Acasă » Altceva Podcast » Ce au pățit Iasmina Hill și milionarul care administrează “Statuia Libertății”, de ziua româncei. “Au început să-l muște de fund și…”

Ce au pățit Iasmina Hill și milionarul care administrează “Statuia Libertății”, de ziua româncei. “Au început să-l muște de fund și…”

De: Bianca Drăgan 11/04/2024 | 17:37

Românca măritată cu administratorul Statuii Liberății a avut parte de o vacanță de lux de ziua ei, la 33 de ani, tocmai în Japonia. Soțul milionar a răsfățat-o în cele mai scumpe hoteluri, însă au fost și… fugăriți! CANCAN.RO are toate detaliile și le prezintă în exclusivitate.

Iasmina Hill și soțul său, Brad, trăiesc viața la care mulți dintre noi nu îndrăznim nici să visăm. Se scaldă în lux nu doar acasă, în New York, ci și în orice vacanță aleg să meargă împreună. De ziua româncei, cei doi îndrăgostiți și-au lăsat copiii în State, in grija tatălui Iasminei și a bonei, iar ei au mers în Japonia, ca porumbeii. Deși între ei este o diferență de vârstă 35 de ani, mereu știu cum să se distreze împreună și să găsească activități comune.

Iasmina și soțul milionar, vacanță de zeci de mii de dolari în Japonia

”Am stat cinci nopți în Tokyo, două nopți în Kyoto și trei nopți în Osaka. Tokyo se asemană foarte mult cu New York, are și un parc mare tot în mijloc, doar că lumea este mult mai prietenoasă și mai drăguță decât în New York. Este și un oraș mult mai curat și mai civilizat, dar, din păcate, aglomerația este foarte mare. Au foarte mult restaurante cu mâncare specifică, dar sunt foarte mici, așa că-s cozi mari. Oamenii mănâncă repede înauntru și apoi ies, dar pe stradă găsești foarte multe aparate cu apă, suc, cafea rece, cafea caldă.

La orice templu pe care l-am vizitat, în orice loc, chiar și la Muntele Fuji, am regăsit aceste aparate. În Tokyo, de asemenea, este plin de păcănale, dar în stilul lor, făcute cu desene, inclusiv cu Sailor Moon. Zici că-s făcute pentru copii, dar, bineînțeles, sunt destinate doar adulților. Am vizitat și foarte multe piețe cu pește viu. În general, aș fi vrut să le evit, căci credeam că acolo va mirosi urât, dar am rămas suprinsă! Totul era foarte curat! Nu se compară cu nimic din ceea ce am mai văzut până acum!”, povestește soția milionarului, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Iasmina a ales să poarte kimono pentru a intra în spiritul japonezilor. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Visul româncei, îndeplinit de milionarul de la Statuia Libertății

Visul Iasminei era să vadă celebrul Munte Fuji, iar universul a ținut cu ea din plin! Deși șansele de reușită erau reduse, românca a avut un noroc incredibil! ”Partea mea preferată a fost la Muntele Fuji. Aparent, este foarte greu de văzut, căci mereu este ceață. Am mers cu mașina cam două ore din Tokyo ca să vedem muntele și ni s-a zis să nu ne facem speranțe prea mari, pentru că mereu e ceață. Am avut, însă, un noroc fantastic! Am văzut totul perfect! Am mers și cu telecabina. Am văzut cum ies aburii din pământ. Tot acolo, am mâncat și un ou negru. Ei sunt foarte superstițioși și cred că acest ou negru îți prelungește viața cu șapte ani. Oul este gătit în acei aburi și de aceea este negru doar la exterior, în interior ester alb.”, rememorează Iasmina.

Românca a mâncat un ou negru, pentru a-și prelungi viața cu 7 ani.

Și cum să-ți petreci ziua de naștere dacă nu la o sesiune de shopping luuungă, luuungă și apoi la un restaurant de lux, când ești soție de milionar?! Ziceți și voi! Se poate altfel?!

”De ziua mea, am mers pe un bulevard plin de magazine. Lumea era foarte elegantă și respectuoasă acolo, niciun vânzator nu te agasează, mereu te conduc până la ieșirea din magazin, dacă plouă, îți dau protecție pentru punga de cumpărături, se apleacă până jos și îți mulțumesc. Am avut ghid în fiecare zi. Nimeni nu acceptă bacșiș acolo. Șoferul pe care l-am avut știa că am luat un virus de pe o croazieră și mereu îmi desena pe hartă locurile unde pot găsi toaletele. Când ploua, alerga șoferul după noi cu umbrela. Am încercat să-i ofer lui bacșiș și abia l-a acceptat!”, spune românca.

După Tokyo, vacanța porumbeilor a continuat într-o altă destinație la care Iasmina visa de mult timp, așa că, evident, soțul s-a conformat și a dus-o acolo! Nu era normal?!
”După Tokyo, am plecat în Kyoto, unde-s peste 1600 de temple, e un oraș mult mai tradițional. Am văzut acolo și gheișe. Din păcate, turiștii sunt foarte agresivi cu ele, se aruncă în fața lor, sa le pozeze. Kyoto mi-a plăcut cel mai mult, mi-am luat și eu kimono și m-am pozat lângă cireșii lor, de care sunt foarte mândri. Am văzut o grămadă de temple.”, dezvăluie Iasmina.

