Primele imagini cu ”ex-ul” Roxanei Vancea şi al Mădălinei Pamfile, după 4 luni de arest pentru proxenetism. S-a întors în libertate… Loverboy-ul cu Ferrari, tovărăşeală la cafenea cu faimosul Nilă şi ”cancelarul” lui Gigi Becali

Publicat: 21/10/2017 | 00:00

"Loverboy-ul cu Ferrari" sau Iulian Dîrnea, aşa cum se numeşte în buletin, a devenit celebru pentru că a "bifat" o mulţime de nume din showbiz-ul autohton, printre care Mădălina Pamfile ori Roxana Vancea. Părea că zilele lui bune au intrat în sac, după ce a fost arestat într-un dosar de proxenetism, fiind acuzat că a folosit faimoasa metodă "Loverboy" pentru a scoate bani de pe urma tinerelor credule, care se îndrăgosteau de el şi făceau orice li se cerea! Dar roata s-a întors... (VEZI ŞI: Decizie în cazul Loverboy-ului cu Ferrari. Ex-iubitul Roxanei Vancea şi al Mădălinei Pamfile a scăpat din arestul la domiciliu! Avem detalii…)

Acum, după patru luni petrecute în spatele gratiilor, bărbatul este din nou liber, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat în timp ce făcea o mare tovărăşeală la cafenea cu faimosul Nilă şi ”cancelarul” lui Gigi Becali, nimeni altul decât Luţu, cel care l-ar fi şi introdus pe „Loverboy” în lumea bună! (CITEŞTE ŞI: Detalii din cel mai nou dosar de prostituţie care dinamitează showbizul: Loverboy-ul cu Ferrari a ”împachetat-o” pe… concubina unui super-atacant de la ”naţionala” lui Daum!)

Celor trei bărbaţi li s-a mai alăturat un tovarăş, dar şi Alina, fosta iubită a lui Mihai Costea, femeia pentru care fotbalistul a părăsit-o pe Daniela Crudu. Iniţial, primii care au ajuns la terasă au fost Nilă şi Iulian Dîrnea, cel din urmă acoperindu-şi o bună parte din timp chipul cu ochelari de soare. Cei doi păreau că nu sunt chiar în cea mai bună dispoziţie, însă acest lucru s-a schimbat imediat după sosirea celorlalţi trei invitaţi.

”Cancelarul” lui Gigi Becali a venit pus pe distracţie şi a reuşit să-i înveselească pe cei de la masă. Deşi, spre finalul relaţiei lor, Nilă şi Alina păreau să aibă probleme din cauza zvonurilor care susţineau că el a tot căutat-o pe Cruduţa, regretând decizia luată, iată că cei doi au rămas într-o relaţie frumoasă şi civilizată de prietenie. (VEZI pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din RomâniaBreaking news. A ”explodat” un nou mega-dosar de prostituţie! Ce legături au mai multe asistente TV cu ancheta DIICOT)

Iulian Dîrnea: de la fotbalist de mâna a treia, la „Loverboy” care face ravagii printre „dive”!

Fost fotbalist la Fulgerul Lereşti şi Naomi Câmpulung, Iulian Dîrnea a ţinut o perioadă paginile tabloidelor prin prisma iubitelor lui cunoscute. Rând pe rând, presa a scris că piteşteanul, posesor de Ferrari, s-a iubit cu fostele asistente TV Mădălina Pamfile, Roxana Vancea, Florentina Raiciu, dar s-a aflat şi în anturajul intim al Andei Adam şi al Andreei Tonciu. Apoi, a dispărut din prim-plan. Sursele noastre au susţinut că Dîrnea a părăsit România şi s-a ”stabilit” în Dubai, unde era văzut adesea în compania sosiei Biancăi Drăguşanu, a Ramonei Gabor sau a Dianei Gureşoaie. Despre sosia Biancăi s-a spus chiar că i-a fost iubită câteva luni (DETALII AICI), iar, prin cercurile de apropiaţi, Iulian era privit în continuare ca un „Loverboy”. (CITEŞTE ŞI: O vedetă din dosarul „Prostituţiei de lux” şi-a etalat formele voluptuoase la piscină!)

Bărbatul a fost implicat într-un dosar de proxenetism, după ce procurorii au descoperit o reţea bine pusă la punct, care folosea un grup de bărbaţi pentru a seduce şi manipula tinere, obligându-le apoi să se prostitueze. Şeful reţelei, „Vader”, zis şi „Naşul”, trăia pe picior mare, mergând în vacanţe de super-lux, acolo unde petrecea cu şampanii şi vinuri de fiţe şi fuma trabucuri, ca un veritabil milionar. Şi chiar milionar era! Nici „Loverboy-ul” Iulian Dîrnea nu o ducea deloc rău, conducând mai multe maşini de lux, printre care Ferrari, BMW X5, Mercedes CL sau Audi. (Citeşte pe CANCAN.ro şi: Mega-lovitură pentru ex-iubitul Roxanei Vancea şi al Mădălinei Pamfile. Loverboy-ul cu Ferrari e distrus! Judecătorii au decis să-l…)

(I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...