Luiza Melencu s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară: „Mi-a zis că nu mai simte…”

Publicat: 10/09/2019 | 11:16
Luiza Melencu s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară: „Mi-a zis că nu mai simte…”

Luiza Melencu s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară. Familia a aflat că ultimul apel de pe telefonul ei a fost către niște ”cetățeni romi” din Breaza.

Un singur iubit a avut Luiza. Pe Alexandru. Se știau de când erau copii, părinții lor se cunoscuseră în Italia, unde erau cu toții la muncă. “Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat”, spune Ioana, prietena Luizei. “Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor. Sâmbătă, cu o zi înainte să dispară, m-a anunțat că s-a despărțit de el”, mărturisește prietena Luizei, potrivit Libertatea.ro.

Mi-a zis «nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el». El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el.

Alex are vreo 20 de ani. Erau de 3-4 luni împreună și venea aici s-o vadă. Cu mașina, o lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreo 2-3 ore”, povestește mama Luizei.

Ce a transmis Luiza Melencu pe Facebook cu ceva timp înainte să dispară

Luiza Mihaela Melencu sau Lulu, așa cum îi spuneau apropiații nu s-a mai întors acasă de pe 14 aprilie când a plecat să scoată bani de la bancomat din Caracal. Când s-a întors, fata de 19 ani a luat o maşină de ocazie şi a fost ultima dată când a fost văzută. Cu ceva timp înainte să fie răpită, tânăra a scris pe pagina ei de Facebook  următorul mesaj: “În viață, trebuie să ai mai mult decât arăți și să spui mai puțin decât știi🦋”. Ea era o fire optimistă și iubea animalele, după cum se poate vedea și în poza de la copertă a cunoscutei platforme de socializare.

Timp de aproape patru luni, rudele și apropiații s-au rugat neîncetat pentru ca Luiza să se întoarcă acasă în viață și au făcut multe demersuri ca să o găsească teafără. “Mi se pare asemănător, în aceleaşi împrejurări. Singură, Luiza tot singură. E tras la indigo. Nicio explicaţie, niciun răspuns, nu primim absolut nimic. Parcă a înghiţit-o pământul. Sunt patru luni de zile”, a spus mama Luizei pentru observator.tv.

În vârstă de 65 de ani, Gheorghe Dincă se află în costodia poliţiei, după ce în casa şi curtea lui au fost găsite zeci de oase care se presupune că sunt umane, haine ale tinerelor dispărute şi o bijuterie care ar fi aparţinut uneia dintre ele.

Citește și...