După idila cu Hrebe Jr., fiica cea mică îi face numai belele fostului preşedinte. Noul iubit al Elenei a avut o relaţie cu… nora celui mai mare duşman al lui Băse!

Publicat: 19/10/2017 | 00:00

CIAO.ro dezvăluia, în exclusivitate, AICI, relaţia Elenei Băsescu cu tânărul Cătălin Tomata. La rândul său, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, publică astăzi informaţii incendiare despre noul partener al Elenei Băsescu. El s-a iubit cu nimeni alta decât Corina Corolevschi, actuala "noră" a lui Adrian Năstase. CANCAN.ro publică, de altfel, şi imagini cu Cătălin Tomata şi Corina Corolevschi, din perioada în care erau împreună. (VEZI ŞI: Imagini în premieră cu ”fetele” din familia Năstase. Nurorile premierului au scos bebeluşul la plimbare!)

Corina Corolevschi este logodită cu Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier al României Adrian Năstase. Surse DAS (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO) categoria A ne-au dezvăluit că actualul iubit al Elenei Băsescu, Cătălin Tomata, este cunoscut în oraş ca un adevărat „jucător”. În vârstă de 25 de ani, Cătălin o căuta cu insistenţă, nu demult, potrivit surselor noastre, şi pe celebra Diana Nicoraş, membră de seamă a Brigăzii „Secţia 19”. (VEZI AICI: EBA a trecut peste divorţ! Are un nou iubit pe care îl plimbă noaptea prin Bucureşti!)

Cătălin Tomata şi Corina Corolevschi, în perioada în care au fost împreună
Cătălin Tomata şi Corina Corolevschi, în perioada în care au fost împreună

„Nora” lui Adrian Năstase, care, în trecut, a avut o relaţie cu noul iubit al Elenei Băsescu, este o fostă atletă de performanţă, campioană balcanică şi multiplă campioană naţională la mai multe probe de viteză şi ştafetă. Ea a absolvit nu mai puţin de patru facultăţi, trei dintre ele la Universitatea Ovidius din Constanţa şi una în Bucureşti, ASE-ul.

Fosta sportivă a absolvit Ştiinţele Economice atât în Constanţa, cât şi în Capitală şi Litere şi Educaţie Fizică şi Sport în Constanţa. Corina este cu patru ani mai în vârstă decât logodnicul ei, Mihnea, ea având 28 de ani, faţă de cei 24 ai fiului fostului premier.

EBA a mai fost cuplată cu fiul unui adversar politic al tatălui ei

Nu este prima oară când Elena Băsescu are o relaţie cu fiul unui adversar politic al tatălui ei. Relaţia Elenei Băsescu cu Andrei Hrebenciuc, fiul politicianului PSD Viorel Hrebenciuc, este ultracunoscută. (VEZI ŞI: Toţi s-au întrebat cine o ajută pe mezina fostului preşedinte după divorţ, iar noi avem imaginile! EBA l-a ”înlocuit” pe Syda cu…)

Relaţia Elenei Băsescu cu Andrei Hrebenciuc a durat un an, din 2007 până în 2008. Cei doi s-au despărţit chiar de Revelion, Elena întorcându-se singură în ţară de la Paris, acolo unde plecase alături de Andrei. În timp ce EBA s-a întors la două zile după intrarea în 2008, Hrebenciuc Jr. şi-a prelungit şederea în Paris, mai ales că tatăl lui era internat la acea vreme într-o clinică din capitala Franţei, unde fusese operat de tiroidă.

„Ne-am despărţit definitiv de Revelion. Tata nu mi-a impus niciodată să mă despart de Andrei. Mi-a spus că nu e de acord cu relaţia, dar că decizia e a mea. Nu s-a amestecat niciodată, cum nu a făcut-o nici în cazul surorii mele. Ne-a spus că decizia ne aparţine”, declara Elena Băsescu pentru EVZ, la scurt timp de la despărţirea de Andrei Hrebenciuc. (CITEŞTE ŞI: A ieşit din casă nemachiată şi în papuci. Unde am filmat-o pe Elena Băsescu la 1 noaptea… Sigur nu ghiciţi din 10 încercări!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)