Breaking news. Loverboy-ul cu Ferrari nu i-a înduplecat pe judecători… Ce a decis instanţa în cazul „ex-ului” Roxana Vancea şi al Mădălinei Pamfile

Autor: I.D.
Publicat: 12/02/2018 | 00:11

”Loverboy-ul cu Ferrari”, cum este supranumit Iulian Dîrnea, nu prea a avut noroc la ultima întâlnire cu judecătorii. Cercetat într-un dosar de proxenetism şi acuzat că trăgea foloase de pe urma fetelor descurcăreţe, Dîrnea a petrecut patru luni în arest. A fost eliberat cu o serie de restricţii şi a încercat să scape de ele. Ghinion, însă, pentru fostul fotbalist convertit în Don Juan, căci magistraţii au fost de neînduplecat, după cum a aflat CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România!  (VEZI ŞI: EXCLUSIV. Fostului iubit al Roxanei Vancea şi al Mădălinei Pamfile i s-a înfundat. Loverboy-ul cu Ferrari s-a întovărăşit în arest cu nepotul temutului Vader!)

Cam prin octombrie, anul trecut, ”Loverboy-ul cu Ferrari”, care a trecut prin patul multor dive de la noi, precum Mădălina Pamfile ori Roxana Vancea, a ieşit victorios şi a dat arestul propriu-zis pe arestul la domiciliu. Nu a fost, însă, foarte mulţumit de condiţiile de acasă aşa că le-a cerut magistraţilor puţină libertate de mişcare şi astfel a trecut la etapa următoare. Judecătorii i-au admis cererea de înlocuire a arestului la domiciliu cu controlul judiciar, astfel că Don Juan-ul nostru s-a bucurat şi el de câteva ieşiri în oraş! Iulian Dîrnea nu a fost încântat, totuşi, de raportările periodice pe care trebuia să le facă la secţia de poliţie, ca o condiţie a controlului judiciar, aşa că şi-a jucat şi ultima carte!

N-a avut noroc, însă, pentru că recent, judecătorii i-au respins cererea de ”libertate totală”. ”Respinge plângerea formulată de petentul Dîrnea Iulian, împotriva Ordonanţei procurorului din data de 30.01.2018 prin care s-a dispus prelungirea măsurii controlului judiciar. Obligă petentul la 100 lei cheltuieli judiciare căre stat. Definitivă.” Aceasta a fost soluţia pronunţată în urmă cu câteva zile de magistraţii Tribunalului Argeş, decizie care nu i-a fost deloc pe plac ”Loverboy-ului cu Ferrari”. Aşadar, Iulian Dîrnea este obligat în continuare să dea cu subsemnatul în faţa poliţiştilor şi să-şi anunţe orice deplasare.

(CITEŞTE ŞI: Decizie în cazul Loverboy-ului cu Ferrari. Ex-iubitul Roxanei Vancea şi al Mădălinei Pamfile a scăpat din arestul la domiciliu! Avem detalii…)

”Loverboy-ul” unor asistente celebre de la noi

Fost fotbalist la Fulgerul Lereşti şi Naomi Câmpulung, Iulian Dîrnea a ţinut o perioadă paginile tabloidelor, mai ales datorită iubitelor lui celebre. Rând pe rând, presa a scris că piteşteanul, posesor de Ferrari, s-a iubit cu fostele asistente TV Mădălina Pamfile, Roxana Vancea, Florentina Raiciu, dar s-a aflat şi în anturajul intim al Andei Adam şi al Andreei Tonciu. Apoi, a dispărut din prim-plan. Sursele noastre au susţinut că Dîrnea a părăsit România şi s-a ”stabilit” în Dubai, unde era văzut adesea în compania sosiei Biancăi Drăguşanu, a Ramonei Gabor sau a Dianei Gureşoaie.

(VEZI ŞI: Primele imagini cu ”ex-ul” Roxanei Vancea şi al Mădălinei Pamfile, după 4 luni de arest pentru proxenetism. S-a întors în libertate… Loverboy-ul cu Ferrari, tovărăşeală la cafenea cu faimosul Nilă şi ”cancelarul” lui Gigi Becali)

Dîrnea este implicat într-un dosar de proxenetism, după ce procurorii au descoperit o reţea bine pusă la punct, care folosea un grup de bărbaţi pentru a seduce şi manipula tinere, obligându-le apoi să se prostitueze, evident, după metoda cunoscută ca …”Loverboy”. Şeful reţelei, „Vader”, zis şi „Naşul”, trăia pe picior mare, mergând în vacanţe de super-lux, acolo unde petrecea cu şampanii şi vinuri de fiţe şi fuma trabucuri, ca un veritabil milionar. Nici „Loverboy-ul” Iulian Dîrnea nu o ducea deloc rău, conducând mai multe maşini de lux, printre care Ferrari, BMW X5, Mercedes CL sau Audi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...