Luiza făcea autostopul în Caracal și vorbea la telefon cu tată ei din Italia: “Tati, hai, hai că a oprit o maşină să mă ia!”

Publicat: 10/09/2019 | 10:01
Luiza făcea autostopul în Caracal și vorbea la telefon cu tată ei din Italia: “Tati, hai, hai că a oprit o maşină să mă ia!”

Luiza Melencu a dispărut într-o dimineaţă de duminică. Era 14 aprilie. Şi, timp de 102 zile, autorităţile nu au căutat-o. Cazul ei a devenit cunoscut abia în 26 iulie, când procurorul a aflat de la televizor de Alexandra Măceşanu, fata care a ieşit la ocazie şi a fost sechestrată într-o casă de pe strada Craiovei din Caracal.

Ultimul apel al fetei ar fi cel de la ora 11.30, când Lulu a vorbit cu tatăl ei. Bărbatul care era în Italia o sunase, dar ea n-a putut să-i răspundă, iar când l-a apelat înapoi, ultimele cuvinte cu care fata a terminat convorbirea au fost: “Tati, hai, hai că a oprit o maşină să mă ia! Ne auzim când ajung acasă„, scrie Libertatea.

N-a mai ajuns acasă şi nimeni nu ştie în ce maşină s-a urcat. Pe înregistrările camerelor de supraveghere video stradale apare trecând prin zonă, la acea oră, şi un autoturism identic cu cel al lui Dincă, dar nu există şi imagini cu fata urcând în acea maşină. O mașină identică cu cea a lui Dincă a fost filmată în apropiere de locul în care era Luiza.

După ce Luiza a dispărut, un vecin din sat le-a declarat rudelor că a văzut-o pe fată în locul în care se făcea autostopul spre Dioşti. Bărbatul a urcat însă în prima maşină care s-a oprit, iar Luiza n-a mai avut loc şi a rămas să aştepte alta.

”Vreau să văd cine e femeia, cred că are legătură cu Dincă”

Mama Luizei a făcut un apel disperat și a cerut autorităților să o identifice și să o audieze pe misterioasa femeie îmbrăcată în roșu. “Rog în regim de urgență, vreau să văd cine e femeia, cred că are legătură cu Dincă. Cer autorităţi să fie identificată acea femeie. Eu am cerut și domnul procuror Vasilescu, dânsul mi-a zis că nu poate, că e o femeie oarecare. Rog autorităţile, cer în regim de urgență, vreau să văd cine e acea doamnă. Trebuie să o căutam pe această doamnă. Mie mi se pare dubios și mă gândesc că femeia aia i-a dat un pont domnului Dincă“, a declarat mama Luizei, citată de România TV.

Citește și...