Cea mai controversată concurentă de la “Insula Iubirii”, anunţ la aproape şapte luni de la nuntă: “… divorţ!”

Publicat: 04/12/2017 | 11:54

Bianca, una dintre participantele care au făcut istorie la "Temptation Island – Insula Iubirii" cu povestea ei de viaţă, şi-a pus pe jar fanii, după ce a făcut public un mesaj care vorbea despre divorţ. Totul a fost făcut public la nici şapte luni de când ea şi Liviu s-au căsătorit. Unii dintre prieteni, dar şi foşti colegi cu care a fost în Thailanda au spus atunci că s-a măritat din interes cu fostul concurent de la "Insula Iubirii" care a bătut-o în trecut.

Bianca, una dintre tinerele care au participat la „Insula Iubirii”, a făcut publică recent o poză pe care era scris mesajul: „Organizăm petreceri de divorţ”. La prima vedere, toţi s-au gândit la faptul că mariajul ei cu Liviu scârţâie, însă după ce au au observat că vedeta i-a dat tag unei prietene, atunci şi-au dat seama că e, de fapt, o glumă de-ale brunetei. Din postările pe care le face pe pagina ei de Instagram, se pare că are o firmă de evenimente alături de care se ocupă împreună cu soţul ei.

Bianca şi Liviu, doi foşti concurenţi de la „Temptation Island – Insula Iubirii”, s-au căsătorit la Sînandrei, o comună din judeţul Timiş. La nunta lor fastuoasă din luna mai au fost şase dintre participanţii care au fost alături de ei în Thailanda: Dee Dee şi Robert, Aurel şi Alexandra, Ben şi Cătălin.

Citeşte şi: FOTO / Familia de la „Insula Iubirii” se măreşte! E însărcinată şi avem prima poză cu burtica de gravidă: „Se întâmplă…”

Luna de miere şi-au petrecut-o în Maldive.

Citeşte şi: Bianca, fostă concurentă de la „Insula Iubirii”, a reacţionat când a auzit de copii cu Liviu! Se întorc trei din vacanţă?

Bianca şi Liviu au făcut nunta după ce s-au încheiat filmările emisiunii „Insula Iubirii”.

Citește și...