Carmen Minune și-a filmat burtica de gravidă! Cum arată acum artista

Publicat: 17/01/2019 | 11:36

La 21 de ani, pe care i-a împlinit luna trecută, Carmen Minune trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei! Frumoasa artistă este însărcinată, iar recent ea și-a filmat burtica de gravidă și, după câteva click-uri, a făcut publice imaginile. În înregistrare apare și partenerul său de viață, care pregătește micul dejun.

Citește și: Prima poză cu burtica de gravidă! Cum a apărut îmbrăcată Carmen Minune la un eveniment

Carmen Minune și-a filmat burtica de gravidă! Cum arată acum artista

În filmarea postată pe Instagram Stories, Karmen apare în timp ce se îndreaptă spre bucătărie, cunoscută drept inima casei, unde se afla Bogdan Căplescu. Pe imagini, ea a scris: “Diminețile ca asta…”. Deși era îmbrăcată într-un tricou larg, tot i s-a observat burtica de gravidă care a prins din ce în ce mai mult contur. De altfel, acest lucru a fost remarcat de toată lumea în perioada sărbătorilor de iarnă când fiica lui Adrian Minune a fost în vacanță în Dubai împreună cu iubitul ei. Acolo, ea a îmbrăcat un costum de baie negru dintr-o singură piesă.

Citește și: Karmen, filmată în timp ce cântă o manea. Fiica lui Adi Minune, reacție savuroasă când a fost întrebată dacă e țigancă

Fanii continuă să o felicite pentru sarcină chiar și la pozele urcate recent pe rețelele de socializare. “Sarcină ușoară”, “Dincolo burta e mai suptă”, “Ce frumoasă eşti 😍!” sunt doar trei dintre mesajele lăsate de susținătorii lui Karmen.

Citește și: Incredibil! Gestul făcut de Karmen Minune când un băiețel i-a cerut câțiva lei ca să cumpere medicamente pentru sora lui bolnavă! Câți bani avea, de fapt, artista în portofel

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

Citește și...