Acasă » Exclusiv » Ce s-a ales de trupa ”Valahia?” Rupeau topurile la începutul anilor 2000! Acum unul este marinar, iar altul are cont de OnlyFans!

Ce s-a ales de trupa ”Valahia?” Rupeau topurile la începutul anilor 2000! Acum unul este marinar, iar altul are cont de OnlyFans!

De: Elena Nistor 20/11/2021 | 21:30
Ce s-a ales de trupa ”Valahia?” Rupeau topurile la începutul anilor 2000! Acum unul este marinar, iar altul are cont de OnlyFans!

CANCAN.RO vă prezintă detalii inedite despre trupele românești care au făcut furori în trecut, iar astăzi a venit rândul trupei Valahia. Le cumpărai albumele și casetele de la chioșcuri de ziare și dădeai casetofonul tare, ori de câte ori le ascultai piesele. Au fost virali când nu exista termenul de ”viral”, au adunat sute și poate mii de concerte, dar s-au destrămat și mai toată lumea a uitat.

Valahia a fost una dintre cele mai de succes formații de muzică dance din România postrevoluționară. Formația a făcut furori în topuri în perioada 1998-20o3.

Formată din Costi Ioniță, Dorin Topală și Laura în vara anului 1998. Câteva luni mai târziu, mai exact în noiembrie 1998, Laura a ales să părăsească trupa pentru a se dedica muzicii de operă.

Ce doi băieți, Costi și Dorin nu au stat mult pe gânduri și au continuat să meargă înainte cu formația. Cei doi l-au cooptat în trupă pe Mihai Trăistariu. Acesta le-a atras atenția celor doi când a câștigat secțiunea interpretare a a Festivalului de la Mamaia. 

În mai 1999 apare primul album, numit ”Valahia”, la fel ca formația. 

Șase luni mai târziu, Costi Ioniță părăsește și el Valahia pentru a se dedica unei cariere solo. În martie 2000 apare al doilea album al formației, intitulat ”Why”. Tot ”Why” s-a numit și piesa cu care formația a concurat la Eurovision.

Printre videoclipurile intens difuzate ale acestei formații se numără: “Banii și fetele”, “La mare, la soare”, “Banana”, “Why”, “Singur”, “Scufița”, sau “Mama”. După patru ani de la lansarea formației, aceasta a încetat să mai existe, iar Trăistariu a pus destrămarea pe seama lui Costi Ioniță: ”A văzut ca L.A. s-a bucurat de un mare succes și a vrut să implementeze manelele și la noi. Voia ca Valahia să se transforme într-o trupă de manele și atunci a cam fost așa un scandal între noi. Eu și Dorin am refuzat și am hotărât să mergem mai departe în formula de doi. În aceeași zi, am dat fuga la București pentru a înregistra numele formatiei la OSIM, iar la jumătate de oră după noi a ajuns și Costi, dar pentru el era prea tarziu (n.r. rade). Pe noi nu ne-a dus capul să înregistrăm și piesele, iar Costi și le-a înregistrat el, pe numele lui ”, a povestit Trăistariu, pentru WOWbiz.ro.

Dorin e marinar!

Fostul solist s-a întors la cariera pe care o plănuise încă din adolescență. Dorin a absolvit Academia Navală din Constanța și a devenit marinar. Totuși, la un moment a ales să își schimbe puțin direcția profesională după ce au avut loc mai multe schimbări în viața lui.

Așa arată acum Dorin
Așa arată acum Dorin

În prezent, fostul component Valahia lucrează la o firmă care se ocupă cu transportul naval în Portul din Constanța. Acesta a renunțat la viața pe mare după ce s-a căsătorit și a devenit tată a două fete, scrie unsitedemuzică.ro. La un moment dat, Dorin a cântat într-o trupă rock, dar plecările dese cu serviciul nu i-au mai permis să continue.

(CITEȘTE ȘI: FIICA ”TRIBUNULUI” A MINȚIT ÎN DIRECT LA TEO CĂ NU A FOST MĂRITATĂ! CANCAN.RO PUBLICĂ CERTIFICATUL DE CĂSĂTORIE DINTRE LIDIA ”PINOCCHIO” VADIM ȘI RĂPOSATUL SOȚ!)

Au rămas prieteni peste ani

Prietenia dintre Topală și fostul său coleg Mihai Trăistariu a continuat și după ce nu au mai cântat împreună și aceștia s-au revăzut cu mai multe ocazii.

În 2007, Dorin a fost invitat să cânte împreună cu Mihai pe scena Festivalului de la Mamaia, în 2007. În plus, de-a lungul anilor cei doi soliști au fost prezenți împreună la numeroase emisiuni TV.

Trăistariu a intrat în industria pentru adulți!

După ce a plecat din trupa Valahia, Mihai Trăistariu s-a bucurat de un succes răsunător. Cel puțin un timp. Acesta a participat în 2006 la Eurovision, unde s-a clasat pe locul 4 cu melodia ”Tornero”. Melodia a fost difuzată în peste 30 de țări, fapt care i-a adus recunoaștere internațională și bani mulți în conturi.

Așa arată acum Mihai Trăistariu
Așa arată acum Mihai Trăistariu

În ultimii ani, Trăistariu a intrat într-un con de umbră, iar problemele financiare l-au făcut să își deschidă un cont pe platforma onlyfans. Acolo, solistul postează poze erotice și chiar porno în schimbul unor sume de bani. 

Costi Ioniță are proiecte muzicale în America!

Costi Ioniță este poate membrul formației ”Valahaia” care a rămas cel mai conectat la muzică. Acesta are la activ nenumărate producții și proiecte muzicale de succes, inclusiv colaborări cu Shaggy sau Snopp Dogg, în Statele Unite. Ioniță este în acest moment unul dintre cei mai respectați producători muzicali din România, iar munca s-a a trecut Dunărea și în Bulgaria. Acolo, Costi a produs mai multe hit-uri cu Andrea Teodorova, o blondă sexy vedetă în țara vecină.

Costi Ioniță
Costi Ioniță

(VEZI ȘI: LOREDANA GROZA, AȘA CUM NU AI MAI VĂZUT-O! ȘI-A ARUNCAT GEACA, ȘI-A DEZGOLIT ABDOMENUL ȘI A ”ORDONAT” SĂ I SE FACĂ POZE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...