Acasă » Cancan » CEO-ul unei cunoscute companii software a pus-o pe asistenta lui să semneze …”contractul de sclavie”! ”Îngenunghează când îți vezi maestrul!”

CEO-ul unei cunoscute companii software a pus-o pe asistenta lui să semneze …”contractul de sclavie”! ”Îngenunghează când îți vezi maestrul!”

De: Delina Filip 01/04/2024 | 20:40

Detalii șocante au ieșit la iveală la o cunoscută companie de software din San Francisco! CEO-ul Christian Lanng este acuzat că și-a forțat asistenta să semneze un „contract de sclavi”, iar apoi ar fi supus-o, ani la rând, unor orori sexuale.

Christian Lanng, cofondatorul Tradeshift, ar fi obligat-o pe Jane Doe să semneze contractul la doar câteva luni după ce a angajat-o ca asistent executiv, potrivit datelor din procesul care a fost deschis de curând. Femeia susține, în documentele instanței, șeful ei direct a violat-o și a abuzat-o mai mulți ani. În proces este implicată și compania de software, notează New York Post.

În ce a constat tortura la care a fost supusă angajata? Lanng i-ar fi provocat dureri fizice prin diferite mijloace, ar fi urinat pe ea și ar fi penetrat-o cu diferite obiecte străine, se arată în stufosul dosar, care a fost prezentat pentru prima dată de Mercury News.

Acuzațiile șocante au ieșit la iveală după ce directorul, căzut în dizgrație de conducerea companiei, a fost concediat, la începutul acestui an pentru abateri grave. Conducerea aflase despre acuzațiile grave de agresiune și hărțuire sexuală care i s-au adus.

Victima a mai susținut că a fost concediată în 2020, atunci când a făcut sesizare la resurse umane, despre „contractul de sclavi”, care conține nouă pagini. A mai spus că a fost forțată să-l semneze.

Christian Lanng, cofondatorul Tradeshift, ar fi obligat-o pe Jane Doe să semneze un contract uluitor (Foto: Instagram)

Femeia care a semnat contractul de sclavi, obligată să noteze totul în jurnal

Ce ar fi conținut acel contract pe care Doe l-a acceptat și l-a semnat? „Să fie întotdeauna disponibilă sexual pentru stăpânul ei atunci când el are nevoie, să nu-l refuze niciodată!”

„De câte ori își vede stăpânul în privat pentru prima dată, trebuie să îngenuncheze și să-l întrebe dacă poate face ceva pentru el.”

Contractul semnat de Doe i-ar fi permis lui Lanng să-i aplice „orice pedeapsă pe care el decide să o aplice”. În contract mai era stipulat că „sclavul trebuie să-și ia întotdeauna pedepsele fără a fi supărat, îmbufnat sau frustrat pe stăpânul ei”, mai mult, ”ea trebuie să-i mulțumească apoi”.

Fosta asistentă trebuia să țină și un jurnal al „supunerii și aservirii ei” și acceptase ”să fie bătută cu un baston, dacă nu scria tot ce se întâmpla”.

Femeia a mai dezvăluit că Lanng ar fi bătut-o până la sânge, i s-a cerut să se îmbrace „într-un mod adecvat, feminin” și să-și mențină greutatea.

„Sclavul este de acord să se supună în totalitate stăpânului în toate privințele. Nu există limite de loc, timp sau situație în care sclavul poate refuza să se supună directivei stăpânului fără a risca pedeapsa”, se arată în contract, potrivit procesului.

„Sclavul este, de asemenea, de acord că, odată încheiat Contractul de Sclavie, corpul său aparține stăpânului său pentru a fi folosit așa cum consideră. Toate bunurile sclavului aparțin, de asemenea, stăpânului, finanțele, conturile online și bunurile materiale.”

De ce ar fi semnat Doe uluitorul contract? Potrivit datelor din proces, fosta asistentă a fost de acord cu prevederile tulburătoare pentru că „își iubea slujba, făcea o muncă importantă în noul ei rol și nu dorea să piardă oportunitatea de a lucra acolo”.

