, iar invitații s-au distrat de minune. Nașul de căsătorie al fiului lui Liviu Dragnea a fost milionarul Paul Stănescu. 

Nora lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, este fostă participantă la concursul Miss Universe România. Frumoasa brunetă și Ștefan Valentin Dragnea s-au căsătorit duminică (26 august), după o poveste de iubire de peste cinci ani. A fost nunta anului la Palatul Snagov! La eveniment au participat jur de 1.000 de oameni, iar Liviu Dragnea a invitat toţi liderii Partidului Social Democrat la nunta fiului său. Printre invitați s-au numărat și nume mari din politica românească, dintre care îi amintim pe prim-ministrul Viorica Dăncilă, Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu, iar atmosfera a fost întreținută până în zori de către manelistul Florin Salam. (Citește și Cât costa meniul la nunta fiului lui Liviu Dragnea! Ce mănâncă invitații)

Politicianul Codrin Ștefănescu a fost sufletul petrecerii! El a venit alături de iubita lui, Alice, și a dansat până în zori. Invitații nu s-au lăsat nici după răsărit. În jurul orei 6:20 dimineața, Codrin Ștefănescu, Paul Stănescu, dar și alți nuntași încă dansau pe muzica lui Florin Salam și nu dădeau semne de oboseală. Petrecerea a continuat chiar și după răsăritul soarelui, iar asta pentru că toți invitații s-au simțit excelent. Codrin Ștefănescu, iubita politicianului, Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu au stat la aceeași masă și s-au distrat toată noaptea. (Vezi aici Cum arată nora lui Liviu Dragnea în rochie de mireasă!)

„Nimeni nu vine cu darul, omul vine cu un cadou. Eu nici nu știu cu ce să mă îmbrac, de aceea o am pe Alice lângă mine. Nu poți întreba un bărbat lucruri de genul. Femeile se ocupă de cadouri”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru Mediafax, cu câteva ore înainte de nunta fiului lui Liviu Dragnea.

Măsuri sporite de securitate la Palatul Snagov, în ziua nunții lui Valentin Dragnea

Mai multe filtre de siguranță au fost coordonate în zona Palatului Snagov, unde a avut loc marele eveniment din viața liderului PSD. Primul, filtrul de pază care a verificat mașinile ce intrau pe drumul care duce spre Palat. Totul s-a făcut după o citire pe loc a listelor de invitați. Astfel, chiar premierul Dăncilă nu a putut scăpa de o primă ”percheziție”. Al doilea filtru, în apropiere de Palatul Snagov, unde invitații la nuntă au fost dați jos din mașini și preluați de alte autoturisme, puse la dispoziție de organizatorii evenimentului, dar sub supravegherea trupelor SWAT, cu ochii în patru. Și un ultim filtru, exact la intrarea în cortul unde a avut loc petrecerea. Fiecare invitat a fost verificat pentru ultima oară în acea seară, de oameni angajați de către firma care a organizat evenimentul anului. (Citește mai multe detalii AICI)

Citește și...