Caz Caracal: încă 2 polițiști puși sub acuzare pentru abuz în dosarul deschis pe numele lui Gheorghe Dincă. Declarația halucinantă a unui agent

Publicat: 10/09/2019 | 15:09
Caz Caracal: încă 2 polițiști puși sub acuzare pentru abuz în dosarul deschis pe numele lui Gheorghe Dincă. Declarația halucinantă a unui agent

Polițiștii Vasile Marian și Eugen Țenea au fost puși și ei, marți, sub acuzare de Secția de anchetă a magistraților, pentru infracțiunea de abuz în serviciu, în dosarul în care este investigată maniera în care au intervenit autoritățile în cazul Alexandrei Măceșanu, au declarat surse judiciare.

Citește și: Mesajul dur al lui Cumpănașu după ce a făcut preinfarct: ”Pentru toți care sperau să crăp…”

Caz Caracal: încă 2 polițiști puși sub acuzare pentru abuz în dosarul deschis pe numele lui Gheorghe Dincă

„Nu mai sunt polițist, domnule. Nu am greșit cu nimic. Este în măsură să constate cine ne cercetează dacă am greșit sau nu. Da (n.r.: putea fi făcut mai mult pentru a fi salvată Alexandra)”, a declarat Vasile Marian, la ieșirea de la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ).

„Ne pare rău pentru fetiță”, a spus Eugen Țenea.

Citește și: Luiza Melencu s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară: „Mi-a zis că nu mai simte…”

Și Violeta Mirea, șefa Secției de Poliție Rurală Osica de Sus, unde este arondată și comuna Dobrosloveni acolo unde locuiește familia Alexandrei Măceșanu, a fost pusă sub acuzare, marți, pentru abuz în serviciu în dosarul privind intervenția autorităților în cazul Caracal, au declarat surse judiciare.

Procurorul Cristian Popescu, care a stat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, a fost pus și el sub acuzare de către procurorii Secției de anchetă pentru abuz în serviciu în legătură cu intervenția în cazul Alexandrei Măceșanu, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Citește și...