Karmen Minune are un nou iubit. Primele imagini cu bărbatul care i-a luat locul lui Bogdan Daragiu

Publicat: 17/10/2018 | 13:26

Bogdan Daragiu a devenit istorie în viața lui Karmen Minune! Frumoasa artistă are un nou iubit și, în primele imagini, cei doi apar foarte apropiați, semn că iubirea e foarte mare. În plus, bărbatul care îi face inima să bată mai tare focoasei brunete i-a cunoscut deja familia. El a luat cina alături de Adi Minune și familia sa.

Citește și: Cine este noul iubit al lui Karmen Minune! Tânărul lucrează în Guvernul României

Karmen Minune are un nou iubit. Primele imagini cu bărbatul care i-a luat locul lui Bogdan Daragiu

Micul secret pe care Karmen l-a ținut departe de ochii curioșilor a ieșit la iveală după ce Adi Minune a făcut un live noaptea trecută. Manelistul și familia lui au luat cina la un restaurant de fițe, iar în filmare se văd fata lui cea mare și noul ei iubit. Deși, oficial, încă nu și-au asumat relația, cei doi îndrăgostiți nu se feresc să își arate iubirea pe care și-o poartă. În plus, toată noaptea au fost nedezlipiți, iar misteriosul bărbat a sărutat-o de mai multe ori pe păr pe Karmen, potrivit spynews.ro.

Citește și: Regizorul Bogdan Daragiu, la un pas de moarte! A zburat prin aer câțiva metri

Publicată de Adrian Simionescu pe Marţi, 16 Octombrie 2018

Karmen Minune s-a despărțit de Bogdan Daragiu la finalul verii

Când apropiații, dar mai ales fanii se gândeau la ziua în care aceștia vor face nunta, Karmen și regizorul Bogdan Daragiu au anunțat despărțirea. Fiecare dintre ei a postat câte un mesaj pe rețelele de socializare, unde au mărturisit că au decis să meargă pe drumuri separate în viață după doi ani de relație.

Mulţumesc, Carmen, pentru aceşti 2 ani în care am avut parte numai de clipe frumoase. De astăzi viaţa ne conduce în direcţii diferite, însă îmi voi aminti cu drag de toate experienţele şi momentele petrecute împreună. Decizia a fost matură si de comun acord. Mulţumesc pentru tot!”, a scris Bogdan Daragiu pe contul său de Instagram.

Karmen și Bogdan Daragiu au făcut anunțul despărțirii pe 29 august.

“Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol •” este mesajul postat de fiica lui Adrian Minune.