FOTO / Familia de la „Insula Iubirii” se măreşte! E însărcinată şi avem prima poză cu burtica de gravidă: „Se întâmplă…”

Publicat: 01/11/2017 | 12:39

Frumoasa familie de la "Temptation Island – Insula Iubirii" se pregăteşte să ureze bun-venit celui mai mic membru. Şi asta pentru că una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine a mărturisit public că e însărcinată. Odată cu această dezvăluire, ea a postat şi prima poză cu burtica de gravidă.

Nicoleta Dragne, una dintre ispitele de la „Insula Iubirii”, trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa după ce a aflat că va deveni mamă. Fosta iubită a lui Cătălin, tânărul cu care s-a iubit în Thailanda, a făcut publică o poză în care îşi ţine mâinile protectiv pe burtică, iar în dreptul imaginii a scris mesajul: „Se întâmplă”. În prezent, ea locuieşte în Canterbury, un oraş din Anglia.

„Felicitări! Eşti superbă cu burtica”, „Bravo ţie! Sarcină uşoară şi toată fericirea din lume!„, „O fi stresată Nico din Cluj? (n.r.: logodnica lui Cătălin, fostă participantă la «Insula Iubirii»)” sunt trei dintre mesajele primite de la fanii şi prietenii săi.

Cătălin Meşter, unul dintre foştii concurenţii de la „Temptation Island – Insula Iubirii” care s-a lăsat ispitit de Nicoleta, a făcut şi el public un mesaj la scurt timp după ce aceasta şi-a anunţat sarcina.

„Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi!! O zi minunată vă doresc !
P.S.: Doar arăt spre voi, nu mai interpretaţi greşit!!!”
, a scris Cătălin, fost participant la „Insula Iubirii”.

Cătălin Meşter a cerut-o pe Nicoleta Molnar de soţie, după ce s-au întors din Thailanda. Nico a acceptat şi cei doi urmează să facă nunta.

 

Citește și...