Acasă » Știri » Ce se întâmplă cu adevărat în culisele emisiunii ”La Măruță”! Un fost scenarist a făcut declarații uluitoare!

Ce se întâmplă cu adevărat în culisele emisiunii ”La Măruță”! Un fost scenarist a făcut declarații uluitoare!

De: Cancan 22/10/2018 | 13:09
Ce se întâmplă cu adevărat în culisele emisiunii ”La Măruță”! Un fost scenarist a făcut declarații uluitoare!
Ce se întâmplă cu adevărat în culisele emisiunii ”La Măruță” Sursă Foto: Protv.ro

La 11 ani de la prima emisie a celebrei emisiuni “La Măruță”, un fost scenarist a făcut dezvăluiri uimitoare despre ce se întâmplă cu adevărat în culisele show-ului TV.(CITEȘTE ȘI: LA 4 ANI DE LA MOARTEA “FRATELUI” SĂU, ILIE BALACI ȘI-A PREVESTIT MOARTEA: “ÎMI E DOR DE NAE!”)

Potrivit protv.ro, unul dintre oamenii ce a făcut parte timp de 11 ani din echipa ”La Măruță” a dezvăluit detalii picante din culisele celebrului show TV.(NU RATA, AICI: NOUL ”GINERE” AL LUI TRAIAN BĂSESCU E FOTOMODEL LA BUCUR OBOR!)

 “Acum serios, că în sfârşit poţi să zici, cum e Măruţă de fapt?” De o lună, de când am plecat de La Măruţă, aud tot mai des întrebarea asta! Şi, poate e doar în capul meu, dar uneori am impresia că e formulată cu tonul şi curiozitatea pe care probabil le aveau cei care îl întrebau pe Yuri Gagarin “Prietene, până la urmă, acum, când nu mai e guvernul sovietic cu ochii pe tine, zi-ne, cum e de fapt în spaţiu?”

”Am lucrat 11 ani în echipa lui Cătălin Măruţă – am fost documentarist, reporter, scenarist şi, la final, producător de conţinut. Aşa că, da, pot să răspund la: “Deci, cum e La Măruţă? Şi cum e, de fapt, omul Cătălin Măruţă?” Recunosc că mai ales la ultima întrebare am impulsul să spun râzând: “Păi OM, cum sa fie?”(NU RATA, AICI: “MINUNEA BLONDĂ” VA AVEA PARTE DE ONORURI CA UN ȘEF DE STAT!)

”Apoi îmi amintesc că, în cel mai recent sondaj care analiza nivelul de popularitate al vedetelor din România, a reieşit ca Măruţă era în fruntea clasamentului. Adică recunoscut de mai bine de 90% din consumatorii de televiziune ca fiind star. Deci curiozitatea e perfect legitimă. Chiar dacă, aşa cum l-am cunoscut eu, lucrând cot la cot atâta vreme, Măruţă e mai OM ca mulţi alţii. Cu plusuri şi cu minusuri, cu vulnerabilităţi şi cu pitici personali, dar atât de autentic şi de uman, încât descrierea OM nu e, din punctul meu de vedere, exagerată.”, a mărturisit fostul scenarist, pentru protv.ro

Ce se întâmplă cu adevărat în culisele emisiunii ”La Măruță” Sursă Foto: Protv.ro

Cum e omul Cătălin Măruţă?

”Dacă ar trebui să îi evidenţiez trei calităţi care ma fac sa scriu OM cu majuscule, ar fi “sufletist, extraordinar de sufletist şi foarte, dar foarte altruist.” Am văzut, în 11 ani, o mulţime de oameni ajutaţi de Măruţă în afara camerelor, cu banii lui personali, cu timpul lui personal. Am văzut cum l-a luat la el acasă de sărbători pe Tudorel Popa,  imitatorul de drujbe şi vapoare de la Românii au Talent, pentru că nu avea cu cine să stea de Crăciun. Şi a făcut-o fără camere sau jurnalişti! Şi da, când eu am avut probleme destul de serioase era în fiecare zi la mine la spital, cu tot cu toată echipa. Şi cu încurajări care au rămas mereu cu mine.”(NU RATA, AICI: ROXANA VANCEA A PĂRĂSIT COMPETIȚIA EXATLON DIN CAUZA LUI GIANI KIRIȚĂ? FAIMOASA ȘI-A FĂCUT BAGAJELE: “NU MĂ REGĂSESC DELOC“)

”De fapt, aş putea să scriu până mâine poveşti reale care să îi certifice calităţile, dar sunt sigură că mulţi şi-ar da ochii peste cap cu întrebarea “dar defecte nu are Măruţă?” BA DA! Trei expresii relevante? “Încăpăţânat, foarte încăpăţânat şi foarte-foarte încăpăţânat.”

 Exact, pe niveluri, în funcţie de context. Colegii cărora le-a schimbat desfăşurătoarele înainte de direct sau care au negociat cu el pe un subiect o săptămână, ştiu ce vorbesc. Şi el ştie, pentru ca partea bună şi faină e că, după lupte seculare şi încăpăţânate, îşi dă seama şi devine mai deschis” , a mărturisit fostul scenarist.

Ce se întâmplă cu adevărat în culisele emisiunii ”La Măruță” Sursă Foto: Protv.ro

Cum e La Măruţă – LIVE, zi de zi


”E dinamic, foarte dinamic, stresant, foarte stresant, frumos, foarte frumos, creativ, enervant, gălăgios, presant şi nu ştiu dacă am zis frumos şi stresant? Într-un ritm atât de alert, cu un volum mare de muncă, e nevoie să ai nervii tari şi motivaţie puternică pentru care să lucrezi acolo. Şi e nevoie să îţi placă ce faci!

Oricât ai lucra la Măruţă, 11 ani sau o lună, nu ai cum să ieşi la fel din echipă, pentru ca e genul de experienţă care te învaţă despre tine. A, şi dacă ai norocul să te fi angajat în ultimii doi ani, e posibil să ieşi şi cu câteva kilograme în plus – pentru că în redacţie se mănâncă la fel de mult ca în platou. Cum am zis, om e şi Măruţă şi oameni suntem şi noi….Şi pofticiooooooşi….”, a mai mărturisit acesta.

„În 11 ani de emisiune, am scris multe texte, numite tease-uri, menite să ţină oamenii în faţa televizorului. Acest articol nu este unul dintre ele. L-am scris pur şi simplu din suflet, în semn de „LA MULŢI ANI” pentru foştii colegi şi, din fericire, mulţi încă prieteni de La Măruţă. Emisiunea aniversează luni 11 ani de ediţii live zi de zi. Iar dacă voi aveţi nevoie de un motiv pentru care să râmâneţi încă 11 ani telespectatorii lui Măruţă, daţi drumul la televizor la ora 15:00 şi, dacă o să vă vină să zâmbiţi, acesta e motivul vostru!”, a spus acesta, în încheiere.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
O nouă urgie peste România. Prăpăd în 12 județe
O nouă urgie peste România. Prăpăd în 12 județe
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei:
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care s-au confruntat
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...