Karmen, filmată în timp ce cântă o manea. Fiica lui Adi Minune, reacție savuroasă când a fost întrebată dacă e țigancă

Publicat: 19/10/2018 | 18:46

Karmen Minune și-a provocat fanii pe o rețea de socializare să îi pună întrebări, iar ea nu le-a răspuns în scris, ci s-a filmat în timp ce a făcut dezvăluirile. Printre curiozitățile susținătorilor se numără de ce este comparată mereu cu Betty, fata cea mare a lui Florin Salam, cum interpretează ea o manea și dacă e țigancă. La cea din urmă întrebare,  fata cea mare a lui Adi Minune a avut o reacție savuroasă.

Citește și: Karmen Minune a răspuns la întrebarea care e pe buzelele tuturor, după ce a fost filmată în brațele unui tânăr: “Sunt iubită”

Karmen, filmată în timp ce cântă o manea. Fiica lui Adi Minune, reacție savuroasă când a fost întrebată dacă e țigancă

Momentele epice s-au petrecut pe Instagram Stories, unde Karmen a făcut publice câteva dintre întrebările care i s-au părut interesante. Când a fost provocată să cânte o manea, fiica lui Adrian Minune a ales să interpreteze una dintre celebrele piese ale lui Vali Vijelie, respectiv “Dușmanii îmi poartă pică”. Unul dintre fani a întrebat-o dacă e țigancă, iar reacția ei a fost să cânte un vers din melodia “Gypsy”, care îi aparține artistei internaționale Shakira.“’cause I’m a gipsy. Da, sunt” este tot răspunsul oferit, de fapt, de Carmen Minune.

Karmen Minune, mesaj emoționant pentru Betty Salam

Mesajului venit din partea unui internaut, respectiv: “De ce oamenii fac concurență între tine și Betty Stoian? Tu oricum ești mai frumoasă și talentată decât ea. Se vede că-ți place ce faci”, Carmen a răspuns: “Oamenii tind sa spuna lucrul asta pentru ca tatii nostri sunt din acelasi domeniu. Dar, asa cum intre noi doua nu exista concurenta, nici intre tatii nostri nu exista. Imi place foarte mult de ea si ma bucur ca are o familie frumoasa si ca este fericita. Stiu ca abia ce a nascut si ii urez toate cele bune”.

Citește și: Betty Salam, prima apariție la TV după ce a născut! Cum arată burtica după operația de cezariană: “Recuperarea e dureroasă”

Karmen Minune s-a despărțit de Bogdan Daragiu la finalul verii

Când apropiații, dar mai ales fanii se gândeau la ziua în care aceștia vor face nunta, Karmen și regizorul Bogdan Daragiu au anunțat despărțirea. Fiecare dintre ei a postat câte un mesaj pe rețelele de socializare, unde au mărturisit că au decis să meargă pe drumuri separate în viață după doi ani de relație.

Mulţumesc, Carmen, pentru aceşti 2 ani în care am avut parte numai de clipe frumoase. De astăzi viaţa ne conduce în direcţii diferite, însă îmi voi aminti cu drag de toate experienţele şi momentele petrecute împreună. Decizia a fost matură si de comun acord. Mulţumesc pentru tot!, a scris Bogdan Daragiu pe contul său de Instagram.

Karmen și Bogdan Daragiu au făcut anunțul despărțirii pe 29 august.

“Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol •” este mesajul postat de fiica lui Adrian Minune.

Citește și...