Bianca Drăguşanu a fost inclusă de americani în topul femeilor din plastic! Cum a reacţionat vedeta când a aflat:”E una dintre cele mai mari minciuni“

Publicat: 21/11/2017 | 14:48

Bianca Drăguşani a ajuns şi pe paginile ziarelor americane, fiind catalogată ca o femeie frumoasă, sigură pe ea, dar toate astea cu ajutorul operaţiilor estetice. Ei mai spun că vedeta arată acum ca o “vulpoaică frumoasă”, mult mai cizelată şi mai încrezătoare în ea.

„Bianca Drăguşanu este o mare celebritate în România. Vedeta TV este, totodată, celebră şi pe reţelele de socializare, datorită aspectului ei fizic. A lucrat şi ca prezentatoare TV, la reality show-ul ‘Splash – Vedete la apă’, şi faptul că se află mereu în faţa camerelor de filmat înseamnă că trebuie să arate mereu perfect. Cu toate că a fost un model de succes şi nu a avut probleme în a obţine angajamente, Bianca a decis să se transforme supunându-se mai multor intervenţii chirurhgicale. În 2009, a pozat în revista Playoby şi arăta ca un cu totul alt om. Uitaţi-vă cum arăta înainte! Ce nas şi ce buze avea! Şi, din câte se pare, şi-a făcut operaţii şi la nivelul bărbiei şi al obrajilor. (…)După presupusele operaţii estetice, Bianca arată acum ca o vulpoaică frumoasă. Arată mult mai cizelată, sânii sunt mult mai mari şi arată mai încrezătoare în ea. Intervenţiile chirurgicale pe care le-a făcut par bani bine investiţi. Şi chiar dacă pare făcută din plastic, pare bucuroasă de toate schimbările fizice la care şi-a supus trupul”, au scris jurnaliştii americani.

Prezentatoarea este de părere că orice femeie trebuie să arate bine, să se îngrijească, să fie atentă la haine, la detalii şi la igienă. Deşi frumuseţea este o chestiune de interpretare, Bianca crede că aspectul exterior este la fel de important ca cel interior.

„De când sunt lumea şi pământul femeilor le-a plăcut să fie admirate şi complimentate. Nu este vorba despre narcisism, ci aşa funcţionăm noi, ne încarcă de energie pozitivă. Asta cu nu contează aspectul fizic, ci doar sufletul e una dintre cele mai mari minciuni.
Eu cred că oamenii frumoşi o folosesc să nu pară ei superficiali, iar cei mai puţin frumoşi o folosesc să-şi facă loc în societate. Prin om urât eu înţeleg un om neîngrijit, delăsător cu sine, neatent la haine, la detalii, la igienă. E clar că frumuseţea e o chestiune e interpretare, dar să recunoaştem că atât aspectul exterior cât şi sufletul sunt criterii la fel de importante în alegerea partenerului”
, a spus Bianca Drăguşanu.