Acasă » Vedete » Bianca Dragusanu » Breaking news. Fratele Biancăi şi-a revenit din comă, iar acum…

Breaking news. Fratele Biancăi şi-a revenit din comă, iar acum…

De: Cancan 08/12/2017 | 00:00

Bianca Drăguşanu a tras o sperietură soră cu moartea în urmă cu două săptămâni, când fratele ei, Dragoş, a ajuns de urgenţă în sala de operaţii după ce a fost confundat de jandarmi cu un hoţ şi bătut cu bestialitate. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a tânărului în vârstă de 34 de ani. (CITEŞTE ŞI: Clipe de coşmar pentru Bianca Dragusanu! Fratele ei a fost bătut de mascaţi şi medicii l-au operat de urgenţă)

Bianca Drăguşanu trece cu profesionalism peste problemele familiale şi reuşeşte să mascheze suferinţele personale. Prezentatoarea TV a trecut prin momente dramatice în urmă cu două săptămâni când fratele ei vitreg, Dragoş, a ajuns în comă după ce a fost bătut de jandarmii care-l confundaseră cu un hoţ. (VEZI AICI: Doi timişoreni, bătuţi de jandarmi şi poliţişti, care i-au luat drept hoţi!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că tânărul în vârstă de 34 de ani a reuşit să depăşească problemele de sănătate şi să ajungă din nou în sânul familiei. (CITEŞTE ŞI: Bianca Drăguşanu a fost inclusă de americani în topul femeilor din plastic! Cum a reacţionat vedeta când a aflat:”E una dintre cele mai mari minciuni“)

Cum a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judetean Timişoara, fratele Biancăi Drăguşanu a fost operat. După intervenţia chirurgicală, Dragoş a petrecut ore bune în comă, însă, din fericire, a reuşit să câştige lupta cu moartea. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Cum a fentat paznicii din mall. Bianca şi-a ascuns căţeluşa în poşetă şi… )

Potrivit informaţiilor obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, de la surse din apropierea Biancăi Drăguşanu, Dragoş a fost externat după mai bine de o săptămână de spitalizare şi se află acasă, în convalescenţă.

Fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu a ajuns în comă după ce a fost bătut de jandarmi

Dragoş, fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu, a fost operat de urgenţă după ce a fost bătut de jandarmii timişeni, care l-au confundat cu un hoţ.

Totul a început după ce oamenii legii au descins în satul Urseni, din comuna Moşniţa Nouă, în încercarea de a prinde un infractor dat în urmărire generală. Poliţiştii şi jandarmii erau poziţionaţi într-un loc ascuns şi urmăreau totul de acolo. Iar când a apărut maşina în care era fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu şi prietenul lui, oamenii legii au reacţionat: au oprit autoturismul şi i-au legitimat pe cei doi tineri de 34 de ani. La câteva ore după ce au fost duşi la secţie „pentru verificări”, cei doi au ajuns în stare critică la Urgenţe la Spitalul Judeţean Timişoara. (VEZI ŞI: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav – separaţi, dar împreună! Blonda a vorbit despre problemele din cuplu: ”Muncesc mai mult decât el şi…”)

„Ieri, 23 noiembrie, poliţiştii şi jandarmii timişeni au desfăşurat activităţi în vederea depistării unui bărbat urmărit naţional şi internaţional. Pe numele bărbatului căutat Tribunalul Timiş a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, furt calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj. În timpul acţiunii, pe raza localităţii Urseni a fost oprit în trafic un autoturism care corespundea descrierii autovehicului despre care existau informaţii că l-ar utiliza persoana urmărită. Ocupanţii autoturismului, doi bărbaţi de 34 de ani, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru verificări. Ulterior acestei activităţi, cei doi bărbaţi s-au prezentat la o unitate spitalicească, susţinând că ar fi fost agresaţi de efectivele angrenate în acţiune. Preciez că la nivelul Poliţiei Române nu sunt tolerate astfel de practici, motiv pentru care am dispus de îndată ofiţerilor din cadrul Biroului de Control Intern demararea de verificări şi sesizarea Parchetului de la lângă Tribunalul Timiş cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, în care cercetările vor fi făcute sub urmărirea proprie a procurorului”, anunţa Alin Petecel, şeful IPJ Timiş.

Radu Ilina, prim-procuror al Tribunalului Militar Timişoara, preciza: „Dintr-o confuzie nefericită, au comis acte de purtare abuzivă în dauna a două persoane vătămate. Nu am putut purta un dialog pentru că sunt în stare post-operatorie”.

Cei doi tineri au fost operaţi: unuia a trebuit să îi fie extirpată splina, iar celălalt s-a ales cu trei coaste rupte. (CITEŞTE ŞI: Bianca Drăguşanu, mărturisiri acide despre foştii iubiţi: „Aduceam mai mulţi bani în casă decât el”)

„În cursul serii de ieri, doi tineri de 34 de ani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judetean Timişoara în stare gravă. Aceştia au fost preluaţi de medicii de gardă şi duşi de urgenţă în sala de operaţie. În prezent, ei se află la Secţia Chirurgie 3, sunt stabili şi sub supraveghere medicală continuă”, a declarat Andreea Borboros, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara, potrivit pressalert.ro. (VEZI ŞI: Bianca Drăguşanu a uimit-o pe Andreea Mantea cu cadoul pe care i l-a făcut! Nimeni nu se aştepta la asta. Ce reacţie a avut sărbătorita)

S-a deschis o anchetă în acest caz

Locotenent colonel Claudiu Zăgan, reprezentantul Grupării Mobile de Jandarmi Timiş, a anunţat că susţine demersurile pentru stabilirea contextului în care s-a produs nefericitul incident: ”Susţinem demersurile Poliţiei Române, în vederea stabilirii adevărului”, a spus ofiţerul. (CITEŞTE ŞI: VICTOR SLAV le-a dat tuturor vestea cea bună: va apărea într-o nouă emisiune de la KANAL D! „Surprizăăă!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și superbă, el e divorțat și are doi copii aproape majori
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...