Ce înseamnă când visezi că îți tai părul

Publicat: 05/07/2018 | 12:42
Ce înseamnă când visezi că îți tai părul

Ce înseamnă când visezi că îți tai părul. În vis simbolurile care ne apar au semnificaţii care sunt înrădăcinate în subconştientul nostru şi în valorile cu care ne-am născut. (Reduceri mari la jocuri PC) Simbolul părului este unul puternic în numeroase culturi iar atunci când visezi că te tunzi are legătură cu încrederea de sine sau cu modul în care reacţionezi la o etapă dificilă a vieţii tale. (VEZI AICI: CE ÎNSEAMNĂ CÂND VISEZI CĂ EȘTI BEAT)

Ce înseamnă când visezi că îți tai părul scurt

Ce înseamnă când visezi că îți tai părul. Atunci când visezi că te tunzi scurt este semn că treci printr-o perioadă foarte grea, posibil chiar după o despărţire în dragoste şi încerci să faci o schimbare pentru a tăia răul de la rădăcină şi pentru a alunga toate energiile negative din viaţa ta.

Îţi tai părul scurt pentru a te pedepsi pe tine pentru faptul că te laşi amăgit şi târât într-o situaţie în care nu te simţi confortabil şi în care simţi că îţi sunt încălcate sentimentele. Pe de altă parte prin faptul că în vis te tunzi scurt, speri ca pe această cale să scapi de ceea ce îţi face rău şi să înlături evenimentele negative din viaţa ta. Faptul că  te tunzi scurt în vis prevesteşte faptul că poţi avea parte de dezamăgiri în dragoste sau chiar o despărţire dureroasă. CE ÎNSEAMNĂ CÂND VISEZI CĂ FACI DRAGOSTE. SEMNIFICAȚII ȘI INTERPETĂRI

Ce înseamnă când visezi că îți tai părul scurt: veşti triste, trădare în dragoste, inimă rănită, răzbunare, pepdesire, etapă dificilă

Ce înseamnă când visezi că îți tai părul sau ca te tunde cineva

Ce înseamnă când visezi că îți tai părul. Atunci când visezi că te tunde cineva este semn că o persoană apropiată ţie îţi constrânge libertatea de exprimare şi acţiune. Te simţi presat să faci ceea ce nu vrei, ţi se ia puterea din mână şi altcineva îţi dictează cum să procedezi. Prin faptul că cineva îţi taie părul în vis este semn că în viaţa reală, îţi simţi autoritatea subminată, simţi că oamenii nu dau doi bani pe cuvântul tău şi cel mai important – nu te simţi deloc apreciat la locul de muncă. Dacă în vis te doare atunci când cineva te tunde este semn că  suferi foarte mult de pe urma faptului că nu ai poziţie importantă anturajul tău şi că nu eşti suficient de popular în cercurile în care te învârţi. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și...