Una dintre cele mai HOT ispite de la „Insula Iubirii”, de nerecunoscut după operaţiile estetice: „Uitaţi aici doua poze unde sunt 100% naturală, aveam 18 ani”. Cum au reacţionat fanii când au văzut cât de schimbată e, de fapt

Publicat: 08/12/2017 | 17:50

Bianca, una dintre cele mai controversate ispite de la "Temptation Island – Insula Iubirii", le-a închis gura cârcotaşilor, care erau curioşi să vadă cum arăta când nu avea nicio operaţie estetică făcută. Bruneta a făcut publică o poză de dinainte să calce în cabinetul vreunui medic estician. Alături de fotografia în care avea 18 ani, vedeta a pus una din prezent, iar diferenţele sunt uriaşe. Fanii nu au stat pe gânduri şi i-au scris imediat.

Citeşte şi: Cea mai controversată concurentă de la “Insula Iubirii”, anunţ la aproape şapte luni de la nuntă: “… divorţ!”

Aşa cum se poate observa în colajul pe care Bianca Pop, una dintre ispitele de la „Insula Iubirii”, l-a postat pe internet, înainte „să fie sculptată” cu bisturiul avea sânii mai mici, la fel şi buzele, iar nasul arăta diferit. Un alt amănunt remarcat de prietenii virtuali este acela că pe când avea vârsta majoratului, ea era blondă, iar în prezent, este brunetă.

Cele două poze ale tinerei au fost însoţite de un mesaj acid la adresa cârcotaşilor.

Dacă tot va macină gândul cum arătam fără operaţi estetice, uitaţi aici doua poze unde sunt 100% naturală, aveam 18 ani şi una de acum. Nu îmi este ruşine să recunosc că am apelat la bisturiu! Dimpotrivă! Nu consider că frumuseţea mea stă în rinoplastie, buze şi silicoane (…), a scris pe Facebook una dintre cele mai focoase ispite de la „Insula Iubirii”.

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară.

„În oricare dintre situaţii, cea mai importantă este părerea ta despre tine, nu a altora! Fiecare e stăpân să aleagă ce îşi doreşte!”,”Eşti o păpuşă, nu lua în seamă dacă cineva te supăra… te invidează :)) Te pup şi să nu uiţi că nu contează ce zice lumea.”, „Nu trebuie să te justifici în faţă nimănui despre aspectul tău fizic, fiecare face cu trupul lui ce vrea!! Pup dulce, Bianca”, ” Frumoasă şi la 18 ani, şi acum! Nu contează părerile nostre, contează să îţi placā ţie. Te pup, frumoaso” sunt doar trei dintre mesajele pe care Bianca, una dintre ispitele de la „Temptation Island – Insula Iubirii”.

Citește și...