Acasă » Exclusiv » Ce ținute au purtat vedetele la Premiile Grammy! BINE / PROST ÎMBRĂCATE! Specialistul CANCAN.RO a pus verdictul!

Ce ținute au purtat vedetele la Premiile Grammy! BINE / PROST ÎMBRĂCATE! Specialistul CANCAN.RO a pus verdictul!

De: Loriana Dasoveanu 06/02/2024 | 16:49

Gala premiilor Grammy 2024, unde sute de artiști au intrat în competiția care adună toate tipurile de melodii și de genuri muzicale ajunse în topuri, și-a derulat, pe 4 februarie, la Los Angeles, al 66-lea episod. Vedetele au pășit cu stil pe covorul roșu, unde și-au pus în valoare cele mai elegante ținute.

Specialistul CANCAN.RO Adelina Mihalache a făcut o radiografie a ținutelor pe care celebritățile le-au purtat la importantul eveniment. Unele dintre ele nu au ieșit chiar așa de bine…

Așa, da!

Dua Lipa 

Dua Lipa - Sursa Profimedia
Dua Lipa la premiile Grammy – Sursa Profimedia

Sfârșitul anului 2023 a marcat începutul schimbării stilului lui Dua Lipa, incluzând chiar și o schimbare a culorii părului. Aceasta transformare a continuat și la Premile Grammy 2024. Dacă în mod normal Dua ar fi optat pentru o rochie personalizata sau din arhiva Versace, pentru aceast ocazie cântăreață britanică a purtat o rochie personalizat de la Courrèges.

Courrèges este un brand cunoscut pentru modernismul si futurismul său, dar asta nu înseamnă că nu pot crea o rochie de seara eleganta si sofisticata. Aceasta rochie este în concordanță cu stilul contemporan al brandului, datorită decupajelor de la șolduri și decolteului adânc, în timp ce silueta lejerã, care atinge podeaua, emană un rafinament clasic. Verdict Da!

Olivia Rodrigo în vintage Versace

Olivia Rodrigo pe covorul roșu la Premiile Grammy Sursa Profimedia
Olivia Rodrigo pe covorul roșu la Premiile Grammy Sursa Profimedia

Am un déjà vu? Și voi? Da, cântăreața adoră o siluetă statuară, lucru evident dacă analizăm ultimele trei apariții majore pe covorul roșu. Putem spune, cu siguranță, că interpreta piesei „Guts” are un stil preferat și nu se abate de la el. La Gala Guvernatorilor din 2024, premiera din Los Angeles a filmului „Jocurile foamei: Balada șerpilor și a păsărilor” și la Premille MTV Video Music din 2023, Olivia a optat pentru aceeași siluetă statuară. Pentru această ocazie, Olivia a ales un look romantic. A purtat o rochie albă de la Versace, din colecția primăvară 1995, decorată cu palete irizante în formă de flori, accentuată cu detalii roșii de mărgele care îi subliniau buzele roșii strălucitoare. Onduleuri lejere și bijuterille Bulgari au completat înfățișarea ei. Verdict Da!

Victoria Monét

Victoria Monét pe covorul roșu Sursa: Profimedia
Victoria Monét pe covorul roșu Sursa: Profimedia

Câștigătoarea premiului pentru cel mai bun artist nou a adoptat trendul metalic al serii. A optat pentru o rochie corset personalizată, de culoare bronz, realizată de Atelier Versace. Bijuterille Serpenti încrustate în diamante de la Bulgari au completat înfățișarea. Ne place!

Tyla în Versace la Premiile Grammy

Tyla într-o ținută Versace pe covorul roșu Sursa Profimedia
Tyla într-o ținută Versace pe covorul roșu Sursa Profimedia

Inelul în buric al lui Tyla și decupajul asimetric din voal se aliniază cu fascinația culturală actuală a anilor 2000. Ținuta evocă acel faimos look al lui J.Lo pe care îl cunoaștem și îl iubim cu toții. Verdict Da!

