Cine e tatăl copilului Elenei Băsescu! Milionarul este cunoscut în lumea mondenă

Autor: Angie Voicu
Publicat: 19/02/2018 | 13:41

Este bucurie mare în familia Băsescu! EBA a confirmat că este gravidă în șase luni, după ce Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația. Elena Băsescu așteaptă un copil cu iubitul ei, Cătălin Tomata. Cei doi și-au recunoscut oficial relația abia în decembrie, anul trecut.

La mai bine de un an după divorțul de Bogdan “Syda” Ionescu, alături de care are doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior, EBA și-a refăcut viața. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu și-a găsit fericirea în brațele lui Cătălin Tomata, un tânăr milionar. În doar trei luni, cei doi vor deveni părinți, după cum a confirmat Elena Băsescu: „Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru.
Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”. (VEZI AICI Primele imagini cu Elena Băsescu, însărcinată în șase luni)

Cu ce afaceri se ocupă iubitul Elenei Băsescu

Iubitul Elenei Băsescu este patronul unui restaurant din Capitală și este foarte cunoscut în lumea mondenă, fiind mereu prezent la petrecerile V.I.P. Cătălin Tomata are 25 de ani și s-a iubit și cu actuala soție a lui Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase. Tânărul a aobsolvit Facultatea de Managament din cadrul Academiei de Studii Economice din București. (NU RATA Traian Băsescu, prima declarație după ce a aflat că EBA e însărcinată)

 

Recomandarea CIAO.RO