Acasă » Știri » Știri interne » Destin ca-n filme pentru românca de care s-a îndrăgostit un milionar elveţian! ”Sclava sexuală” s-a căsătorit cu salvatorul ei!

Destin ca-n filme pentru românca de care s-a îndrăgostit un milionar elveţian! ”Sclava sexuală” s-a căsătorit cu salvatorul ei!

De: Cancan 05/03/2017 | 00:23
”Nicoleta”, scalva sexuală care a stors de bani un milionar elveţian, s-a căsătorit cu salvatorul ei

A reuşit să depăşească momentele crunte prin care a trecut şi acum e mai fericită ca niciodată! ”Nicoleta”, sclava sexuală care a stors de bani un milionar elveţian, şi-a găsit liniştea în braţele bărbatului care a salvat-o şi s-a căsătorit cu acesta!
 

”Nicoleta”, sclava sexuală care a stors de bani un milionar elveţian, şi-a refăcut viaţa alături de Dimitris A., grecul care a salvat-o din ghearele proxeneţilor.

”Nicoleta”, scalva sexuală care a stors de bani un milionar elveţian, s-a căsătorit cu salvatorul ei
”Nicoleta”, scalva sexuală care a stors de bani un milionar elveţian, s-a căsătorit cu salvatorul ei

”Nicoleta” şi salvatorul ei au păstrat legătura şi au ajuns să dea viaţă unei frumoase poveşti de dragoste, care a ajuns să se materializeze într-o căsătorie.

Tânăra şi soţul ei par mai fericiţi ca oricând, şi susţine că sunt la fel de îndrăgostiţi ca-n prima zi unul de celălalt.

”Şi acum, soţ şi soţie, încă mai încingem telefoanele când nu suntem împreună”, le mărturiseşte fata prietenilor ei virtuali.

”Nicoleta”, scalva sexuală care a stors de bani un milionar elveţian, s-a căsătorit cu salvatorul ei
”Nicoleta”, scalva sexuală care a stors de bani un milionar elveţian, s-a căsătorit cu salvatorul ei

”Nicoleta” este extrem de atentă cu soţul şi salvatorul ei, pe care îl surprinde cu gesturi de iubire ori de câte ori are ocazia. În 23 februarie, în seara de dinainte de Dragobete, blonda i-a făcut o surpriză romantică bărbatului.

La venirea acasă, soţul ”Nicoletei” a rămas fără cuvinte când a văzut că aceasta decorase casa cu petale de trandafiri şi baloane special pentru el.

Povestea incredibilă de dragoste dintre ”Nicoleta” şi slavatorul ei, Dimitris A.

”Nicoleta” a fost vanduta pentru servicii sexuale si a indurat fel si fel de umilinte. Tânăra a fost vândută, ca intr-un targ, in bordelurile din Elvetia, Germania sau Grecia. Proxeneţii au folosit-o ca sa-l seduca pe un milionar elvetian si sa-l escrocheze de 300.000 de euro (DETALII AICI).
Totul a început când ”Nicoleta” (mama pe atunci a doi copii) intra in contact cu un cuplu din Ploiesti, Vasile C. si Georgiana S., care ii propune un “job” in Elvetia. “Suzy”, femeia care administra barul (in realitate, un bordel discret – pe care CANCAN.ro l-a reperat intr-un micut cartier industrial, Volketswil, de la periferia Zurich-ului) ii spune exact “Nicoletei” ce urma sa faca: sa intretina relatii sexuale cu barbati bogati sau, la cererea acestora, sa-i insoteasca contra-cost la diverse intalniri de afaceri si chiar in vacante.
Georgiana S. se ocupa direct de programarile clientilor, iar Vasile C. coordona totul din Romania. Banii platiti de clienti erau incasati de “Suzy” si dirijati catre proxeneti.

Usor, usor, liderul retelei, Vasile C., a ajuns sa le controleze total viata fetelor care ii erau sclave. Proxenetul nu le dadea voie sa telefoneze in tara decat o singura data pe saptamana (si atunci supravegheate de catre Georgiana S.), nu le dadea acces la retelele de socializare, iar “comisioanele” lor erau aproape inexistente.
Pana in aprilie 2013 (in doar trei luni petrecute in bordelul din Volketswil), “Nicoleta” stransese 25.000 de franci elvetieni de la clienti, bani care au ajuns exclusiv la proxeneti. Lucrurile au mers asa cum le planuise seful retelei pana in momentul in care “Nicoleta” a ramas insarcinata, fiind nevoita sa se intoarca in Romania si sa nasca al treilea copil.
Dupa aproape un an de pauza, capii filierei de prostitutie au decis sa o retrimita pe tanara la bordelul de langa Zurich, acolo unde avea sa-l cunoasca pe milionarul elvetian Pascal S., client VIP al “Secret Company”.
Asa ca, in octombrie 2014, au “fabricat” o serie de acte medicale din care reiesea ca unul dintre baietii “Nicoletei” ar suferi de o boala grava si ca are nevoie urgenta de o interventie chirurgicala costisitoare.

Milionarul nu a banuit ca la mijloc ar fi vorba de o escrocherie si i-a virat romancei, in mai multe transe, aproape… 300.000 de euro!
O parte din bani au fost platiti de bogatas, direct in Romania, in conturile “Nicoletei”, dupa ce aceasta il anuntase ca trebuie sa revina in tara, in ianuarie 2015, pentru a fi alaturi de fiul ei bolnav.
Convins ca poate sa obtina mai mult de la elvetian, Vasile C. a plusat. I-a cerut “Nicoletei” sa ridice „miza jocului” si sa-i transmita lui Pascal ca tratamentul costa 600.000 de euro. Urma ca suma sa fie impartita in trei: “Nicoleta”, Georgiana si Vasile sa primeasca fiecare cate 200.000 de euro!

Numai ca tanara n-a mai acceptat, spunandu-i ca vrea sa se intoarca la viata ei de pana atunci. Ceea ce a urmat i-a facut pe procurorii DIICOT sa intre pe firul acestei retele de trafic de persoane. “In momentul in care Nicoleta a refuzat, ea a fost torturata de proxenet inclusiv cu o bata pe care erau infipte cuie. Proxenetii au stabilit atunci ca tanara trebuie sa le dea 200.000 de euro, iar pentru a face rost de bani sa se duca sa se prostitueze timp de doi ani in Grecia”, au dezvaluit anchetatorii.
Terorizata de ideea ca Vasile C. s-ar putea razbuna pe copiii ei, “Nicoleta” a plecat, totusi, in octombrie 2015 la Salonic, unde, vreme de doua luni, a muncit intr-un bordel. Pe 9 decembrie 2015, “Nicoleta” a fost ajutata sa evadeze din bordelul in care era exploatata, la Salonic, de catre un client, care ulterior a devenit iubitul ei şi acum îi este soţ (DETALII AICI).

“Tanara i-a spus prin ce chinuri trece, iar barbatul, care se indragostise de ea, i-a dat bani ca sa se intoarca in Romania! Pe 9 decembrie 2015, Nicoleta a reusit sa scape de sub supravegherea omului pe care proxenetii il lasasera sa aiba grija de fete, Iulian S., si a fugit, fara haine, fara bagaje din locul unde era obligata sa se prostitueze. Barbatul, pe care il cunoastea de mai multa vreme si pe care il placea si ea, a tinut-o cateva zile la el acasa, asa incat sa n-o poata gasi proxenetii, apoi, i-a cumparat bilet de intors”, au marturisit sursele noastre la vremea respectivă.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...