Ce lovitură! Fotografii intime cu Claudia Pavel (Cream), făcute publice astăzi

Publicat: 02/03/2019 | 12:09

Claudia Pavel a fost eliminată de la Ferma, după ce a avut parte, pe lângă experiențele extraordinare, și de momente tensionate. Brigitte Năstase a acuzat-o că a fost amanta primului său soț, iar scandalul a izbucnit.

În numărul din luna martie al revistei VIVA!, Claudia Pavel face senzație într-un ”pictorial dedicat noilor tendințe de sezon”. Claudia Pavel, la cei 34 de ani ai săi, arată extraordinar, iar vedeta spune că se menține în formă printr-un regim vegetarian și prin mișcare. (Prinde oferta Telekom)

”Mănânc pește, somon, ton. Dimineața îmi place să mănânc cereale, în care îmi pun eu tot felul de semnințe de in, afine, banane, semințe de chia, ori îmi fac un smoothie. Din când în când dacă mă scol cu pofte grave, voi mânca o omletă, pentru că ador ouăle. Cam asta, salată pește, cereale. Dacă îmi e poftă de ceva dulce, intru într-un magazin „Raw și iau de acolo ceva care nu îngrașă”, a declarat Claudia. (3 luni cadou la Mobil5)

Claudia Pavel se menține într-o formă perfectă

Citește și: CLAUDIA PAVEL L-A DAT UITĂRII PE CĂTĂLIN CAZACU ȘI IUBEȘTE DIN NOU! CINE ESTE IUBITUL ARTISTEI

Și-a negociat la sânge onorariul

Claudia Pavel s-a ales cu sume consistente de pe urma concursurilor tv. În 2017 a apărut la “Ford Boyard” (Pro TV), iar în 2018 a plecat în Republica Dominicană, la concursul “Exatlon” (Kanal D). Acolo a stat o lună, primind 40.000 de euro. Banii au fost investiți în cariera muzicală şi în creşterea copilului ei. (5 euro/luna și ai net NELIMITAT)

Anul acesta, Claudia a acceptat să plece în “Ferma” şi surse apropiate vedetei spun că şi-a negociat la sânge onorariul. Acesta ar fi mai mare decât cel luat la Kanal D, mai exact 50.000 de euro pe lună. Totuși, depinde de cât de mult va rezista Cream în munţi, acolo unde se filmează show-ul. S-ar părea că toți ceilalţi concurenţi sunt invidioşi fiindcă ea ar fi printre cele mai bine plătite concurente, în timp ce Brigitte, spre exemplu, ar încasa o sumă cu mult mai mică. (Net NELIMITAT la 5 euro)

Citește și: UPS, EROARE! CLAUDIA PAVEL, CU SÂNII LA VEDERE, DUPĂ CE SUTIENUL TRANSPARENT I-A JUCAT O FESTĂ ÎN TIMPUL UNUI CONCERT

Citește și...