Miley Cyrus

Miley Cyrus pe covorul roșu Sursa Profimedia
Miley Cyrus pe covorul roșu Sursa Profimedia

Miley Cyrus e mereu imprevizibilă, știm deja asta! Cântăreața a pășit pe covorul roșu purtând o rochie creată special pentru ea de către John Galliano pentru Maison Margiela. Am impresia că multe aspecte ale acestei apariții ar putea să nu fie pe placul multora. Nu poți contesta calitatea muncii, deoarece se poate vedea clar, de aproape, că rochia este realizată din mii de ace de siguranță aurii, inspirate de fascinantele zeițe ale cinematografiel. Părul ei pare să fie o omagiere adusă stilului inconfundabil al lui Dolly Parton, nașa artistei. Pantofii Christian Louboutin pentru Maison Margiela au completat look-ul. Ne place!

Coi Leray

Coi Leray Sursa Profimedia
Coi Leray Sursa Profimedia

Coi Leray pare că a venit direct de la Moulin Rouge. Ținuta ei oferă o abordare nouă trendului fară pantaloni, cu o haină pufoasă de culoare verde neon și cu ceasul și cerceii de la Jacob & Co. Ne place!

Joni Mitchell

Joni Mitchell Sursa: Profimedia
Joni Mitchell Sursa: Profimedia

Un look folk, corect. Verdict Da!

Așa, nu!

Doja Cat nu a impresionat pe covorul roșu la premiile Grammy

Doja Cat pe covorul roșu la premiile Grammy
Doja Cat pe covorul roșu la premiile Grammy

Putea fi, dar nu e! Apreciez originalitatea, dar acest look este extrem, extrem de ciudat. Verdict clar NU!

Taylor Swift

Taylor Swift Sursa: Profimedia
Taylor Swift Sursa: Profimedia

Scurt NU! Dovada cum un styling poate strica o rochie frumoasă. Dar nu ne miră, când a avut Taylor o apariție bună? Parcă o face intenționat. Are toate resursele și conexiunile din lume și ea alege acest styling?! Totul este greșit, de la păr, mănuși, bijuterii, pantofi. Poate data viitoare!

Lana del Rey

Lana Del Rey la premiile Grammy Sursa Profimedia
Lana Del Rey la premiile Grammy Sursa Profimedia

Este în doliu după ținuta bună pe care o poartă în seara cea mai importantă din muzică? Merita mai mult decât această rochie neadevată, semi-transparentă, neagră. Lungimea este total greșită, iar accesorile fac ca estetica vintage să pară prea previzibila. Verdict Nu!

Susan Carol

Susan Carol Sursa: Profimedia
Susan Carol Sursa: Profimedia

De unde să începem? O alegere total neinspirată. Modelul rochiei, lungimea, detaliile. NU! NU! NU!

Nicole Zuraitis

Nicole Zuraitis Sursa: Profimedia
Nicole Zuraitis Sursa: Profimedia

Ținuta pare învechită și nu se încadrează în contextul modei actuale. Verdict NU!

Alisson Russel

Allison Russell Sursa: Profimedia
Allison Russell Sursa: Profimedia

Prea mult auriu! Excesul de auriu reduce eleganta si rafinamentul rochiei. Verdict NU.

Samara Joy în Carlton Jones

Samara Joy Sursa: Profimedia
Samara Joy Sursa: Profimedia

Rochiei îi lipseste suținerea unui corset, sau dacă are, nu este de ajuns. Alegerea pantofilor este și ea nefericită. Verdictul este clar: NU! Nu este o alegere reușită!

Gaby Moreno în Lia Cohen

Gaby Moreno pe covorul roșu Sursa: Profimedia
Gaby Moreno pe covorul roșu Sursa: Profimedia

O rochie demodată care nu se spune nimic. Verdict Nu!

Jessie Montgomery

Jessie Montgomery Sursa: Profimedia
Jessie Montgomery Sursa: Profimedia

Nu! O rochie banală. Nu sunt multe de spus! Verdict Nu!