CEO-ul a negat toate acuzațiile, a recunoscut doar relația

Lanng a negat vehement acuzațiile, pentru The Post, spunând că a avut o relație sexuală „consensuală” cu Doe.

„Acuzațiile din acest proces sunt defăimătoare și nu reflectă relația mea anterioară cu reclamantul. Afirmațiile șocante și josnice din proces sunt categoric false și resping acuzațiile că am supus pe cineva la orice formă de abuz în timpul mandatului meu de CEO sau în orice alt moment al vieții mele”, a spus el.

„Singurele detalii ale plângerii împotriva mea care sunt veridice sunt că eu și reclamanta am avut o relație sexuală și că ea a fost cândva angajată la Tradeshift. Această relație, care a precedat angajarea ei la Tradeshift, s-a încheiat la opt luni după ce s-a alăturat companiei.

În 2014, am făcut o gravă eroare de a angaja pe cineva cu care mă întâlneam și cu care am fost implicat într-o relație. Deși acest lucru nu a constituit o încălcare a politicilor de resurse umane ale Tradeshift, a fost iresponsabil să angajez pe cineva cu care am fost implicat romantic. Regret decizia. A fost o greșeală prostească pe care nu o voi repeta”, a spus Lang.

Christian Lanng, cofondatorul Tradeshift, a fost demis, după ce s-a aflat toată povestea (Foto: Instagram)

Câteva dintre regulile uluitoare din contractul de sclavie pe care l-a semnat asistenta lui Lang

Sclavul este de acord să se supună în totalitate stăpânului în toate felurile. Nu există limite de loc, timp sau situație în care sclavul poate refuza în mod intenționat să se supună directivei stăpânului fără a risca pedeapsa. Sclavul este, de asemenea, de acord că, odată intrat în contractul de sclavie, corpul lui aparține stăpânului pentru a fi folosit așa cum se consideră potrivit în cadrul liniilor directoare definite aici. Toate bunurile sclavului aparțin stăpânului, inclusiv toate activele, finanțele, conturile online și bunuri materiale.

Regulile sclavului

  • Să nu-ți minți niciodată stăpânul
  • Să fii întotdeauna disponibil sexual pentru stăpânul tău atunci când are nevoie de sex, nu-i refuza niciodată sexul chiar dacă nu poartă prezervativ
  • Să fii mereu atentă la stăpânul ei și să pui nevoile lui mai presus de ale tale
  • Să-ți actualizezi în mod regulat jurnalul pentru a-l menține pe maestrul la curent cu tine, emoții și stare de spirit
  • Acceptă să-i urmezi programul săptămânal stabilit de maestru
  • Să nu-ți jignești niciodată stăpânul, acționând nepoliticos, neascultând, ridicând vocea către el, să nu arățe sfidare, dispreț sau furie cu limbajul corpului sau cu tonul vocii
  • Ai încredere totală în stăpânul tău
  • Închină-te stăpânului
  • Fii mereu în supunere stăpânului tău
  • Să-i spui întotdeauna dacă ai flirtat sau ai avut contact sexual cu alți bărbați sau femei
  • Nu ai niciodată alte contacte sexuale fără permisiunea explicită de a face acest lucru
  • Să-ți cunoști poziția de sclavă și să o antrenezi săptămânal pentru a nu uita
  • În fiecare dimineață să citești aceste reguli
  • Ori de câte ori îți vezi maestrul în privat pentru prima dată, trebuie să îngenunchezi și să întrebi dacă poți face ceva pentru el.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în vârstă de 21 de ani ar fi petrecut împreună înainte de tragedie: „Ar fi avut un conflict acolo”
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Macron pune în alertă toată Europa. România e direct vizată
Macron pune în alertă toată Europa. România e direct vizată
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l țină în Lumină!
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Antena 1, lider de audiență cu Chefi la cuțite. S-au folosit două amulete
Antena 1, lider de audiență cu Chefi la cuțite. S-au folosit două amulete
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
De ce evită Lidia Buble să se afișeze cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. De aproape trei ani sunt împreună
De ce evită Lidia Buble să se afișeze cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. De aproape...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...