Acasă » Exclusiv » Cel mai controversat prezentator TV din România face dezvăluiri uluitoare! Era să fie împușcat de două ori: ”A scos pistolul…”

Cel mai controversat prezentator TV din România face dezvăluiri uluitoare! Era să fie împușcat de două ori: ”A scos pistolul…”

De: Sabin Tudor 03/03/2024 | 23:40

Invitatul ce poate fi urmărit actualmente la CANCAN EXCLUSIV este Ernest Takacs, prezentatorul emisiunii ”În căutarea adevărului”, difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00, la Kanal D. Cunoscut publicului încă din 2003, când a participat la prima ediție a emisiunii Big Brother de la Prima TV, în calitate de concurent, Ernest a urmat apoi o carieră de succes în televiziune, unde a debutat în calitate de prezentator cu emisiunea “Trădați în dragoste”, de la același post TV, după care în 2009 a făcut pasul la Kanal D, unde a mai prezentat alte două emisiuni de mare succes, respectiv “Ochii din umbră” și ”Pe banii părinților”.

Într-un amplu interviu, de aproximativ 60 de minute, acesta vorbește, printre altele, despre începuturile sale în televiziune, despre școala de detectivi pe care a urmat-o, dar și despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut, ca atunci când s-a temut pentru viața sa și, mai ales, a băiețelului său Alex, în timpul pandemiei, sau când a fost amenințat cu arma în plină stradă, în Rusia, și în Turcia.

( NU RATA: ERNEST, SECHESTRAT ȘI FORȚAT SĂ ÎNTREȚINĂ RELAȚII INTIME CU SOȚIA ALTUI BĂRBAT: „CE FACEM AICI CU BĂRBATUL TĂU? STAI LINIȘTIT, LUI ÎI PLACE SĂ PRIVEASCĂ” )

Poveste fabuloasă, relatată de Ernest la CANCAN EXCLUSIV. A fost amenințat cu arma în Rusia: „A scos pistolul!”

CANCAN EXCLUSIV: Ți s-a întâmplat vreodată să te temi pentru viața ta sau a familiei tale?

Ernest: Mi s-a întâmplat, da, dar nu are de-a face cu emisiunea sau cu alte situații care ar implica latura profesională. Sincer îți spun că au fost niște zile foarte ciudate la debutul pandemiei. Privind în urmă acum, ce experiment social a fost acolo și ideea care este?! În momentele acelea de degringoladă și de lipsă de informații concrete și chiar ajunsesem să mă gândesc, să-mi pun problema «oare aici e gata, aici se oprește tot, ce se întâmplă?! Dacă contactăm virusul ăsta, dacă nu supraviețuim?!». Acela a fost un moment în care m-am temut pentru viața mea și a băiețelului nostru, pentru Alex. Informațiile erau foarte puține, nu știai ce să crezi. Dar altă situație să zic că m-aș fi temut pentru viața mea, nu. Deși au mai fost situații în care să fie o armă îndreptată către mine.

Ernest relatează, cu lux de amănunte, cum a fost amenințat cu arma de un agent FSB, în Rusia (Foto: captură video)

CANCAN EXCLUSIV: Adică a scos cineva pistolul la tine?

Ernest: Nu s-a întâmplat în România. S-a întâmplat o dată în Turcia și o dată în Rusia. În Rusia a fost un eveniment din ăsta foarte ciudat. N-aș vrea să intru în detalii, pentru că până la urmă e o chestie din aia de ți se întâmplă o dată în viață, un subiect de film. Care erau șansele pe la 2 dimineața, ne îndreptam către cămin, eram cu amicii noștri rusnaci?!

Era un tip întins pe capota unei mașini și a auzit că vorbeam în engleză. S-a trezit ca dintr-o mahmureală, a vorbit ceva în rusă cu respectivii, a fluturat o legitimație. Ăia s-au albit la față, n-am înțeles care este treaba, m-a legitimat și pe mine, n-aveam pașaportul. Erai obligat să ai pașaportul dacă circulai prin Moscova. Nu puteai fără viza aceea specială, pentru că e o viză pentru Rusia, altă viză pentru Moscova. Puteai fi reținut pentru 48 de ore, că n-aveai actul respectiv. Mi-a arătat și mie legitimația, era de la FSB. Am început să fac și eu niște legături, era serviciul lor secret.

Tipul zice «tu vii cu mine», zic «nu, eu mă duc la cămin», moment în care a scos pistolul, zice «nu, tu vii cu mine». Bun, m-am urcat în mașină, ca să scurtez o poveste foarte lungă, pentru că deznodământul a fost unul precum e filmul ăla cu „Marea Mahmureală”. S-a transformat în ceva de genul. Ideea e că tipul respectiv chiar lucra în FSB și era ziua lui de naștere. Și el având jobul acesta, era trist omul că era singur, nu avea cu cine să-și serbeze ziua de naștere. Și eu am fost exact papițoiul, panseluța, care nu avea cum să-l toarne.

( CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI POȚI SĂ PRIMEȘTI DACĂ VREI SĂ JOCI ÎN SERIALUL ÎN CĂUTAREA ADEVĂRULUI, DE LA KANAL D )

Cătălin Botezatu și Ernest, somați de armata din Turcia cu mitraliere automate: „Ce caută aici toate fetele astea despuiate?!”

