Breaking news. Fratele Biancăi şi-a revenit din comă, iar acum…

Publicat: 08/12/2017 | 00:00

Bianca Drăguşanu a tras o sperietură soră cu moartea în urmă cu două săptămâni, când fratele ei, Dragoş, a ajuns de urgenţă în sala de operaţii după ce a fost confundat de jandarmi cu un hoţ şi bătut cu bestialitate. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a tânărului în vârstă de 34 de ani. (CITEŞTE ŞI: Clipe de coşmar pentru Bianca Dragusanu! Fratele ei a fost bătut de mascaţi şi medicii l-au operat de urgenţă)

Bianca Drăguşanu trece cu profesionalism peste problemele familiale şi reuşeşte să mascheze suferinţele personale. Prezentatoarea TV a trecut prin momente dramatice în urmă cu două săptămâni când fratele ei vitreg, Dragoş, a ajuns în comă după ce a fost bătut de jandarmii care-l confundaseră cu un hoţ. (VEZI AICI: Doi timişoreni, bătuţi de jandarmi şi poliţişti, care i-au luat drept hoţi!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că tânărul în vârstă de 34 de ani a reuşit să depăşească problemele de sănătate şi să ajungă din nou în sânul familiei. (CITEŞTE ŞI: Bianca Drăguşanu a fost inclusă de americani în topul femeilor din plastic! Cum a reacţionat vedeta când a aflat:”E una dintre cele mai mari minciuni“)

Cum a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judetean Timişoara, fratele Biancăi Drăguşanu a fost operat. După intervenţia chirurgicală, Dragoş a petrecut ore bune în comă, însă, din fericire, a reuşit să câştige lupta cu moartea. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Cum a fentat paznicii din mall. Bianca şi-a ascuns căţeluşa în poşetă şi… )

Potrivit informaţiilor obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, de la surse din apropierea Biancăi Drăguşanu, Dragoş a fost externat după mai bine de o săptămână de spitalizare şi se află acasă, în convalescenţă.

Fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu a ajuns în comă după ce a fost bătut de jandarmi

Dragoş, fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu, a fost operat de urgenţă după ce a fost bătut de jandarmii timişeni, care l-au confundat cu un hoţ.

Totul a început după ce oamenii legii au descins în satul Urseni, din comuna Moşniţa Nouă, în încercarea de a prinde un infractor dat în urmărire generală. Poliţiştii şi jandarmii erau poziţionaţi într-un loc ascuns şi urmăreau totul de acolo. Iar când a apărut maşina în care era fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu şi prietenul lui, oamenii legii au reacţionat: au oprit autoturismul şi i-au legitimat pe cei doi tineri de 34 de ani. La câteva ore după ce au fost duşi la secţie „pentru verificări”, cei doi au ajuns în stare critică la Urgenţe la Spitalul Judeţean Timişoara. (VEZI ŞI: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav – separaţi, dar împreună! Blonda a vorbit despre problemele din cuplu: ”Muncesc mai mult decât el şi…”)

„Ieri, 23 noiembrie, poliţiştii şi jandarmii timişeni au desfăşurat activităţi în vederea depistării unui bărbat urmărit naţional şi internaţional. Pe numele bărbatului căutat Tribunalul Timiş a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, furt calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj. În timpul acţiunii, pe raza localităţii Urseni a fost oprit în trafic un autoturism care corespundea descrierii autovehicului despre care existau informaţii că l-ar utiliza persoana urmărită. Ocupanţii autoturismului, doi bărbaţi de 34 de ani, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru verificări. Ulterior acestei activităţi, cei doi bărbaţi s-au prezentat la o unitate spitalicească, susţinând că ar fi fost agresaţi de efectivele angrenate în acţiune. Preciez că la nivelul Poliţiei Române nu sunt tolerate astfel de practici, motiv pentru care am dispus de îndată ofiţerilor din cadrul Biroului de Control Intern demararea de verificări şi sesizarea Parchetului de la lângă Tribunalul Timiş cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, în care cercetările vor fi făcute sub urmărirea proprie a procurorului”, anunţa Alin Petecel, şeful IPJ Timiş.

Radu Ilina, prim-procuror al Tribunalului Militar Timişoara, preciza: „Dintr-o confuzie nefericită, au comis acte de purtare abuzivă în dauna a două persoane vătămate. Nu am putut purta un dialog pentru că sunt în stare post-operatorie”.

Cei doi tineri au fost operaţi: unuia a trebuit să îi fie extirpată splina, iar celălalt s-a ales cu trei coaste rupte. (CITEŞTE ŞI: Bianca Drăguşanu, mărturisiri acide despre foştii iubiţi: „Aduceam mai mulţi bani în casă decât el”)

„În cursul serii de ieri, doi tineri de 34 de ani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judetean Timişoara în stare gravă. Aceştia au fost preluaţi de medicii de gardă şi duşi de urgenţă în sala de operaţie. În prezent, ei se află la Secţia Chirurgie 3, sunt stabili şi sub supraveghere medicală continuă”, a declarat Andreea Borboros, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara, potrivit pressalert.ro. (VEZI ŞI: Bianca Drăguşanu a uimit-o pe Andreea Mantea cu cadoul pe care i l-a făcut! Nimeni nu se aştepta la asta. Ce reacţie a avut sărbătorita)

S-a deschis o anchetă în acest caz

Locotenent colonel Claudiu Zăgan, reprezentantul Grupării Mobile de Jandarmi Timiş, a anunţat că susţine demersurile pentru stabilirea contextului în care s-a produs nefericitul incident: ”Susţinem demersurile Poliţiei Române, în vederea stabilirii adevărului”, a spus ofiţerul. (CITEŞTE ŞI: VICTOR SLAV le-a dat tuturor vestea cea bună: va apărea într-o nouă emisiune de la KANAL D! „Surprizăăă!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...