Cine e de fapt Stevie Starr, ciudatul care a primit Wild Card în semifinala 2 live Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 25/05/2019 | 10:04
Cine e de fapt Stevie Starr, ciudatul care a primit Wild Card în semifinala 2 live Românii au Talent de la Pro TV

Surpriză de proporții la ”Românii au Talent”, în cea de-a doua semifinală live. Jurații au acordat un Wild Card lui Stevie Starr, omul care înghite și de a regurgitează aproape orice obiect. Publicul și telespectatorii au rămas impresionați de prestația scoțianului. 

Povestea lui este demnă de un scenariu de film. A crescut într-o casă de copii din Glasgow, Scoția. Pentru a nu-i fi furați banii de buzunar, scoțianul… îi înghițea. Așa a început totul, iar ceea ce părea o nebunie s-a transformat într-o carieră fulminantă. Nu mănâncă fructe și legume – le regurgitează imediat – preferă Cola dietetică, chipsurile și ciocolata. Spune un ”nu” hotărât altor mâncăruri.

Stevie Starr a avut apariții de senzație în numeroase emisiuni de divertisment celebre, printre care pot fi amintite „Tonight Show“ cu Jay Leno, „Late Show“ cu David Letterman sau „Late Night“ cu Jimmy Fallon. Totodată, scoțianul a fost prezent pe scena a numeroase concursuri – „Germanii au talent“, „Britanicii au talent“ şi „Cehii au talent“.

„N-am văzut în viaţa vieţilor mele aşa ceva“, i-a mărturisit Andra la audţii lui Stevie Starr. Mihai Petre nu s-a ferit de cuvinte mari și l-a etichetat drept „un mister al lumii“. Mai mult, Mihai Petre a scos în evidență și reacția publicului. „Am simţit şocul publicului, toată lumea a fost şocată urmărindu-te. Nimeni nu a putut să înţeleagă, chiar dacă ne explici ce ţi se întâmplă, tot uluitor rămâne. Eşti o minune în această lumea. Şi eu sunt în stare de şoc, oamenii nici măcar n-au mai respirat. Sentimentul e minunat. Tu eşti minunat, neaşteptat, şocant. Eşti grozav“, a spus juratul.

Citește și...