Ce telefon are Delia. Fanii au rămas dezamăgiţi când au văzut mobilul: „La banii ei îmi luam un telefon nou, nu la mâna a doua”

Publicat: 18/10/2019 | 16:28

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar tariful său nu este deloc unul ieftin. Însă pentru a ajunge în top, vedeta a muncit foarte mult şi o face în continuare pentru a fi la înălţimea aşteptărilor fanilor ei. Recent, o postare pe care a făcut-o pe reţelele de socializare a stârnit controverse în rândul prietenilor virtuali.

Cântăreaţa şi-a făcut un selfie în oglindă, iar fanii au observat că şi-a luat un nou telefon, care a apărut recent pe piaţă şi că l-ar fi luat la mâna a doua. „Ți-ai cumpărat aragaz la 5000 de lei?/ La banii ei imi permiteam un telefon nou, nu la mâna a doua 😝😝/

Daca nu ma insel, Delia avea Iphone Xs Max care costa 60 de mil si acum si-a luat ceva mai ieftin…de ce sunteti rai? Sau poate le are pe ambele! 😉 / Macar ea isi permite telefonul, altii rup cardul de credit si mananca orez pentru un an ca sa si-l cumpere 😋/ Scuze daca intrebarea va fi stupida Dar … cât a costat telefonul?😁😁„, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la fani.

Citește și:

Scandal între Delia și BUG Mafia

Delia a fost rugată de moderatorii de radio, Rusu și Andrei, să îl imite pe colegul ei de la iUmor, Cheloo, iar atunci, cântăreața s-a cam eschivat, declarând că băieții de la BUG Mafia nu prea sunt de acord, ba chiar, mai demult, aceștia s-au supărat pe ea, deoarece le-a imitat o piesă, iar de atunci nu o mai lasă să fredoneze nimic din repertoriul lor.

Cu toate acestea, prezentatorii au insistat la artistă, iar aceasta a încercat să îl imite Cheloo, însă a fost cam dificil, deoarece rapper-ul are un timbru mai puțin imitabil. “Să știi că eu nu prea știu versuri de la BUG Mafia, știu doar refrenurile. Cheloo e greu de imitat, e greu. Pe Uzzi, de exemplu, pot să-l imit. Sunt voci imitabile și voci mai puțin imitabile. Vezi că s-au supărat pe mine că am cântat odată o piesă și nu mă mai lasă să cânt nimic. Nu știu de ce. Am cântat o piesă de la ei. Știu că nu este interzis să faci asta, dar nu toată lumea se bucură și nu vreau să deranjez pe nimeni“, a mărturisit Delia la emisiunea de radio “Râzi cu Rusu și Andrei”.