Karmen Minune a răspuns la întrebarea care e pe buzelele tuturor, după ce a fost filmată în brațele unui tânăr: “Sunt iubită”

Publicat: 19/10/2018 | 16:00

Carmen Minune, pe numele de scenă Karmen, și-a surprins fanii, după ce săptămâna aceasta ea a fost filmată de tatăl său în brațele unui bărbat misterios în timp ce lua cina. Astfel, ea “a fost bombardată” cu mesaje despre identitatea tânărului care era tare grijuliu cu frumoasa cântăreață, iar la gesturile lui romantice, îi răspundea cu un zâmbet larg. Prinsă față în față cu întrebarea care a fost pe buzele tuturor zilele acestea, artista a adâncit și mai mult misterul.

Citește și: Karmen, filmată în timp ce cântă o manea. Fiica lui Adi Minune, reacție savuroasă când a fost întrebată dacă e țigancă

Karmen Minune a răspuns la întrebarea care e pe buzelele tuturor, după ce a fost filmată în brațele unui tânăr

În vârstă de 21 de ani, Karmen le-a acordat fanilor câteva minute prețioase din viața ei și i-a provocat să îi pună întrebări. Printre primele a fost aceea dacă are iubit, iar răspunsul brunetei a venit imediat. Desigur, fiica lui Adi Minune nici nu a negat, însă nici nu a confirmat că este într-o relație. Ea a oferit un răspuns diplomat, evitând elegat răspunsul concret. “Am iubit toata viata, sunt iubita, voi iubi toata viata, m-am nascut din iubire, am crescut cu iubire” este afirmația făcută de Karmen Minune în urmă cu câteva ore pe Instagram Stories.

Citește și: Cine este noul iubit al lui Karmen Minune! Tânărul lucrează în Guvernul României

Karmen Minune s-a despărțit de Bogdan Daragiu la finalul verii

Când apropiații, dar mai ales fanii se gândeau la ziua în care aceștia vor face nunta, Karmen și regizorul Bogdan Daragiu au anunțat despărțirea. Fiecare dintre ei a postat câte un mesaj pe rețelele de socializare, unde au mărturisit că au decis să meargă pe drumuri separate în viață după doi ani de relație.

Mulţumesc, Carmen, pentru aceşti 2 ani în care am avut parte numai de clipe frumoase. De astăzi viaţa ne conduce în direcţii diferite, însă îmi voi aminti cu drag de toate experienţele şi momentele petrecute împreună. Decizia a fost matură si de comun acord. Mulţumesc pentru tot!, a scris Bogdan Daragiu pe contul său de Instagram.

Karmen și Bogdan Daragiu au făcut anunțul despărțirii pe 29 august.

“Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol •” este mesajul postat de fiica lui Adrian Minune.