Molly Tutle

Molly Tuttle Sursa: Profimedia
Molly Tuttle Sursa: Profimedia

Vai! Vai! Capa, rochia, dresurile, un exemplu perfect de AȘA NU!

Meshell Ndegeocello

Meshell Ndegeocello Sursa: Profimedia
Meshell Ndegeocello Sursa: Profimedia

Meshell Ndegeocello, într-o ținută de mers la magazin. Nu! Zero interes pentru eveniment!

Doar OK

Pe lângă vedetele care au impresionat pe covorul roșu, dar și cele care au gafat, au mai existat celebrități cu ținute Ok. Sau cum ar spune criticul de modă CANCAN.RO nici nu au călcat pe bec, nici nu i-au lăsat muți de uimire pe cei din jur. 

Kylie Minogue în Dolce Gabana

Kylie Minogue Sursa: Profimedia
Kylie Minogue Sursa: Profimedia

Kylie Minogue este regina disco-ului. A captat atenția pe covorul roșu cu o apariție incendiară. A fost îmbrăcată într-o rochie roșie semnată Dolce & Gabbana. Rochia arăta mai bine în schiță decât în realitate, dar Kylie pare fericită cu alegerea ei, este toată un zâmbet. Până la urmă asta e cel mai important. Nu e nici bine, nici rău, e ok. Poate data vitoare schimbă brandul!

Karol G

Karol G la premiile Grammy Sursa Profimedia
Karol G la premiile Grammy Sursa Profimedia

Felicitări pentru performanță! Karol G face istorie. Este prima femeie care câstiga premiul pentru cel mai bun album de muzicã urbanã pentru hit-ul său „Manana Sera Bonito”. Legat de rochie, se putea mai bine, puțină îndrăzneală nu strică! Verdict: ok!

Billie Eilish

Billie Eilish Sursa: Profimedia
Billie Eilish Sursa: Profimedia

Billie Eilish împarte un stilist cu Margot Robbie. A sosit pe covorul rosu purtând o jachetă varsity în stil Barbie de la Chrome Hearts. Stilul ei! Verdict Ok.

Laufey în Chanel

Laufey Sursa Profimedia
Laufey Sursa Profimedia

Meh! Laufey arată drăguț în Chanel, atât. Nu sunt multe zis, nu ai ce. Verdict incert.

Lainey Wilson în Balmain

Lainey Wilson Sursa: Profimedia
Lainey Wilson Sursa: Profimedia

Lainey Wilson a fost puțin country și puțin Balmain Spring 2024 în acest costum cu pantaloni evazați. E doar impresia mea sau pantalonii evazați devin tot mai
largi? Verdict Ok.

Kacey Musgraves în Schiaparelli

Kacey Musgraves în Schiaparelli Sursa: Profimedia
Kacey Musgraves în Schiaparelli Sursa: Profimedia

O rochie frumoasă, îi stă bine. Lipsa accesorilor adaugă un aer de eleganță și simplitate care completează perfect rochia. Verdict Ok.

Natalia Lafourucade în Chanel

Natalia Lafourcade Sursa: Profimedia
Natalia Lafourcade Sursa: Profimedia

Natalia strălucește într-un costum Chanel, o alegere care emană eleganță și rafinament. Era mai potrivit pentru un eveniment de zi, dar e Ok!

Brandi Cartile

Brandy Clark Sursa: Profimedia
Brandy Clark Sursa: Profimedia

Un look interesant în stilul caracteristic al vedetel. Verdict Ok.

Cine este specialistul CANCAN?

Adelina Mihalache este stilistă și critic de modă. Ea a absolvit cursurile Universității Naționale de Arte din București, Secția Modă, și a obținut diploma de master la Università della Moda din Milano.

Începând din 2023, colaborează cu Grupul de presă Gândul. Adelina Mihalache a fost premiată pentru creativitatea sa în cadrul unor numeroase evenimente de modă organizate de industria de fashion atât în România, cât și în Cehia, Ungaria, Italia sau Germania.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...