Regizorul Bogdan Daragiu, la un pas de moarte! A zburat prin aer câțiva metri

Publicat: 06/10/2018 | 11:30

Regizorul Bogdan Daragiu, la un pas de moarte! El a zburat prin aer câțiva metri, după ce motocicleta pe care se afla a fost lovită de o mașină, consemnează Click!

Trebuia să fie doar o plimbare absolut normală cu motocicleta, într-o zi ca toate celelalte. Numai că destinul a vrut să regizeze un incident care se putea transforma, foarte ușor, într-o tragedie. Regizorul Bogdan Daragiu – despărțit, de curând, de fiica lui Adrian Minune, Carmen – s-a trezit aruncat de pe motocicletă după ce o mașină a intrat în el. Din fericire, regizorul s-a ales doar cu dureri în tot corpul, fiind în atenția medicilor.

CITEȘTE ȘI: CINE E TÂNĂRUL CARE A MURIT ÎN ACCIDENTUL DE MOTOCICLETĂ DIN BISTRIȚA-NĂSĂUD! RAFAEL SE CĂSĂTORISE ÎN URMĂ DOUĂ LUNI

La locul accidentului au sosit câteva mașini de poliție și un echipaj SMURD, iar Bogdan Daragiu a fost transportat la spital. În astfel de condiții, este foarte posibil ca regizorul să lipsească, un timp, de pe platourile de filmare și de la școala unde predă cursuri de film-making.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ţinut în viată. Acum două zile am avut un accident cu motorul şi o să iau o mică pauză. O să amân orele mele online pentru o săptămână. Vă ţin la curtent. Pace”, a postat Bogdan Daragiu pe contul său de Instagram. 

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT VIOLENT ÎN SECTORUL 2 AL CAPITALEI! O MOTOCICLETĂ S-A IZBIT DE UN TAXI

 

Citește și...