Colegul celebru de la Kanal D l-a scos la agățat pe Victor Slav, iar noi i-am filmat pe donjuani în acțiune!

Publicat: 11/09/2018 | 22:40

Victor Slav pare mai hotărât ca niciodată să își refacă viața sentimentală. La mai bine de trei luni după ce s-a despărțit de mama fiicei lui, prezentatorul TV a ieșit ”la vânătoare” în cel mai renumit club de pe litoralul românesc. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)  Sub „îndrumarea” lui Cătălin Cazacu, unul dintre cei mai experimentați donjuani din showbiz-ul românesc, vedeta de la Kanal D a făcut ravagii printre frumusețile feminine. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini senzaționale cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU A LĂSAT-O PE ȘTIRISTĂ ACASĂ ȘI A FĂCUT RAVAGII ÎN MAMAIA!)

Weekendul trecut, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță l-au „anturat” pe colegul lor de platou Victor Slav și au descins în forță la NUBA, cel mai extravagant club din Mamaia, acolo unde i-a întâlnit și CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Într-o formă de invidiat și cu chef de distracție, cei trei domni și-au făcut o apariție de zile mari în NUBA. (Super oferta de angajare) După ce s-au instalat comod la una dintre cele mai bune mese, Cătălin Cazacu, Victor Slav și Giani Kiriță au făcut o comandă serioasă, iar, la doar câteva minute distanță, le-a fost adusă o frapieră cu mai multe recipiente conținând unele dintre cele mai rafinate băuturi, printre care s-a evidențiat o mega-sticlă de vodcă premium. (NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU S-A POZAT GOALĂ ÎN DUȘ ȘI A EXPLODAT TOT INTERNETUL!)

Acțiunea a început după lăsarea întunericului

La scurt timp după ce s-a lăsat întunericul și atmosfera s-a încins în club, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ieșit la ”atac”, îndrumat de bunul său prieten, cu o experiență vastă în arta seducției, Cătălin Cazacu. Dacă ”mentorul” și-a încercat norocul la senzuala asistentă TV Ramona Olaru (DETALII AICI), Victor Slav a fost tentat să intre în grațiile unei superbe blondine.

Prezentatorul și tânăra domnișoară au discutat intens, minute în șir. Chiar dacă este un bărbat șarmant și apreciat de multe femei, Victor Slav se pare că a fost lipsit de noroc și nu a reușit să o impresioneze prea tare pe  blondă. Așa că, atunci când prietenii lui au schimbat ”terenul de joc”, Victor Slav s-a retras singur-singurel în apartamentul unde era cazat. (NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU A “DEFILAT” PE PLAJĂ CU 25.000 DE EURO)

Cătălin Cazacu, Victor Slav și Giani Kirită, la NUBA Mamaia

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo.

La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...