Incredibil! Gestul făcut de Karmen Minune când un băiețel i-a cerut câțiva lei ca să cumpere medicamente pentru sora lui bolnavă! Câți bani avea, de fapt, artista în portofel

Publicat: 14/01/2019 | 09:11

Karmen, o minune de om! Fata celebrului manelist a avut parte de o experiență unică noaptea trecută. În timp ce se plimba prin București, într-o parcare ea a întâlnit un băiețel care i-a cerut bani ca să-i poată cumpăra câteva medicamente surorii sale, care este bolnavă. Răspunsul vedetei a fost unul surprinzător: i-a spus că nu are bani și după ce micuțul i-a arătat rețeta pe care o avea în mână, ea a decis să meargă la cea mai apropiată farmacie și să ia tratamentul care era recomandat de medic. După acest moment emoționant, Karmen Minune a mărturisit suma neașteptată de bani pe care o avea azi-noapte în portofel.

La 20 de ani, Karmen Minune a trăit și a dat o lecție de viață noaptea trecută. Îndrăgitei cântărețe i-a ieșit în cale un băiețel sărman care a rugat-o să-i dea dea câțiva lei ca să cumpere medicamente pentru surioara lui bolnavă, aflată acasă. Scenele emoționante s-au petrecut într-o parcare din Capitală, iar fiica lui Adi Minune a acceptat să meargă la o farmacie din apropiere ca să cumpere tratamentul trecut pe rețeta pe care copilul o avea în mâinile înghețate – azi-noapte, gradele au scăzut mult în termometre.

Fericită pentru fapta bună pe care începuse să o facă, artista a făcut publice câteva imagini cu micuțul și ea în timp ce se îndreptau spre farmacie. Fata cea mare a lui Adi Minune speră că, fâcând public gestul ei de omenie pe Instagram Stories, românii îi vor urma exemplul. Poți vedea AICI imaginile care fac senzație pe Internet.

“Sunt cu un copil care mi-a ieșit în cale și mergem la farmacie să luăm rețeta pentru surioara lui. Zii: Bună! Ți-e rușine? Da?”, a spus Karmen Minune în timp ce mergea cu micuțul spre farmacie.

 “Nu, nu prea îmi place să fiu filmat”, a spus băiețelul.

După ce s-a asigurat că sora copilașului care i-a ieșit în cale va primi medicamentele, Karmen Minune s-a întors în mașină și și-a continuat drumul spre casă. Vizibil emoționată, artista a mărturisit în mai multe înregistrări că astfel de experiențe nu pot fi comparate cu nimic și că e conștientă că nu l-a făcut fericit pe o perioadă lungă pe băiețel, ci că l-a făcut să nu își piardă speranța… prea ușor în viață!

“E atât de frumos și te simți atât de bine când faci lucruri de genul ăsta. Frate, nimic nu se compară cu bucuria asta de a face bine super random (n.r.: întâmplător) și de a ajuta oamenii din jurul tău.

Băiețelul de mai devreme era în parcare în frig cu o rețetă în mână. Mi-a cerut bani prima dată și i-am spus că: «Nu am», pentru că, efectiv, mai aveam 50 de lei ultimii mei bani. Și mi-a arătat rețeta și a zis: «Bine, dar poți să mă ajuți să luăm rețeta pentru surioara mea, pentru că e acasă și e bolnăvioară, o doare burta?».

Și, bineînțeles, că am fost la farmacie și am făcut un copil… nu fericit, dar să nu își piardă speranța.

Iar mesajul acestui Insta Story, ca să zic așa, este pentru că este perioada Crăciunului și a sărbătorilor: faceți bine în jurul vostru, dați cu magie, puf-puf-puf!”, a explicat în următoarele filmări pe care le-a urcat pe Instagram Stories.

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

Fata cea mare a lui Adrian Minune mai are o soră și un frate: Adriana și Adrian Jr. În perioada dintre 2016 și 2018, Karmen a fost într-o relație cu Bogdan Daragiu, cel care a regizat mai multe videoclipuri pentru melodiile lansate de aceasta. În prezent, Karmen Minune se iubește cu Bogdan Adrian Căplescu, angajat al Guvernului României.

Citește și...