BOMBĂ în familia de la „Insula Iubirii”! Mărturisirea tristă făcută de Nicoleta, după ce a fost felicitată pentru sarcină

Publicat: 11/12/2017 | 17:48

La o lună după ce a făcut publică o poză în care apărea cu burtică de gravidă, care avea un mesaj sugestiv, Nicoleta, una dintre ispitele de la "Insula Iubirii", a făcut dezvăluiri neaşteptate. Toate astea au pornit după ce prietenele virtuale au întrebat-o despre sarcină. Nicoleta Dragne de la "Temptation Island – Insula Iubirii" a fost tranşantă în explicaţii.

Susţinătoarele blondinei de la „Insula Iubirii” au rămas uimite când au aflat că, în fotografia la care a fost felicitată pentru sarcină, ea era, de fapt, doar balonată. În mesajele scrise, Nicoleta, una dintre ispitele de la „Temptation Island – Insula Iubirii”, a spus că a mâncat mai mult decât ar fi trebuit.

“Parcă erai gravidă”, “Înseamnă că ai pierderi de memorie”, “Nu înţelege greşit… nu am zis că eşti grasă. Ai postat o poză cum că ai fi gravidă şi ai scris: «It’s happening (n.r.: Se întâmplă)»… Toată lumea te felicita că ai avea un bebe, d-aia am întrebat”, sunt trei dintre mesajele scrise de fanele vedetei.

“Da? Nu îmi amintesc să fi declarant asta / Sunt grasă, nu, gravidă / (…). Eu aşa mă fac după ce mănânc mai mult decât trebuie. Când am să fiu însărcinată, cu siguranţă, am să pun la descriere ceva mai mult decât «It’s happening»” sunt câteva dintre replicile scrise de sexy-ispita de la „Temptation Island – Insula Iubirii”.

Vă reamintim că la începutul lunii trecute, ispita de la „Insula Iubirii” a făcut public un mesaj în urma căruia a fost felicitată pentru prima sarcină şi a mulţumit celor care i-au făcut urări.

Citeşte şi: FOTO / Familia de la „Insula Iubirii” se măreşte! E însărcinată şi avem prima poză cu burtica de gravidă: „Se întâmplă…”

Azi, ea a a făcut public un colaj în care apare atât machiată, cât şi fără strop de make-up pe faţă.

Citeşte şi: Una dintre cele mai HOT ispite de la „Insula Iubirii”, de nerecunoscut după operaţiile estetice: „Uitaţi aici doua poze unde sunt 100% naturală, aveam 18 ani”. Cum au reacţionat fanii când au văzut cât de schimbată e, de fapt

„Am ataşat două poze făcute azi, una în care port machiaj şi una în care, nu. Cam aşa mă machiez eu de obicei, cu excepţia momentelor când merg la evenimente şi trebuie să apelez la machiaj profesional. Pentru că am petrecut foarte mult timp în România, în ultimul an am tot dat nas în nas cu «bombele» de pe reţelele de socializare şi nu doar că nu le-am recunoscut, ci m-am chiar speriat. Există mereu o diferenţă între cu machiaj şi fără, dar la unele este o diferenţă că de la cer la pământ. Te bagi în pat cu premiul wow şi te trezeşti lângă cel bău (aşa nu)!! Frumuseţea nu constă în kg de machiaj de pe faţă sau în hainele de brand pe care le pui ţine. Fiţi frumoase, fiţi îngrijite, bune, iubitoare, ambiţioase.

P.S.: celor cărora va plac «bombele», vă recomand aspacardin pe noptieră”, a scris Nicoleta Dragne, una dintre ispitele de la „Temptation Island – Insula Iubirii”.

Nicoleta, una dintre ispitele de la
Nicoleta, una dintre ispitele de la „Insula Iubirii”. Sursa foto: Facebook