Milionarul de 68 de ani, fugărit în Japonia

Cum în orice vacanță atât de lungă e musai să ai parte și de câteva peripeții, așa s-a întâmplat și în cazul milionarilor. Deși au ajuns într-o destinație de vis, unde Iasmina visa să se înconjoare de căprioare mai ceva ca Alba ca Zăpada-n pădure, căprioarele aveau alte planuri malefice cu ce doi!

”Apoi am plecat către Nara, unde este un loc plin de căprioare, pe care le poți hrăni și mângâia. Am vrut și eu să le hrănesc, dar când s-a apropiat Brad să le dea de mâncare, au început să-l piște, să-l muște de fund, să fugă după el, să-l tragă de cămașă! Așa că am zis că nu vreau să le mai hrănesc!”, ne-a mai povestit românca.

Iasmina, înainte ca animalele să-i fugărească soțul. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Curioasă din fire, Iasmina a dorit să experimenteze cât mai mult din bucătăria japoneză, dar cu o limită totuși! Măcar să nu miște-n farfurie!

”În Osaka, am mâncat caracatiță într-un fel de pâine. Am stat la un super hotel de fițe și ne-au servit ceva care a început să miște în fața noastră. Trebuia să fie ceva foarte proaspăt, dar când am văzut că mișcă, am zis: ”Nu, mulțumesc!”. Era să pic când am văzut că se mișca în farfurie, era pe aproape să iasă de tot din farfurie. Tot în Osaka, aveau caracatiță prăjită pe băț, cu un ou în cap. Am vrut să încerc, dar nu m-a lăsat Brad. De ziua mea, am mâncat sushi gătit în fața noastră o oră și jumătate non-stop! Am mâncat trei mese zilnic, inclusiv mâncare de pe stradă între mese, însă când m-am cântărit acasă, am realizat că nu m-am îngrășat deloc!”, își amintește timișoreanca.

(VEZI ȘI: ROMÂNCA MĂRITATĂ CU MILIONARUL CARE DEȚINE STATUIA LIBERTĂȚII A DEVENIT MĂMICĂ. „BINE AI VENIT ÎN VIAȚA MEA”)

Românca și milionarul, vacanță de lux, departe de cei doi copii. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Probabil vă întrebați cât costă o asemenea vacanță de nouă zile, în Japonia, cu hoteluri de 5 stele, restaurante de lux, sesiune de shopping luuungă cât o zi de post și locații de vis. Și noi am fost curioși, așa că am întrebat-o pe Iasmina!

”Fusul orar a fost o problemă, e o diferență de 13 ore între Japonia și New York. Mi-a luat trei zile să-mi revin când m-am întors acasă. Chiar și așa, vacanța aceasta m-a marcat! Cât de frumoasă este lumea aceasta! Mi-e greu să spun cât a costat aceasta vacanță, dar clar zeci de mii de dolari, pentru care am stat la cele mai bune hoteluri, am avut mașini și ghizi, în fiecare zi. Anul trecut am mers în Jamaica, doar la plajă și restaurant, și mi se pare că a fost o pierdere de timp!

Acum, această vacanță pot spune că ne-a unit. Am văzut, am trăit, am experimentat altă cultură. Copiii au fost acasă cu tatăl meu și dădaca, am vorbit mereu cu ei pe FaceTime. Ei sunt obișnuiți ca noi să plecăm. Mai mult pe mine m-a deranjat, căci în ultimele zile tot aveam coșmaruri, mă gândeam acasă des. Totul era în regulă, Doamne ajută, dar mă gândeam eu prea mult! Aș mai vrea să mai vizitez acum, cât suntem în putere, dar e greu fără copii atât de mult timp. În câteva săptămâni plecăm la Paris și cu părinții mei, iar la vară venim în România!”, încheie româncqa măritată cu administratorul Statuii Libertății.

(CITEȘTE ȘI: IASMINA HILL, ÎNSĂRCINATĂ DIN NOU: “SUNTEM ATÂT DE RECUNOSCĂTORI”. PRIMELE POZE CU BURTICA DE GRAVIDĂ A SOȚIEI LUI BRADFORD AARON HILL, ADMINISTRATORUL STATUII LIBERTĂȚII)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
În anul 2019, a terminat Facultatea de Litere, specializarea Comunicare și Relații Publice, Universitatea din București. În 2021, a terminat masterul in Combaterea Consumului Ilicit de Droguri, Facultatea de Sociologie, Universitatea din București. citeste mai mult
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă din care locuitorii vor să fugă
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă...
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore de București
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore...
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Mihai Neşu, adevărul despre divorţ. Cine a decis, de fapt, separarea, după accident
Mihai Neşu, adevărul despre divorţ. Cine a decis, de fapt, separarea, după accident
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz: A venit iepurașul!
Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște. Mărturia emoționantă a duhovnicului: „Se ruga tot timpul”
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște....
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru