Traian Băsescu, prima declarație după ce a aflat că EBA e însărcinată: „Mare bucurie!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 19/02/2018 | 13:12

Mare bucurie în familia Băsescu! După ce Cancan.ro a dezvăluit, în exclusivitate, că Elena Băsescu este însărcinată, EBA a confirmat că va deveni mamă pentru a treia oară. Traian Băsescu nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni bunic pentru a patra oară. Fostul președinte așteaptă cu nerăbdare următorul nepoțel.

Elena Băsescu este însărcinată în șase luni, cu iubitul ei, Cătălin Tomata. Bruneta a confirmat că va deveni mamă, după ce Cancan.ro, site-ul numărului 1 din România, a publicat imaginile în care aceasta apare cu burtica de gravida. (Vezi aici primele imagini cu Elena Băsescu cu burtica de gravidă) Elena Băsescu mai are doi copii,  peSofia Anais şi Traian Junior, fostul soț, Bogdan “Syda” Ionescu,  de care a divorțat acum aproximativ un an, după patru ani de mariaj.

„Mare bucurie!Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.  (Citește și Prima declarație a Elenei Băsescu despre sarcină: „În doar trei luni mi se va îndeplini visul!”)

Recomandarea CIAO.RO