CANCAN EXCLUSIV: Te-a luat să sărbătorești cu el?

Ernest: A fost o nebunie, a fost un iureș, ne-am plimbat prin cluburi, n-ai vrea să știi, băutură gratis, acces în niște zone VIP, unele amintiri din astea de nu le voi uita vreodată, altele niște dubioșenii din acestea, ideea e că nici nu mai țin minte cum am ajuns la 7 dimineața la complexul studențesc. Mă rog, bine că s-a încheiat așa. A doua oară, s-a întâmplat în Turcia, când am fost cu cei de la Antena 1, când s-a filmat primul „Burlacul”, cel cu Botezatu.

Cătălin Botezatu a fost primul protagonist al show-ului „Burlacul”, în al cărei staff de producție s-a aflat și Ernest (Foto: Arhivă)

CANCAN EXCLUSIV: Ai fost producător acolo?

Ernest: Am fost, da, în echipa de producție. Și la un moment dat am filmat într-un canion, era o chestie cu rafting pe râu. Colegii și-au amplasat camerele în niște puncte cheie, pe niște stânci, încât să poată filma treaba asta. N-aveam de unde să știm că la vreo 4 kilometri după râu, traversând pădurea, era o ditamai baza militară. Ăștia au văzut camerele puse pe trepiezi, n-au știut ce se întâmplă. În momentul în care am ajuns la bază, la punctul de oprire și am început să ne dezechipăm, ne-am trezit și cu două camioane din care au coborât soldați, aveau arme americane automate, mitraliere automate, îndreptate direct către noi.

Noroc cu tipul de la închirieri, de la bărci, de acolo, care făcea pe translatorul, până când au venit hârtiile, până când s-au găsit acreditările, li se părea ciudat că «ce caută toate fetele astea despuiate, dezbrăcate», că erau în costum de baie într-o țară musulmană, unde regulile sunt mai stricte. Mă rog, a fost o situație tensionată, ne-au confiscat casetele până când s-a luat legătura cu ambasada, până când s-au dat telefoanele, până când li s-a explicat ce și cum, te gândești, poate strănută vreunul sau se întâmplă ceva.

( VEZI ȘI: ÎL DERANJEAZĂ SAU NU GLUMELE FĂCUTE PE SEAMA LUI? ERNEST VORBEȘTE DESPRE „MIȘTOURILE” APĂRUTE PE INTERNET )

Ernest Takacs este prezentatorul emisiunii ”În căutarea adevărului”, difuzată de luni până vineri, de la ora 13:00, la Kanal D

Prezentatorul TV dezvăluie cum i-a fost integritatea pusă în pericol chiar la fimări: „Au fost situații în care violența escalada!”

CANCAN EXCLUSIV: La început, când făceai „Trădați în dragoste”, erai expus pe cameră unor situații care puteau degenera groaznic…

Ernest: Așa este. Și au fost situații în care violența escalada.

CANCAN EXCLUSIV: Ai fost lovit vreodată?

Ernest: Da, dar nu a fost ceva peste care să nu poți trece sau ceva care să îți dea de gândit că poate ar fi mai bine să renunți. Eu am avut problemele cele mai mari cu oameni de pe stradă, nu cu cei cu care am filmat sau cei pe care i-am deconspirat. Oameni de pe stradă, cu prea mult testosteron, cu dorința de a ieși în evidență. Tot în școala de detectivi ne-au învățat ca în momentul în care treci printr-o situație de genul acesta și ai parte de un agresor care are tendința să te provoace, să nu-i dai apă la moară.

Dacă e unul chitit să-ți facă un buzunar, ți-l va face, ăla nu stă de vorbă cu tine, nu stă să te provoace. În general, oamenii de genul au frustrări acumulate și tendința lor este de a pune gaz pe foc, de a te provoca pe tine până în momentul în care îți sare țandăra și atunci ei au o scuză și sunt îndreptățiți să îți dea viza. N-ai de ce să le dai apă la moară, pentru că ei asta își doresc.

CANCAN EXCLUSIV: Nu ți s-a părut niciodată prea mult ceea ce faci?

Ernest: Din fericire, ponderea acestor evenimente a fost una mică. După primii trei patru ani de emisiune, lucrurile s-au mai așezat. Eu nu am nimic împotriva unei critici, din contră, mi se pare ceva benefic. Nu ai cum să fii pe placul tuturor, un lucru înțelept este să asculți, este un feedback direct care vine din partea telespectatorilor și nu ai tu cum să le gândești pe toate.

Dar dacă ar fi degenerat situația și aș fi simțit că familia îmi este pusă în pericol, țin minte că producătorul emisiunii de atunci încerca să mă convingă să îmi iau și legitimație de port armă. Dar nu cred că este nevoie de așa ceva, asta îmi mai trebuie, să fac eu pe Rambo pe aici. Cel mai bine este în situațiile conflictuale să te retragi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să fie atenți acești nativi
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și m-a amenințat”. Ce a rugat-o fosta soacră pe vedetă
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și...
Tragedie în România! A MURIT
Tragedie în România! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe cei doi foști soți
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok....
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...