Acasă » Exclusiv » Fiica președintelui Băsescu e însărcinată cu noul iubit!

Fiica președintelui Băsescu e însărcinată cu noul iubit!

De: Răzvan Scarlat 18/02/2018 | 23:17

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unei informaţii conform căreia Elena Băsescu ar fi însărcinată cu iubitul ei, Cătălin Tomata. Mezina familiei fostului preşedinte al României ar urma să devină, astfel, mămică pentru a treia oară. EBA mai are doi copii cu “Syda”, de care s-a separat în 2016. Între timp, şi-a găsit alinarea în braţele unui tânăr care, în trecut, a avut o relaţie cu Corina Corolevschi, actuala „noră” a lui Adrian Năstase. (NU RATA: CANCAN.ro a intrat în culisele unui mega-scandal. #ebatoo. Fiica cea mică a lui Băse şi-a acuzat antrenorul de fitness că a hărţuit-o sexual! Elena a făcut plângere la conducerea sălii de fitness, dar povestea e mult mai complicată)

UPDATE: După ce Cancan.ro a intrat în posesia unei informații conform căreia Elena Băsescu este însărcinată cu iubitul ei, Cătălin Tomata, bruneta a confirmat totul, prin intermediul unei postări pe pagina sa oficială de Facebook: „Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. 
Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru.
Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”.

Totodată, fostul președinte Traian Băsescu a reacționat și el, tot pe Facebook, la fericita veste pe care i-a dat-o mezina familiei: „Mare bucurie!Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”.

În urmă cu mai bine de un an, Elena Băsescu a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu, după patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior. A redevenit o femeie liberă, iar, în luna octombrie, CIAO.RO dezvăluia, în exclusivitate, că EBA ar avea un nou iubit (VEZI AICI DETALII ŞI MAI MULTE IMAGINI). Bărbatul cu care s-a întâlnit fiica fostului preşedinte al României se numeşte Cătălin Tomata şi este proprietarul unui restaurant din Capitală.

Elena şi Cătălin (un băiat care s-a remarcat palid în lumea bună, a milionarilor consumatori de Armand de Brignac) au decis, anul trecut, în decembrie, să-şi ”oficializeze” relaţia. Cei doi au fost prezenţi, împreună, la NUBA, cel mai în vogă club din Capitală. Nu s-au mai ascuns şi s-au afişat în văzul tuturor. În concluzie, mezina lui Băse’ şi l-a asumat pe noul iubit, alături de care trăieşte o poveste de dragoste (VEZI AICI INFORMAŢII EXCLUSIVE).

Planetele par să se fi realiniat, în sfârşit, pentru Elena Bănescu. Acum are un partener de viaţă stabil şi, din informaţiile CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, frumoasa brunetă ar fi, din nou, însărcinată. Ar fi o adevărată bombă în showbiz dacă totul s-ar confirma. Cert este că niciodată nu iese fum fără foc, mai ales că, în lumea mondenă, circulă deja informaţia potrivit căreia EBA ar urma să devină mămică pentru a treia oară.

Altfel, Elena Băsescu adoră să-şi “omoare” timpul prin magazinele din centrul Capitalei, după ce îşi termină programul la locul de muncă. A demonstrat-o, recent, cu vârf şi îndesat. Obiectele vestimentare şi celelalte accesorii au trecut în plan secund. Mai importantă pentru mezina lui Băse’ a fost convorbirea telefonică în care era angrenată. Cu telefonul la ureche, prietena lui Cătălin Tomata s-a învârtit, preţ de câteva minute, printre hainele expuse într-un spaţiu din Unirea Shopping Center. (CITEŞTE ŞI: Mezina lui Traian Băsescu a făcut-o de pomină: Aşa ceva mai rar! EBA către soţia fostului: „Am făcut-o cu el, de două ori, în boxa blocului, de curând”. Discuţia dintre Elena şi soţia fostului a avut loc într-o parcare, iar CANCAN.RO dezvăluie azi toate amănuntele!)

De precizat că Elena Băsescu s-a adaptat şi vremurilor actuale. Un cetăţean care îşi câştigă existenţa de pe urma persoanelor care doresc să-şi parcheze maşina în locurile aglomerate a reperat-o în timp şi şi-a încercat norocul. Ex-partenera lui “Syda” nu l-a lăsat cu mâna întinsă. A dechis uşa vehiculului şi i-a oferit nevoiaşului câţiva zeci de lei. Dar şi ceva mâncare pe care o avea în maşină. Spre vizibila satisfacţie a bărbatului.

Iubiții Elenei Băsescu și adversarii politici ai tatălui ei

Actualul iubit al Elenei Băsescu s-a iubit cu nimeni alta decât Corina Corolevschi, actuala „noră” a lui Adrian Năstase. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a publicat, de altfel, imagini cu cei doi din perioada în care erau împreună. Cătălin Tomata, este cunoscut în oraş ca un adevărat „jucător”. În vârstă de 25 de ani, Cătălin o căuta cu insistenţă, nu demult, potrivit surselor noastre, şi pe celebra Diana Nicoraş, membră de seamă a Brigăzii „Secţia 19”.

Nu este prima oară când Elena Băsescu are o relaţie cu fiul unui adversar politic al tatălui ei. Relaţia Elenei Băsescu cu Andrei, fiul politicianului PSD Viorel Hrebenciuc, este ultracunoscută. Legătura a durat un an, din 2007 până în 2008. Cei doi s-au despărţit chiar de Revelion, EBA întorcându-se singură în ţară de la Paris, acolo unde plecase alături de Andrei, care şi-a prelungit şederea din cauza faptului că tatăl lui era internat, la acea vreme, într-o clinică din capitala Franţei. (NU RATA: După idila cu Hrebe Jr., fiica cea mică îi face numai belele fostului preşedinte. Noul iubit al Elenei a avut o relaţie cu… nora celui mai mare duşman al lui Băse!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea