Decizie în cazul Loverboy-ului cu Ferrari. Ex-iubitul Roxanei Vancea şi al Mădălinei Pamfile a scăpat din arestul la domiciliu! Avem detalii…

Publicat: 08/10/2017 | 00:00
Iulian Dîrlea, supranumit Loverboy-ul cu Ferrari, poate răsufla, deocamdată, uşurat! Magistraţii Tribunalului Argeş au acceptat cererea inculpaţilor în celebrul dosar al prostituatelor de lux, de a li se înlocui măsura arestului la domiciliu cu aceea a controlului judiciar preventiv. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detaliile deciziei care l-a eliberat pe Dîrlea. (VEZI ŞI: Ex-iubitul Roxanei Vancea şi al Mădălinei Pamfile a primit decizia la arest! Loverboy-ul cu Ferrari va…)
”Loverboy-ul cu Ferrari” s-a simţit ameninţat pentru prima dată la începutul lunii iulie a acestui an, când numele lui a fost asociat cu o reţea de trafic de persoane. Atunci, Dîrnea a fost citat ca martor, dar situaţia a galopat. La scurt timp, cel care a avut numeroase relaţii cu vedete din showbiz a fost pus sub acuzare ca făcând parte din reţeaua de prostituţie şi a ajuns, preventiv, după gratii. 
 
Avocaţii ”Loverboy-ului” şi ai celorlalţi inculpaţi au reuşit, însă, să-i mute la propriile domicilii. A fost prima veste mare pentru Iulian Dîrnea. Se întâmpla la mijlocul lunii septembrie, printr-o decizie a Tribunalului Argeş. După aproape 30 de zile de arest la domiciliu, ”Loverboy-ul cu Ferrari” a mai lovit o dată. Acelaşi Tribunal a luat decizia de a-i ridica măsura arestului preventiv la domiciliu. 

Ce obligaţii are Loverboy-ul

 
Tribunalul Argeş a admis cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti şi a înlocuit măsura arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar preventiv, pe o perioadă de 60 de zile. Astfel, lotul de 20 de inculpaţi din care face parte Iulian Dîrnea se va putea bucura de o oarecare libertate. 
 
”Loverboy-ul cu Ferrari” nu va face chiar ce-l taie capul, pentru că va avea de respectat reguli stricte, impuse de magistraţi: să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea.

Cine este Iulian Dîrnea

O bună perioadă a ţinut paginile tabloidelor, graţie iubitelor sale din showbiz. Dîrnea, supranumit la un moment dat ”Loverboy-ul cu Ferrari”, s-a iubit cu fostele asistente TV Mădălina Pamfile, Roxana Vancea, Florentina Raiciu. A făcut parte şi din anturajul Andei Adam şi al Andreei Tonciu. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. Fostului iubit al Roxanei Vancea şi al Mădălinei Pamfile i s-a înfundat. Loverboy-ul cu Ferrari s-a întovărăşit în arest cu nepotul temutului Vader!)
 
Brusc, a dispărut din peisaj. S-a auzit că a părăsit România cu destinaţia Dubai, unde s-ar fi stabilit. Nu a stat ”cuminţel” nici acolo. Sosia Biancăi Drăguşanu, Ramona Gabor sau Diana Gureşoaie au fost printre ”celebrele” alături de care şi-a petrescut perioada în Dubai. 
 
Despre sosia Biancăi s-a spus chiar că i-a fost iubită câteva luni. (I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...