Mesajul dur al lui Cumpănașu după ce a făcut preinfarct: ”Pentru toți care sperau să crăp…”

Publicat: 10/09/2019 | 15:05
Mesajul dur al lui Cumpănașu după ce a făcut preinfarct: ”Pentru toți care sperau să crăp…”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a suferit un preinfarct și a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca. A acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la o mână, iar după finalul unei emisiuni la care a fost invitat a mers la spital.

Starea lui este însă una stabile. Alexandru Cumpănașu a făcut un anunț pe Facebook, pentru dușmanii lui.

Citește și: Luiza făcea autostopul în Caracal și vorbea la telefon cu tată ei din Italia: “Tati, hai, hai că a oprit o maşină să mă ia!”

”Pentru TOTI (putini ce-i drept) care sperau sa crap aseara ii anunt ca sunt BINE, PUTERNIC si nu ma las pana nu rad acest sistem odios. Cu tot cu clanurile „anexate”. PANA LA CAPAT.

Astfel, la ora 15:00 in fata Parchetului General voi face o DECLARATIE DE PRESA: Un anunt important cu privire la masurile pe care am hotarat sa le luam fata de ancheta care o vizeaza pe nepoata mea Alexandra Macesanu si descoperirea adevarului. ACTUALIZARE: LA ORA 1500 MA VOI VEDEA SI CU DOMNUL PROCUROR GENERAL!”, a scris Cumpănașu.

Citește și: Portretul psihologic al lui Gheorghe Dincă: ”Nu este prea inteligent. Tot ce a făcut a fost în casă și aproape de casă”

Anunțul lui Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a anunțat că familia Alexandrei Măceșanu va solicita un experiment judiciar în afara țării privind modul în care ar putea fi ars un cadavru într-un butoi ce are caracteristici identice cu cele ale  butoiului descoperit în curtea lui Gheorghe Dincă.

Citește și: Luiza Melencu s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară: „Mi-a zis că nu mai simte…”

Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă pe 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Cu câteva luni înainte, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, o fată de 17 ani. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Ieri, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.

Citește și...