Breaking news. A ”explodat” un nou mega-dosar de prostituţie! Ce legături au mai multe asistente TV cu ancheta DIICOT

Publicat: 12/07/2017 | 00:00

La doi ani după ce poliţiştii au operat mai multe reţineri printre fetele de oraş în celebrul dosar ”Brigada Secţia 19”, alte acuzaţii de proxenetism stârnesc furtuna în showbiz. Numele unuia dintre ”donjuanii” României, care a avut relaţii cu vedete TV sau cântăreţe, este asociat cu o reţea de trafic de persoane. Deocamdată, sursele CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, susţin că acesta ar fi doar martor, însă ancheta este în curs de desfăşurare şi pot apărea oricând răsturnări de situaţie! (VEZI ŞI: Proxenetul din faimosul dosar ”Sex pe bani cu politicieni” s-a evaporat din închisoare. A fost eliberat în mare secret!)

Fost fotbalist de ”mâna a treia” (la Fulgerul Lereşti sau Naomi Câmpulung), Iulian Dîrnea a ţinut o perioadă paginile tabloidelor prin prisma iubitelor lui cunoscute. Rând pe rând, presa a scris că piteşteanul, posesor de Ferrari, s-a iubit cu fostele asistente TV Mădălina Pamfile, Roxana Vancea, Florentina Raiciu, dar s-a aflat şi în anturajul intim al Andei Adam şi Andreei Tonciu. Apoi, a dispărut din prim-plan. Sursele noastre au mărturisit că Dîrnea a părăsit România şi s-a ”stabilit” la Dubai, unde era văzut adesea în compania sosiei Biancăi Drăguşanu, a Ramonei Gabor sau a Dianei Gureşoaie. Despre sosia Biancăi s-a spus chiar că i-a fost iubită câteva luni (DETALII AICI), iar, prin cercurile de apropiaţi, Iulian era privit ca un ”loverboy”… Cunoscătorii ştiu despre ce e vorba! (CITEŞTE ŞI: O vedetă din dosarul „Prostituţiei de lux” şi-a etalat formele voluptuoase la piscină!)

Dîrnea a devenit cunoscut în 2013 în urma relaţiei cu Roxana Vancea, apoi a ”atacat” mai multe vedete de la noi
Dîrnea a devenit cunoscut în 2013 în urma relaţiei cu Roxana Vancea, apoi a ”atacat” mai multe vedete de la noi

”Caracatiţa” plasa prostituate din Ibiza până în Elveţia şi chiar Cehia

Marţi dimineaţă, numele lui Iulian Dîrnea a reapărut! DIICOT a anunţat că ”mascaţii” au efectuat 23 de percheziţii în Argeş, Ilfov sau Dâmboviţa şi că este vizată o reţea de trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. Din informaţiile noastre, doi soţi ar fi ”capii reţelei”. Rodica B., zisă ”Dama”, şi Florin B., zis ”Mehari”, ar fi coordonat o parte a acestei structuri, prin care fetele ajungeau să se îndrăgostească de aşa-zişii ”loverboy”, apoi erau exploatate sexual în mai multe ţări din Europa. Culmea, capii reţelei se căsătoriseră duminică, iar sursele CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, afirmă că la percheziţie ”mascaţii” le-au confiscat şi… darul de nuntă! (VEZI ŞI: Diana Gureşoaie şi-a scos sânii la înaintare şi s-a văzut tot, tot… Cum arată după scandalul de prostituţie)

Iulian Dîrnea a fost audiat deocamdată ca martor în dosarul de proxenetism
Iulian Dîrnea a fost audiat deocamdată ca martor în dosarul de proxenetism

Dama” şi ”Mehari” conduceau, însă, doar una dintre cele patru grupări suspectate de DIICOT că recrutau tinere, obligate apoi să se prostitueze. Încă de la mijlocul lunii trecute, alţi 52 de suspecţi fuseseră audiaţi la Piteşti sau Bucureşti pentru plasarea de prostituate la Ibiza, dar şi în locaţii de lux din Germania, Elveţia, Londra sau chiar Cehia. Atunci a ieşit la iveală că membrii reţelei ar fi produs peste cinci milioane de euro din proxenetism. Presa locală din Argeş l-a menţionat şi pe Iulian Dîrnea ca fiind chemat la audieri: ”Printre piteştenii audiaţi s-a numărat şi un aşa-zis aspirator de vedete, acesta nefiind însă printre cei reţinuţi. Este vorba despre fotbalistul Iulian Dîrnea, care se plimbă la volanul unui Ferrari”. (CITEŞTE ŞI: Destin ca-n filme pentru românca de care s-a îndrăgostit un milionar elveţian! ”Sclava sexuală” s-a căsătorit cu salvatorul ei!)

Mai mult, sursele noastre susţin că el ar fi fost reaudiat luni în acest caz, semn că lucrurile nu sunt câtuşi de puţin clare la acest moment. Cine are amănunte despre acest caz, ne poate scrie pe pont@cancan.ro! Reporterii noştri vor reveni cu detalii uluitoare…

ADRIAN NICOLAE
 

Citește și...